Business Solution A/S Anmeldelser 218

4,3

Sammen med Malte Møller fra Business Solution, som jeg har været i kontakt med - har vi fået en rigtig flot hjemmeside....go' support hele vejen igennem ( og jeg har ringet rigtig mange gange...) sto... Se mere

Gratis hjemmeside til 399,- om måneden" var, hvad jeg blev lovet. Middelmådig hjemmeside (som blev fjernet før tid), dårlig behandling, overpris, tidsspild og retsag var, hvad jeg fik. Retten... Se mere

For en måneds tid siden blev vi (Café Wilder) tilbudt at få lavet en hjemmeside hos Business Solution. Vi har løbende korresponderet med dem om vores krav og hvordan vi ønskede vores kommende... Se mere

1. Online-marketingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et team af personligheder med fokus på at give dig den allerbedste service og det bedste produkt i branchen. Det gør vi med vores unikke kompetencer indenfor webdesign, programmering, supportservice og kunderådgivning. Hos Business Solution leverer vi et skræddersyet produkt, som opfylder dine behov og udstråler din virksomheds værdier! Igennem udvikling, høje kvalitetsprodukter og glade kunder har vi formået på 6 år at vokse fra at være iværksættere til nu at være et solidt firma med 19 ansatte. Vores afdelinger er placeret i Aarhus V og i Herlev.

4,3

Bondefangeri!!

Jeg blev lovet, at mit salgssystem i butikken ville kunne integreres med webshoppen, hvilket aldrig skete. Jeg fik en hjemmeside, som var lavet ud fra en engelsk skabelon, og kun halvdelen af hjemmesiden var blevet oversat til dansk. Derudover var der mange links på siden, som ikke virkede. Jesper fra support lovede, at jeg kunne komme ud af aftalen, da de ikke kunne få integrationen til at fungere. I ordresystemet var der ingen filter, hvilket resulterede i mange falske ordre fra østen Men nu sidder jeg med en regning på endnu et år til betaling om 10 dage, selvom support lovede at stoppe samarbejdet tilbage i foråret.

Jeg skal derfor betale 15.000 kr. for en webshop, som blev lukket ned for adskillige måneder siden. Aldrig har jeg mødt et mere uprofessionelt firma, som kun har et mål at stjæle din hårdt tjente penge.

Mvh. Kasper fra KJFashion.dk

7. december 2016

Hej Kasper

Jeg synes din anmeldelse er for hård, taget i betragtning af at du altid har sagt produktet er flot. Vi brugte en del tid på at sætte dit salgssystem sammen med shoppen. Som du ved så var det jo udbyderen af salgssystem som manglede at udføre et stykke arbejde for dig, ikke os.

Vi har taget kritikken til os, selvom vi ikke er enig.
Du må have en dejlig dag.

Business Solution

Fremragende samarbejdspartner

Vi har igennem flere år arbejdet sammen med Business Solution A/S og kan varmt anbefale dem. Vi har vores hjemmeside kørende samt en webshop og samarbejdet fungere perfekt og vi oplevere flere og flere besøgende, ikke mindst på vores webshop under navnet Teashoppen.
Ole Jørgensen
direktør

29. november 2016

Hej Ole

Tak for den flotte anmeldelse =)
Vi er glade for at hører du er tilfreds med din webshop og hjemmeside. Hvis der er det mindste vi kan hjælpe med, så sig endelig til.

Du må have en dejlig dag.
venlig Hilsen

Udarbejdelse af hjemmeside

Medarbejderne ved Business Solution var kompetente og hurtige til at designe hjemmesiden og indsætte tekster mm. Havde tålmodighed til at vente på tekster og billeder fra min side. Ændringer i tekster, opsætning mv foregik hurtigt. Afslutningen (få hjemmesiden sat i søen) fungerede fint.
Altså kun tilfredshed.

24. november 2016

Hej Erik

Wow tak for den gode anmeldelse og de fem stjerner! Det er vi virkelig glade for :)
Jeg videregiver den glædelig besked videre til din personlige webdesigner Simon og din supporter Jesper.

Phillip Kaas - Business Solution A/S

Jeg anbefaler Business Solution - virkelig professionelle.

Har hjulpet PlanDesign med Hjemmeside, mailopsætning mv.

Hej Søren

Vi er glade for at hører, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os :)
Husk at hvis der er det mindste vi kan gøre for dig, så sig endelig til. Vi står altid parat til at hjælpe.

Hjælpsomhed i særklasse

Vi har kun været tilfredse med Business Solutions. Fra første dag, har de været utrolige hjælpsomme, og ordner altid, det vi vil have.

Hej Laden Blokhus

Tak for rosen og de flotte 5 stjerner. Godt du har haft en god oplevelse og er glad for resultatet :)
Hvis du har behov for hjælp, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Forsat god dag :)

Gode sparringspartnere

Både ved opstart og i dagligdagen er Business Solution på - der er kort vej fra tanke til handling, vigtige egenskaber for os - Lars Wichmann, Brand Manger at Esko Design

Hej Lars

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig med jeres 3 hjemmesider og webshop! Som sædvanlig siger du bare til hvis der er det mindste vi kan hjælpe jer med :)

Stor tilfredshed med Business Solution

Vi fra Fyns Special Coatings side har været yderst tilfreds med behandlingen hos Business Solution. Har fået hjælp, hver gang vi har henvendt os.

20. november 2016

Hej Fyns Special Coating

Mange tak for den flotte anmeldelse :)
Vi står altid parat til at hjælpe og give rådgivning. Hvis der er det mindste I har brug for, så tag endelig fat på os.

I må have en dejlig dag
Phillip Kaas - Business Solution A/S

Rigtig god og hurtig support.

Jeg vil varmt anbefale Business Solution A/S. De har, med stor professionalisme, skabt vores hjemmeside, ud fra de ønsker og tanker vi havde. Desuden har de ydet en god og hurtig support ifm. opsætning af hjemmeside, emails, mv.

Heino Nikolaisen
Dreaming Light Photography

14. november 2016

Hej Heino

Vi takker for din anmeldelse af os. Hos Business Solution stræber vi altid efter at forbedre vores service og ydelser. Det er dejligt at se det har givet dig en positiv oplevelse af os =)

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med.
Fortsat god dag

Phillip Kaas
Produktionschef

Jeg genkender alle de dårlige og uacceptable oplevelser.

Når jeg ser på billedet af medarbejderne hos BS, har jeg stadig svært ved at fatte at deres sælger har formået at få mig til at skrive under på den fremviste kontrakt. Hvad skete der lige der! De ser smilende og troværdige ud.

BS sælgeren går direkte efter små og mellemstore virksomheder og tilbyder et uforpligtende besøg. Men når han først er kommet ind af din dør, går han ikke fra kunden uden en underskrevet aftale hvor aftalebestemmelser ikke fremvises og tydeliggøres. Sælgeren fortæller at de først sender et link til et forslag omkring hjemmesiden før kontrakten træder i kraft. De har hverken udleveret eller gør opmærksom på deres forretningsbetingelser overfor kunden.

Kunden ser kun selve kontrakten og selv om sælger aftaler på vegne af Business Solution og får udleveret materiale til opbyggelse af hjemmesiden ved underskrivelse, så lader Business Solution som om de ikke kender noget til kundens aftaler med sælger.

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk, får jeg pt. hjælp til en klage til Forbrugerklagenævnet.

Min anmeldelse bliver efterfølgende besvaret af BS direktør: Hej Steffen - Da vi intet har registreret om dig i vores database kan jeg desværre ikke besvare din anmeldelse fyldestgørende.

Omkring 20.2.2017 modtog jeg en opringning fra BS som beklager min dårlige oplevelse med deres service. Der ville blive strammet op på deres procedure og vores mellemværende blev slettet. Jeg respekterer en undskyldning og jeg har derfor ændret min anmeldelse. God service...

9. november 2016

Kære Læser

Vi vil gerne gøre opmærksom på at man godt må være skeptisk overfor hvad Steffen skriver, da der ikke er nogen som dobbelt checker om det er fakta eller fiktion.

Steffen har ikke været interesseret i at finde en løsning sammen og prøver derfor at ramme os ved at spamme vores sociale medier til. Dette har han naturligvis også ret til, da vi i Danmark har ytringsfrihed og heraf mulighed for at tilkendegive sin mening. Både positive og negative. Dette respektere vi.

Hos Business Solution lytter vi til hvad folk har at sige og er imødekommende. Dette retter op på misforståelser og i sidste ende giver kunden en god oplevelse. Der er dog visse personer som ikke er interesseret i at finde en løsning. Når det er tilfældet er ens hænder bundet og man må se magtesløs til, at de sociale medier bliver spammet. Selvom man egentlig har været interesseret i hjælpe kunden.

Til alle som skulle have en interesse - husk der er altid 2 sider af hver historie. Vi er heller ikke længere væk end et opkald og er altid klar på at tage en god snak sammen over en kop kaffe.

Vi ønsker alle en rigtig god dag.

Professionel samarbejdspartner

Business Solution tilbød os at lave et nyt design på vores hjemmeside uden beregning mod at vi skulle binde os for tre år. Vi har været kunde hos dem i et par år og så ingen problemer i at skulle binde os for yderligere tre år, for det har fungeret fint. Og det gjorde det også med at få lavet nyt design af hjemmesiden: De kom med mange gode forslag, og hjemmesiden blev både flot og brugervenlig!

15. september 2016

Hej Lene,

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre i er glade for den service vi leverer og den måde der bliver taget hånd om jer og jeres hjemmeside. Vi er også glade for at have jer som samarbejdspartner. :-)

Fortsat god dag :-)

Dejlig nemt.

De er super gode til at guide og giver sig tid til en...
Der er ingen dumme spørgsmål, de hjælper med de problemer med må stå med.....

13. september 2016

Hej Claus

Vi har også nydt godt af samarbejdet med dig! Vi er glade for at hører du har været tilfreds. Du må endelig sige til hvis der er det mindste vi kan gøre for dig =)

Phillip Kaas

Tilfredshed over hele linjen

Vi har fået god og hurtig service fra Business Solution ApS hele vejen igennem.
Vi fik lavet ny hjemmeside og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Business Solution ApS kan varmt anbefales!

5. september 2016

Hej Daniel,

Tillykke med din nye hjemmeside, og mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds. :-)

Meget for pengene

Vi har fået redesignet vores webshop og omlagt vores CM-system hos Business Solution, baseret på nye behov for nye funktioner m.m. Processen har været god med åben dialog — synes ligeledes jeg har fået en godt produkt til en fair pris.

31. august 2016

Hej Roon & Rahn ApS,

Mange tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør også det bedst, vi kan :-)
Skulle du få brug for hjælp, så ringer du selvfølgelig bare herind.

Business Solution A/S

Kompetent og godt arbejde.

Kompetent og godt arbejde. Hurtige til at følge op på kundens ønsker og rettelser undervejs i processen. Gode til at sammensætte en hjemmeside, der fremstår professionelt udadtil.

25. august 2016

Hej Ole,

Tillykke med din nye hjemmeside, og mange tak for din flotte anmeldelse. Vi ser frem til godt fremtidigt samarbejde, hvor du selvfølgelig altid kan kontakte din webdesigner eller ringe til os på tlf.: 72 34 56 26 hvis du har brug for hjælp til din nye hjemmeside.

Business Solution A/S

Meget venligt og behageligt personale at kommuniker med. Hurtig respons og tilpasninger tilrettes hurtigt og nemt.

18. august 2016

Hej Line

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Os på kontoret er glade for at du er tilfreds med vores samarbejde. Vi går altid efter at leverer det optimale resultat til vores kunder. :-)

Helt perfekt løsning

Jeg har været så heldig at få lov til at arbejde med business solution og få lavet en hjemmside. Alt har virket perfekt, kommunikation og arbejdet. Yderst tilfredstillende at bestille igennem dem.

6. juli 2016

Hej Mads,

Business Solution A/S

Meget reelt firma med super kundeservice

Jeg har kun gode ting at sige om Business Solution. De har formået at lave en hjemmeside til mig, som indeholder lige de ting jeg efterspurgte. De har været med hele vejen og responderer utroligt hurtigt på spørgsmål, forespørgsler og rettelser. Jeg kan kun anbefale dem.
Henrik Rossel, Naturtro Træning

6. juli 2016

Hej Henrik,

Tillykke med din nye hjemmeside, og mange tak for din flotte anmeldelse. Vi bestræber os på at være hurtige, så det er meget motiverende at der bliver lagt mærke til det. Vi ser frem til godt fremtidigt samarbejde, hvor du selvfølgelig altid kan kontakte din webdesigner eller ringe til os på tlf.: 72 34 56 26 hvis du har brug for hjælp til din nye hjemmeside.

Business Solution A/S

Utrolig dårlig oplevese igen 3 år, grundet binding!

Jeg fik en opringning, da jeg havde startet min virksomhed. Jeg kunne få lavet en hjemmeside, helt gratis, hvis de måtte bruge den som præference.

Som gammel telefonsælger, ved jeg godt, at det naturligvis ikke helt passer. Der er altid et eller andet. Og som den tidligere bruger også anmelder længere nede, så er der noget de ikke fortæller, før sælgeren er derude.

Sælgeren kom ud til mig og de laver hjemmesiden gratis og alt lyder jo egentlig fint. Der er bare den lille ting, at man skal betale 500-600 kr. om måneden, for service og lign.

Og som jeg sagde til sælgeren, der var der, som i øvrigt havde enormt travlt, med at fortælle at tilbuddet skulle man sige ja til nu og ellers ville det gå videre til en anden, så viste jeg godt, at det ikke var sådan det hang sammen.

Og hun insisterede på at det kun var mig, der fik det tilbud.

Men det var det naturligvis ikke. For det jeg nogle måneder senere, opretter et nyt cvr-nummer til en anden virksomhed, får helt guhjælpemme den samme sælger i røret igen, med den helt samme tale.

Men der havde jeg desværre skrevet under på deres aftale, som bandt mig i 3 år!!!

Men i min hast, da sælgeren var der, med det enestående tilbud, fik jeg skrevet under, uden at nærlæse det hele, da hun direkte sagde til mig at jeg bare kunne opsige det når som helst og det betød ikke at jeg ikke kunne beholde hjemmesiden.

Det viser sig så nu, at jeg har betalt 20.000 for en hjemmeside, som jeg alligevel ikke kan bruge, efter de 3 år og tilmed ikke vil hjælpe mig, med at udlevere nogle oplysninger, så jeg selv kan køre hjemmeside videre.

HOP IKKE PÅ DEN!

Du er ikke tilfældigvis udvalgt. Det er det rene fis. Jeg sagde det samme til sælgeren, da hun var hos mig og at jeg viste godt hvad hun lavede. Men hun holdte altså fast i, at det var jeg. Men jeg sagde at jeg syntes det lød fint og stolede desværre meget på hende og skrev bare under. Måske bare for godtroende og for travlt i den periode!

Og det er sjovt at mange af mine kammerater, der har oprettet CVRnummer, har helt samme problemstilling og sjovt nok også modtaget samme tilbud med en "gratis" hjemmeside :)

5. juli 2016

Hej Abdel

Jeg er lidt uforstående overfor din hårde anmeldelse af os. Specielt når vi altid har besvaret og hjulpet dig med hjemmesiden. Der er noteret over 20 henvendelse fra dig, hvor der hver gang blev skrevet tilbage med " Tusind tak :) " . Du har altid givet udtryk for at værende glad og tilfreds med os.

Hos Business Solution stræber vi altid efter at give vores kunder den allerbedste kundeservice. Vi er dog også bare mennesker herinde, så hvis vi har lavet en fejl eller der har været en miskommunikation omkring produktet, så står vi altid parat til at fikse det! Selv-udvikling og glade kunder er nøglen til succes hos os =)

Beklager du føler at oplevelsen hos os har været 1 ud af 5 stjerner, specielt når du har givet udtryk for at selve produktet har været godt. Vi tager kritikken til os og der vil ske en forbedring på vores kommunikationsdel fremadrettet.

Venlige Sommer hilsner
Phillip - Produktionschef

Effektivt, grundigt og fin service

Meget fin og hurtig behandling. Sætter sig hurtigt ind i kundens ønsker og kommer med gode løsninger i første forsøg.

5. juli 2016

Hej Lasse

Tak for din flotte anmeldelse. Vi gør meget for at være hurtige, og så er det motiverende når det bliver bemærket. :-)

Hvis du har behov for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 34 56 26 eller din webdesigner.

Rigtig god dag

4år, 30.000,- fattigere og ingen hjemmeside eller mail adresser

De fjerner anmeldelser på trustpilot på usaglige grundlag, så folk skal genindsende og dokumentere 3-4 gange før de er tvunget til at acceptere 1 *. Ca 4 år efter jeg tegnede kontrakt med dem har jeg indtil videre kun modtaget regninger, men ingen hjemmeside - jo jeg har fået et udkast, som kun kan findes via at link i en mail, men ALDRIG fået hverken hjemmesiden, eller de mail adresser eller andet af hvad deres sælger solgte. Jeg har tilgengæld hørt en masse klynk og ynk om at de har udgifter, men til hvad? Ikke til det arbejde som jeg bliver faktureret for. SVINDEL og ikke andet

27. juni 2016

Hej Mikael

Vi fjerner ikke anmeldelser på trustpilot på usaglige grundlag. I dit tilfælde er vi godt klar over, hvilken sag du omtaler. Vores webdesigner lavede et design til dig, og du skrev tilbage på mail, at du var glad rigtig for designet. Men du betalte aldrig din faktura på de faste udgifter, og derfor kan vi ikke lægge hjemmesiden online (helt i tråd med den indgåede kontrakt). Mailadresser kan heller ikke oprettes, før de fremsendte fakturaer er betalte. Sagen er blevet afgjort i retten, og du bedes rette dig efter den afsagte dom.