Buzzkill Record Store Anmeldelser 49

4,8

Een ogenschijnlijk eenvoudige site. Van te voren denk je ik probeer het gewoon eens. Ik ben best wel voorzichtig met zomaar overal te bestellen. Maar keurig contact omdat ik eigenlijk bij de sale teve... Se mere

De bestelde artikelen waren uitstekend verpakt: echt een plezier om uit te pakken! Ook de verwerking en verzending was supersnel, kortom ik had een hele goede ervaring met deze winkel. Mijn enige... Se mere

1. Pladeforretning

In- en verkoop van nieuw en tweedehands vinyl. Scherp geprijsd door goed in te kopen en altijd eerlijk over de staat van vinyl en hoes.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Heel persoonlijk.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt Hugo. Fijn dat het persoonlijke goed is bevallen!

Alles top!

Snelle verzending, goed verpakt en het belangrijkste: De platen (ook uit de SALE categorie) waren netjes en spelen goed af!

23. oktober 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor deze review, Judith. Heel veel plezier ermee!

LP’s snel ontvangen

LP’s snel ontvangen, netjes verpakt en in uitstekende conditie. Wat het extra bijzonder maakte was het handgeschreven kaartje. Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Zo voelt bestellen bij Buzzkill Record Store echt persoonlijk aan. Aanrader!

14. oktober 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Hoi Gerald, wat fijn om te lezen. Bedankt voor deze mooie woorden!

Goede en Mooie lp’s

Goede communicatie en mooie lp’s. Thomas heeft veel kennis en zeer vriendelijk.

7. oktober 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor deze mooie woorden Marco!

Goede verkoper

Goede verkoper, snelle verzending

17. september 2025

Bedankt voor je review!

Super verpakt en snel verzonden

Super verpakt en snel verzonden. Continu goede communicatie over de status van mijn bestelling. Ook een leuke persoonlijke noot door het toegevoegde kaartje.

Netjes zijn ook de bijgeleverde plastic lp hoezen!

15. september 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor je review en fijn dat het goed is bevallen!

Waar voor je geld

Het bestelde voldeed aan de verwachtingen. Bij tweedehands lp's is dat helaas niet altijd het geval. Ik koop in de toekomst hier weer.

1. september 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Fijn dat je er blij mee bent. Bedankt voor deze review!

Topzaak!

Voor een goede prijs een special edition vinyl gekocht, het was erg goed ingepakt, en ik kreeg ook als bonus een sleeve en een antistatisch envelop (met een leuk handgeschreven kaartje :). Kortom, heel veel persoonlijke aandacht en echt een aanrader, ik zal hier graag nogmaals kopen!

1. september 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Wat fijn dat het zo goed is bevallen en dank je wel voor de mooie woorden. Nogmaals heel veel plezier gewenst met je aankoop! :D

Top - 5 sterren is te weinig!

Een goed en gevarieerd aanbod (tweedehands) platen met duidelijke foto's en hele schappelijke prijzen! De platen zijn gebruikt, maar nog van erg goede kwaliteit en schoon. Bestellingen worden met zorg samengesteld, grondig verpakt in platendozen en snel verzonden. Het persoonlijk contact met de eigenaar maakt het helemaal af. Buzzkill-records heeft een nieuwe vaste klant erbij!

27. august 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Wauw, bedankt voor deze review!

Helemaal top!

Goede keus, redelijke prijs, met liefde verpakt en verzonden. Top! Let wel even op dat email van Buzzkill (aparte naam) niet in je spamfolder is beland.

19. august 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor deze review. Goede tip van de spambox! Dit wist ik niet.

Netjes en mooi verpakt

Snelle reacties en netjes en mooi verpakt

28. maj 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor deze mooie review en nogmaals veel plezier met je LP's!

Alleen maar positief .

Alleen maar positief .. bestellen en afreken gaat heel soepel en binnen twee dagen heb je het al in huis !
En wat ook fijn is dat je altijd op de hoogte kan worden gehouden als er nieuwe aanwinst is …
Gr Anja

24. maj 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Heel veel plezier met je aankoop!

Goed en snel

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Supersnel geleverd en heel goed verpakt de lp ontvangen!

10. maj 2025

Besvarelse fra Buzzkill Record Store

Bedankt voor deze review en heel veel luisterplezier!