Business Solution A/S Anmeldelser 218

4,3

Sammen med Malte Møller fra Business Solution, som jeg har været i kontakt med - har vi fået en rigtig flot hjemmeside....go' support hele vejen igennem ( og jeg har ringet rigtig mange gange...) sto... Se mere

Gratis hjemmeside til 399,- om måneden" var, hvad jeg blev lovet. Middelmådig hjemmeside (som blev fjernet før tid), dårlig behandling, overpris, tidsspild og retsag var, hvad jeg fik. Retten... Se mere

For en måneds tid siden blev vi (Café Wilder) tilbudt at få lavet en hjemmeside hos Business Solution. Vi har løbende korresponderet med dem om vores krav og hvordan vi ønskede vores kommende... Se mere

1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et team af personligheder med fokus på at give dig den allerbedste service og det bedste produkt i branchen. Det gør vi med vores unikke kompetencer indenfor webdesign, programmering, supportservice og kunderådgivning. Hos Business Solution leverer vi et skræddersyet produkt, som opfylder dine behov og udstråler din virksomheds værdier! Igennem udvikling, høje kvalitetsprodukter og glade kunder har vi formået på 6 år at vokse fra at være iværksættere til nu at være et solidt firma med 19 ansatte. Vores afdelinger er placeret i Aarhus V og i Herlev.

4,3

Smart, hurtigt og lyttende....

Business Solution ApS læser og lyttede til de behov vi havde. Super smart opsætning og hurtig levering, til en god pris.
MVH Mogens Højhus Jeppesen
Sædding Forsamlingshus, Rækker Mølle

8. december 2014

Hej Mogens

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hjemmesiden og selve processen. Din webdesigner Jesper har været meget glad for at arbejde sammen med dig.

Hvis du skulle få brug for hjælp, så kontakter du bare vores supportafdeling.

Cecilie Møller Meineche - Business Controller

Meget tunge at danse med.

For over et år siden. fik jeg tilbudt en hjemmeside. mod at Business Solution Aps. fik lov til at bruge siden I deres Campagne. sælgeren som var ved mig, lovede at jeg intet skulle lave selv, det var betingelsen for at de fik opgaven. Da jeg er Analfabet I forhold til hjemmeside og webshop.
Vi ente med at lave en aftale hvor de skulle opbygge en webshop.
Men satdig de samme betingelser. altså at jeg intet skulle gøre andet end at sende foto til dem. samt oplysning hvor min gamle hjemmeside lå. den skulle de så tage alle oplysninger fra. jeg har sendt et hav af billeder. jeg bad dem om at folk skulle kunne vælge fonte, og trådfarver. trådfarver i forhold til foto jeg sendte af trådkort. efter et år er siden stadig ikke oppe på nettet. Til gengæld har jeg modtaget Faktura for det næste år. for det mener de at have ret til til trods for at jeg absolut ikke er tilfreds, med webshop. da det overhovedet ikke fungerer i forhold til hvad jeg laver. (maskin brodering ) De vil også have penge for betalingsmulighederne. hvilket jeg absolut ikke kan se nogen grund til da siden jo ikke er oppe at kører. Nu har jeg så valgt ikke at betale, jeg må tage den kamp med Advokat, Så hvis du absolut ikke har forstand på webshop, skal du holde dig langt væk fra dette firma.

5. december 2014

Go' løsning med fin support

Jeg har fået leveret webshoppen [ekstern reference fjernet] og er godt tilfreds med resultatet, især fordi de har været flinke til at løse og justere ting hen ad vejen.

1. december 2014

Hej Nicklas

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at du også er blevet tilfreds med webshoppen :-)
Kontakt os endelig, hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med.

KAN VARMT ANBEFALE BUSINESS SOLUTION

Efter flere overvejelser omkring hvem der skulle lave vores hjemmeside faldt valget på Business Solution. Webdesigneren sendte et udkast som var meget tæt på hvad vi ønskede os. Herefter vi fik tilrettet nogen små ændringer på siden. Phillip som er vores designer har ydet den bedste service vi kunne tænkte os. Han fulgte op på vores rettelser hurtigt og kom med gode ideer til forbedringer og ændringer til siden. Under hele processen har vi haft mange spørgsmål men Phillip har været god til at svare på spørgsmålene og vi har været i trykke hænder under hele forløbet.
Konsulenten vi havde på besøg informere os om at redigeringsdelen lignede word, og vi har efterfølgende selv været inde og redigere i siden, hvilket har været utrolig let.

Mange tak for den gode support vi glæder os til et godt samarbejde

Mvh. Marianne & Magnus Strøgsalonen

26. november 2014

Hej Marianne og Magnus

Mange tak for jeres anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at hjemmesiden blev lige, som I ønskede det. Phillip har nydt at arbejde sammen med jer :-)
Det lyder til, at I selv har fundet ud af, hvordan I går ind i CM-systemet og retter og redigerer i tekst/billeder, men skulle I få brug for hjælp, så ringer I selvfølgelig bare herind :-)

God udbyder

Har god oplevelse med Business Solutions ifm opdatering af min hjemmeside. Gode input og stor hjælpsomhed fra dem. Mvh Search & Select / Charlotte

6. november 2014

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vi har overgået dine forventninger til hjemmesiden. Vi har også gjort alt, hvad vi kunne, for at lave hjemmesiden præcis som du ønskede det.
Jesper synes, at du har været nem at samarbejde med, og du har altid været glad og venlig :-)

Jesper sidder selvfølgelig altid klar til at hjælp, hvis du skulle få brug for det.

Ville give 0 stjerner

Gratis hjemmeside til 399,- om måneden" var, hvad jeg blev lovet.
Retten gav dog medhold således, at jeg ikke skulle betale de ekstra opkrævede ca 13.000,-

Skriv gerne til mig, hvis i vil have en uddybning, så i ikke begår samme fejl som jeg gjorde, ved at starte et samarbejde med dette firma.

Min tidligere anmeldelse af firmaet blev slettet (af firmaet), derfor denne korte version

24. oktober 2014

Venlig, hurtig, kompetent og løsningsorienteret

Kyst-havneviden er meget tilfreds med Business Solutions udarbejdelse af ny hjemmeside. Business Solution har overholdt tidsplan og andre aftaler samt ydet venlig og kompetent vejledning i forhold til den endelig hjemmeside udgave. Eneste lille kritik var lidt kommunikations misforståelser som dog ikke påvirker det samlet positive forløb.

Kyst-havneviden kan varmt anbefale Business Solution Aps som samarbejdspartner.

Henrik Steinecke Nielsen
Indehaver Kyst-havneviden

23. oktober 2014

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med hele processen. Din webdesigner Janne har også været glad for at arbejde sammen med dig. Hvis du har brug for yderligere vejledning eller hjælp, så hjælper vi selvfølgelig gerne.

Mindre god oplevelse.

Jeg blev kontaktet af Business Solution i forbindelse med en kampagne. Vi blev enige om at de skulle lave en ny webshop til mig, og hjælpe med skiftet fra den gamle shop til den nye.
Der skulle laves en ny shop, med nyt opdateret design, og en forbedring af de funktioner som gør min hverdag nemmere som ejere (backend). Grafisk er den nye shop super lækker, og samarbejdet vedr. designet var også godt, men så stopper det positive også her.

Dette webbureau tænker ikke søgemaskine optimering med i deres udvikling, selvom der står on-site søgemaskine optimering i kontrakten.
Så da jeg foretog skiftet online fra gammel shop til ny shop, faldt mine søgeforespørgsler med ca. 75% og min omsætning ligeså.
Dernæst fik jeg en uvildig til at gennemgå min shop, og det viser sig at der er rigtigt mange fejl i koderne, og det template (demo) som der er arbejdet ud fra, er ikke fjernet efterfølgende.
Det giver en masse rod, som indekseres uheldigt på søgemaskinerne.

Jeg har også måtte investere i ekstra moduler for at få helt basale funktioner som restlager salg, fordi de ikke kan lave det selv.

Når man så konfronterer Business Solution med ovenstående, så stejler de fuldstændigt, og mener jeg har fået hvad jeg har betalt for.
Nu har jeg så ikke længere en fornuftigt dialog med Business Solution, og de mener at hvis der skal foretages yderligere i min shop, så skal jeg få et andet firma til at hjælpe mig, og det selvom jeg har 2 år tilbage af bindings perioden.

Jeg ved godt jeg har fået shoppen billigt, men jeg havde forventet en som fungerede.

Jeg vil ikke anbefale dem til webshop bygning.

Martin
[ekstern reference fjernet]

20. oktober 2014

God service og behagelige medarbejdere

Vores samarbejde med Business Solution ApS har været problemfrit, indtil videre og vi vil derfor gerne anbefale virksomheden.
Vi har oplevet en fin behandling, dog syntes vi godt der kan arbejdes lidt med den kreative del ifht. designs på hjemmesiderne.

14. oktober 2014

Vi har følt os lyttet til

Særligt ét ord kendetegner vores samarbejde med Business Solution, og det er ’tilpasning’. Og hvis der skulle være nogen tvivl, er det ment i den mest positive forstand.

Efter Business Solution præsenterede deres udkast til vores nye hjemmeside, justerede de hjemmesiden, indtil den sad lige i skabet. Gennem hele forløbet har Business Solution lyttet til vores ønsker, og vi har kunnet mærke på webdesigneren, at han ikke var tilfreds, før vi var tilfredse.

Så vi vil med glæde gerne anbefale Business Solution. De har givet os lige det, vi var på udkig efter!

Cean Lystrup
Scanditek

7. august 2014

Hej Cean

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at hjemmesiden er blevet lige, som I har ønsket jer og at I har været tilfreds med vores support :-) Så er vores mål nået!

Jacob har nydt at arbejde sammen med jer, I har altid været venlige at snakke med :-)

Hvis I ellers skulle få brug for hjælp, så er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

God serivice.

Business Solution yder os altid god service og hjælper hurtigt, så snart opstår et problem eller vi har et spørgsmål.
Det kan vi kun være meget tilfredse med.

25. juli 2014

Hej Ida

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi har også nydt samarbejdet :-)
Du kontakter os selvfølgelig bare, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Cecilie Møller Meineche

Hurtig hjælp til travle mennesker.

Et problem opstår mellem hjemmeside og mail og efter en opringning til support, er det hele løst på under 10 minutter.
Super.

16. juli 2014

Hej Morten

Tak for din anmeldelse, dejligt at du er tilfreds med vores support :-)

Super support

Helt igennem super support hver gang man ringer med et problem - stort som lille. Det kan hænde der er en smule travlhed, men synes dog altid at de kommer retur inden for et acceptabel tidsrum.

15. juli 2014

Hej Glenn

Tak for din anmeldelse :-)

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores support - vi gør i hvert fald vores bedste for at hjælpe vores kunder.

Du ringer selvfølgelig bare, hvis der ellers er noget, vi kan være behjælpelige med.

Cecilie Møller Meineche

Personlig kontakt og service er i højsædet

Jeg har virkelig været glad for samarbejdet med Business Solution i forhold til min hjemmeside. Jeg synes den er blevet meget professionel og matcher mit koncept rigtig godt. Både designmæssigt og supportmæssigt er jeg yderst tilfreds og jeg er blevet budt venligt velkommen hver gang jeg har ringet ind. Der har heller ikke været ventetid - personlig kontakt og service er i højsædet ! Det mærker man og det er dejligt !

Anita Anker, Billund

2. juli 2014

Hej Anita

Tak for anmeldelsen!
Vi går altid efter at levere det optimale resultat til kunden, så det er dejligt, at du er blevet ligeså tilfreds med hjemmesiden, som vi selv er :-)

Både Jesper og Janne har nydt samarbejdet med dig. Du har været nem og behagelig at arbejde sammen med.

Hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe med angående hjemmesiden, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os :-)

Utroværdigt Fup Firma

PAS PÅ! Brug ikke Firmaet Business Solution ApS og lav ingen aftaler med [navn].
Få alle aftaler på skrift og sørg for at få/tage en kopi af aftalen med det samme.
Leverede slet ikke en webshop der så ud som eller indeholdt det aftalte, flyttede ikke varerne over i webshoppen som aftalt, stavefejl på siden, [navn] ombyttede kontrakten inden køber skulle underskrive, og forsøgte hermed at løbe fra de ekstra tilføjelser i aftalen, ville ikke tilrette siden til det aftalte og sådan kunne jeg blive ved :-( Blev slæbt i retten, hvor de ikke engang selv gad at møde op, og vandt sagen. Absolut ikke et firma som jeg kan anbefale. Skulle desværre give 1 stjerne, men de har slet ikke fortjent en eneste.

25. juni 2014

Hej Solvejg

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med hjemmesiden, da vi selvfølgelig er interesseret i et godt samarbejde med dig. Vi vil dog lige tilføje, at vi på intet tidspunkt har forfalsket en underskrift. Derudover lægger vi uden beregning 15 produkter ind på din hjemmeside/webshop, og indtastning af yderligere produkter skal du selv stå for medmindre det tilkøbes. Alt dette er også noteret i den kontrakt, du har underskrevet. Hvis du havde henvendt dig til os, så havde vi selvfølgelig også rettet evt. stavefejl.
Du må derfor meget gerne kontakte produktionschef Phillip Kaas på 72 34 56 26, så vi sammen kan få løst sagen.

Skide god service med lynhurtig respons

hjemmesiden er forholdsvis nem at redigere, og det komme fra en der ikke har en skid forstand på det. Hver gang jeg har et lille problem eller spørgsmål, skriver jeg en e-mail eller ringer til den person, som havde designet siden. (Tror nok det er ham i hvert fald) i løbet af meget kort tid, er der svar tilbage, selvfølgelig var der ventetid i weekenderne men det er jo forståligt nok. deres hjælpe videoer er så desværre lidt kortfattede og der er nogle funktioner der godt kunne have været lavet en video om men hvad gør det når det er lige så hurtig af skrive eller ringe til dem.

8. april 2014

Hej Troels

Tak for din anmeldelse :-)

Dejligt at du er tilfreds med vores service.
Hvis du mener, at vi mangler nogle flere videoguides, så må du endelig sige til. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at ringe herind.

Cecilie Møller Meineche

Et Mega behageligt firma at være i kontakt med, Virker som et meget kompetent support team der ved hvad de har med at gøre.

Skulle bruge lidt hjælp til at få rettet nogle ting på en hjemmeside som var blevet lavet. som jeg syntes var lidt svært at overskue. Og ringede derfor til support for at få lidt hjælp. og blev sat ind i hvordan det hele hang sammen. Så en meget kompetent supporter der sad i den anden ende. Så sender mine varmeste anbefalinger til dette firma. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg bruger dem :) :) :)

26. marts 2014

Hej Ivan

Tak for din anmeldelse :-)

Dejligt at du er tilfreds med vores support. Du ringer selvfølgelig bare herind, hvis du ellers har nogle spørgsmål.

Cecilie Møller Meineche

Helt igennem fantastisk og professionel vejledning. Hurtig til at ændre på ønskede rettelser.

Bestemt en virksomhed jeg kan anbefale til alle til at få sin hjemmeside lavet hos. Jeg syntes, at deres første oplæg ramte total plet der manglede bare lidt personlighed i det, men det var udelukkende fordi jeg ikke selv havde fået taget nok billeder. Nu er det fixet og den er virkelig i top. Det er så dejligt, at man er tilknyttet en person som så med et snuptag fixer de ændringer man måtte have:-)

25. marts 2014

Uacceptabelt!!!

Ja skulle desværre give 1 stjerne, men der er slet ikke fortjent nogle.
Kan absolut ikke anbefale at få lavet hjemmeside hos dem her, de er alt for dyre til det bras de laver, og overholder ikke de aftaler der er underskrevet i kontrakten.
Deres egne betingelser er heller ikke til at stole på mht. opsigelse, så PAS PÅ!!!!!
Har opsagt for over 1 år siden og har pt. fået endnu en ny faktura, selvom siden ikke findes mere på nettet!!!
Bindingsperioder er for lang tid iflgl. advokats mening, startperioden er ok med 2 år, men efterfølgende skal der max. være 1 år af gangen, dette kører Business Solution ikke med, men binder en for den samme periode!
Lad være, der findes mange andre bedre og billigere løsninger derude!!!

7. marts 2014

Hej CM

Vi er selvfølgelig kede af, at du har den opfattelse af os.

Du er velkommen til at ringe herind på 72 34 56 26, og så kan vi tage en snak om kontrakt, betingelser osv.