I should have read the reviews before I ordered. Same story as multiple other people. Ordered. Paid. Got confirmation. Did not receive anything. Emailed, contacted via form. They do not respond. DO NO... Se mere

Minder afval en een fris gevoel, daar zorgt Buttler voor. Ideaal voor in de tas, onderweg altijd een schoon en fris gevoel na de toiletgang! Minder afval, milieuvriendelijk en zeer praktisch, wij wil... Se mere

1. Toiletartikelbutik
  2. Butik med badeværelsesudstyr
  3. Gavebutik

Buttler zorgt voor een betere persoonlijke hygiëne. Buttler toiletpapier spray is een milieuvriendelijk alternatief voor vochtig toiletpapier.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

DO NOT ORDER

I should have read the reviews before I ordered. Same story as multiple other people. Ordered. Paid. Got confirmation. Did not receive anything. Emailed, contacted via form. They do not respond. DO NOT ORDER.

25. februar 2026

Te late levering

Na te hebben betaald had ik na een week nog mijn bestelde toiletpapierspray niet ontvangen.Had toen een mail gestuurd waar de bestelling bleef, maar kreeg geen reactie.Na nog een mail kreeg ik mijn bestelling pas met de bijpassende tekst dat ik de pot op kon(ik vond het een bijzonder excuus!)

20. februar 2026

Moeizaam contact

Het is erg moeilijk om contact te krijgen met het bedrijf. Vragen via mail worden niet of heel laat beantwoord en de uiteindelijke levering liet erg lang op zich wachten.
Uiteindelijk is alles wel geregeld, maar de communicatie is niet geheel klantgericht in mijn ervaring.

19. december 2025

De spray deed er lang over om bij ons…

De spray deed er lang over om bij ons in de brievenbus aan te komen. 20 november per mail bestelbevestiging binnen. 27 november mail gestuurd wanneer ik spray kon verwachten (besteld als onderdeel sintcadeau). Geen reactie op mail en spray kwam pas 5 december binnen.

28. november 2025

Ik raad iedereen af om hier te bestellen.

Mijn bestelling werd niet verzonden en ik kreeg geen reactie op mijn emails. Pas na 2 weken en 3 email's waarvan kreeg ik een track and trace toegestuurd zonder enige reden te geven waarom het zo vertraagd was. Zeer slechte communicatie! Dit was ook de laatste keer dat ik iets van buttler ging bestellen.

10. november 2025

Levering blijft uit

Product is goed, maar ik heb het eind september besteld en betaald maar 6 weken later nog niets binnen. Inmiddels vier keer een mail gestuurd, maar geen enkele reactie. Gevraagd geld terug te storten, maar ook daar hoor ik niets op! Heel teleurstellend!!!

8. november 2025

Prima product

Ik vind het een heel fijn product maar jammer dat de navulzakjes al lang niet meer leverbaar zijn,
Ook duurde het vrij lang voordat ik de spray’s binnen had

20. oktober 2025

Een heel fijn product

Een heel fijn product. Verzending duurde even, maar na 2 weken had ik het ontvangen. Helaas is er veel uitverkocht, zoals de navulling. Ik hoop niet dat het straks niet meer te koop is, dan moet ik op zoek naar een alternatief :(

16. maj 2025

Scam

Scam! Oplichters! 26/01/2025 besteld en nog niets ontvangen. Ze reageren niet naar emails en ze nemen de telefoon niet op.
Aangifte gedaan bij Consuwijzer en binnenkort ook bij de politie.
Ze zijn ook uitgeschreven van de kvk. NIETS BESTELLEN!

24. februar 2025