Byens Tømrer & Tag Anmeldelser 5

3,9

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos os er du og dit hjem i trygge hænder. Vi sætter en dyd i at overholde aftaler og en ære i at skabe tryghed igennem hele byggeprocessen for dig.

3,9

God

Super god oplevelse

Vi havde en rigtig god dialog med Sebastian om opgaven, og arbejdet blev udført som aftalt og til en fair pris.
Vi vil uden tvivl bruge dem igen næste gang, vi skal have lavet noget.

27. februar 2026

Uha - Pas På

Uha - Pas På hvis I laver aftaler med dette firma!
Sebastian er muligvis en god tømrer, men han er -sine gode talegaver og sin positive og tillidsvækkende facon til trods - bestemt ikke god til at holde sine aftaler.

Det tilbud vi indgik aftale om i Maj 2024, på montering af nyt tag, incl. sanering af eksisterende tag, holdt overhovedet ikke. En serie af aftalebrud fulgte...
-Lovet samtale inden opstart holdt ikke...
-Starttidspunkt holdt ikke...
-Pris holdt ikke...
-Nye aftaler og nye starttidspunkter holdt ikke...
-Revideret pris og yderligere udskydelse af arbejdet viste sig angiveligt, heller ikke at være realistiske...

Det ultimative aftalebrud kom så godt 3 uger efter lovet opstart (det tidspunkt hvor arbejdet først var anslået færdigt), da Sebastian nu pludselig valgte at droppe alle indgåede aftaler og stoppe fortsat samarbejde.
Begrundelse: "Tilliden havde tilsyneladende fået et knæk" :) Åhh jo... -og det er vel egentlig ikke så underligt!

Så her står jeg så, efter en hel del supplerende arbejde for at få projektet i gang i efteråret og til den reviderede tilbudspris, -med en god portion stress, -et dyrt banklån, -en meget lang næse, -og med udsigten til endnu en vinter med et utæt tag. :(
(-Idét de øvrige tilbud fra foråret nu selvsagt har fået længere udsigter og dermed forventeligt også øgede priser og risiko for udsolgte materialer.)

Derfor bare: Pas på derude! -med at få sikret jeres evt. aftaler med Sebastian.
Det kan nemlig blive både dyrt og meget drænende at tro, at hans skriftlige tilbud og umiddelbare løfter er til at regne med. Desværre!

22. august 2024
Byens Tømrer & Tag-logo

Besvarelse fra Byens Tømrer & Tag

Kære Randi,
Tak for din tilbagemelding. Jeg er dog ærgerlig over at du vælger denne kanal, men det bekræfter bare at min beslutning, om at lade opgaven hos dig, gå til anden side er den rigtige.
Jeg beklager at du føler at du står tilbage med en dårlig oplevelse, og at vores samarbejde ikke levede op til dine forventninger. Det var bestemt ikke min intention. Men jeg er også realistisk omkring at hverken vi, eller en anden håndværker, nok aldrig ville kunne efterleve dine forventninger til dit projekt.
Jeg lægger enormt stor vægt på at vi kommer fra start i et godt samarbejde, men det kræver 2 til Tango og eftersom kemien ikke lod til at være gensidig, valgte jeg at afbryde samarbejdet inden arbejdet blev iværksat. Det tror jeg stadig på er den bedste løsning på den lange bane. Jeg vil kalde det rettidig omhu.
Jeg vil gerne uddybe situationen fra mit perspektiv:
1. Markedet for tagarbejde og asbestsanering har ændret sig markant siden maj 2024 grundet ny lovgivning ift håndtering af asbest. Dette har desværre påvirket priser og tidsplaner for mange projekter.
2. Den øgede efterspørgsel på materialer, stiller os desværre i en situation hvor vi ganske enkelt ikke kan få de materialer der er behov for til dit at gennemføre dit projekt.
3. Beslutningen om at afslutte samarbejdet var ikke let, men baseret på en vurdering af, at vi ikke længere kunne levere arbejdet under de ændrede forhold på en måde, der ville tilfredsstille begge parter.
4. Den manglede forståelse vi blev mødt med fra din side omkring udefrakommende ændringer i markedet, gør at jeg ikke ønsker at fortsætte samarbejdet.
5. Vores tidsforbrug på at indgå aftalen hos dig har i forvejen været ud over det vi kalder normalen, så vi kunne ikke tillade os at bruge flere ressourcer på at forsøge at gennemføre for enhver pris.

Jeg vil meget gerne tilbyde at mødes og diskutere, hvordan vi eventuelt kan finde en løsning eller hjælpe dig videre med dit projekt. Mit mål er altid at levere kvalitetsarbejde og god kundeservice, og jeg er da ærgerlig over, at det ikke lykkedes i dette tilfælde.
Jeg håber at vi kan finde en konstruktiv vej frem.

Med venlig hilsen Sebastian Knudsen - Byens Tømrer & Tag

Tilbud på tag

Vi har indhentet et tilbud og har haft en del spørgsmål til proces mm. Sebastian har været så venlig og svaret fyldestgørende hver gang. Kæmpe faglig viden og meget omhyggelig og venlig i sin tone. Kan klart anbefales!

24. oktober 2021