I should have read the reviews before I ordered. Same story as multiple other people. Ordered. Paid. Got confirmation. Did not receive anything. Emailed, contacted via form. They do not respond. DO NO... Se mere

Minder afval en een fris gevoel, daar zorgt Buttler voor. Ideaal voor in de tas, onderweg altijd een schoon en fris gevoel na de toiletgang! Minder afval, milieuvriendelijk en zeer praktisch, wij wil... Se mere

Na te hebben betaald had ik na een week nog mijn bestelde toiletpapierspray niet ontvangen.Had toen een mail gestuurd waar de bestelling bleef, maar kreeg geen reactie.Na nog een mail kreeg ik mijn be... Se mere

De spray deed er lang over om bij ons in de brievenbus aan te komen. 20 november per mail bestelbevestiging binnen. 27 november mail gestuurd wanneer ik spray kon verwachten (besteld als onderdeel sin... Se mere

1. Toiletartikelbutik
  2. Butik med badeværelsesudstyr
  3. Gavebutik

Buttler zorgt voor een betere persoonlijke hygiëne. Buttler toiletpapier spray is een milieuvriendelijk alternatief voor vochtig toiletpapier.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Pas op! Dit bedrijf levert niets meer!

Al meermaals besteld. Altijd oké. Deze keer, besteld en betaald… bestelbevestiging en dat was het dan. Telefonisch niet bereikbaar, geen enkele reactie op meerdere mails.
Het valt op dat de slechte reviews, merendeels van zeer recent zijn. En allen hetzelfde: wel betalen niets ontvangen. Dus, mijn conclusie is dat dit bedrijf niets meer doet maar wel nog innt….oplichterij dus! Niets bestellen hier want je gaat niets ontvangen!!!! Check zelf maar eens de reviews!
Aanvulling:
Op 10-11 -de dag nadat ik deze review plaatste- krijg ik plots een mail dat mijn bestelling eraan komt. Apart. Niet bereikbaar en nul communicatie. Geen excuses, geen enkele reactie op niets. Vandaag dan toch nog geleverd (12-11).
Ik denk dat ik geluk heb gehad dat ik toch nog mijn bestelling heb ontvangen. Heel veel anderen niet helaas. Laatste keer hier.

9. november 2024

Super slechte service

Super slechte service. Na bestelling ontvang je een bestel bevestiging en daarna blijft het stil ondanks meerdere contacten met verzoek om levering. Uiteindelijk zonder enig bericht product ontvangen na bijna een maand.

11. oktober 2024

Geen enkele reactie op mail,telefoon, wel betaald, niks ontvangen

Geen enkele reactie op mails, contactformulier via website. Bellen lukt ook niet, verbinding wordt gewoon verbroken.
Bestelling betaald, maar niks ontvangen.
Het is een heel fijn produkt maar wat er met het bedrijf aan de hand is? Geen idee….
Hopelijk komt er nog wat met de post anders ben ik het geld kwijt en dat is niet fris en oplichterij.
Inmiddels bestelling ontvangen (20 sept)
Mannen…..zet op de website waarom jullie niet reageren, de website niet werkt, veel voortdurend is uitverkocht.
Als jullie zo doorgaan verliezen jullie vertrouwen en dus jullie klanten.

12. september 2024

Na reclameren het pakketje ontvangen

Bij Buttler besteld en niks ontvangen.Wel de vraag of het product beviel.Meteen gemaild dat ik niks heb ontvangen.Daarna radiostilte .......Inmiddels zou eea onderweg moeten zijn.Wanneer ik de spullen heb ,pas ik het aantal sterren aan.
Ik heb de flesjes en alles ziet er goed uit.Het ruikt prima!

24. juli 2024

No shipment and no reaction

Payed items are still not shipped after 4 weeks and no reaction by emails after questioning about expected ship date. I am fine with delays, but not communicating at all is unacceptable. I advise not to buy here for the moment, as the company seems not to be active.

31. maj 2024

Teleurgesteld…

Over de producten ben ik tervreden. Helaas over de service van Buttler niet. De bestelling heb ik 14 mei geplaatst. Ik kreeg geen bevestigingsmail. Na 14 dagen ben ik gaan bellen op het telefoon nummer dat vermeld staat op de website. Na dagen geprobeerd te hebben werd er eindelijk opgenomen. Na mijn verhaal gedaan te hebben kreeg ik ontwijkende antwoorden en konden ze niet toezeggen dat mijn bestelling zou verstuurt worden. Later nog een keer gebeld…dezelfde antwoorden. De persoon die alles zou moeten weten en regelen is niet te spreken en reageer totaal niet op e-mails. Uiteindelijk heb ik nu mijn bestelling binnen.
Voor mij is dit ook gelijk de laatste bestelling geweest bij Buttler.

7. juni 2024