Bollen var ikke ristet og osten i min Latino ikke smeltet. Kort sagt : ualmindelig kedelig, kold burger. Betjening var meget fraværende med øjnene i disken (mobilen?) det meste af tiden. Bliver ikke... Se mere
Dette sted, hmmm virkelig dårligt, bestilte 3 mini burger, om de var saftige nej, meget tørre. Men ja hvad havde man forventet af en ung kok som lige er kommet ud af folkeskole eller gymnasie. Never... Se mere
Vil IKKE anbefale Burgergarage, Kronen i Vanløse. Vi havde glædet os til en hyggelig frokost. Vores burger kom efter 45-50 min - trods flere henvendelser til tjenerne. Kødet var tørt og sorte skorpe... Se mere
En ganske anonym burger, lidt salt og peber i kødet ville gøre underværker, coleslaw alt for sød... ville ønske de lavede deres egen dressing sauce eller andet som gjorde deres burger speciel... men f... Se mere
Fik serveret kold burger
Fik serveret kold burger, arrogante medarbejder som synes at det var ikke noget galt i en kold burger, fik lov til at betale fuld pris. Det var ikke min første burger, men helt sikkert den sidste. Håber at folk holder sig langt væk fra burger garage i Hillerød
Vil IKKE anbefale Burgergarage, Kronen, Vanløse.
Vil IKKE anbefale Burgergarage, Kronen i Vanløse.
Vi havde glædet os til en hyggelig frokost. Vores burger kom efter 45-50 min - trods flere henvendelser til tjenerne. Kødet var tørt og sorte skorper i bunden, fordi de var fuldstændig branket. Bollerne tørre, flere klagede over at bollerne var kolde. Indholdet i burgerene svarede ikke til det vi havde bestilt. Burgerne var nærmest uspiselige. Alt i alt så dårlig en oplevelse, at vi vil anbefale andre IKKE at prøve.
Dårlig service og fik aldrig alt hvad vi bestilte!
Vil ikke anbefale Burger Garage i Hillerød (slotsarkaderne)!!!
Fik først 1 ud af 4 burgere efter 45 min, derefter gik der 15 min inden 2.burger kom. Og hverken til 1.eller 2.burger kom de bestilte pomfritters med.
Nu manglede vi så børnenes burgere og efter at have henvendt os 2 gange til personalet, som surt svarede at de nok skulle komme med dem, gik der 10-15 min efter 2.voksen burger til 1 ud af 2 børnemenuer kom.
Efter endnu en henvendelse og 20 min venten til, valgte vi at forlade restauranten.
Dyrt, langsom service og dårlig kvalitet i Burger Garage i Køge
Det skulle have været en hyggelig og god aften, hvor fire mennesker skulle have være ude og spise et godt måltid mad og i Nordisk Films nye biograf i Køge. Desværre havde vi fire mennesker valgt at gå ind på ”Burger Garage” i Køge, som har en fornem placering, hvis man ønsker at gå i biografen (den er lige ved siden af).
Da vi havde fået anvist et bord og bestil drikkevarer fremgik det ikke af menukortet, hvor store sodavanderne var, hvilket resulterede i en til flere i selskabet bestilte for store sodavander i forhold til, hvad de kunne nå at drikke (mere om det senere i anmeldelsen). På trods af de manglende informationer kom drikkevarerne relativt hurtigt efter bestillingen var foretaget.
Ved bestillingen af burgerne, hvor flere i selskabet havde ytret ønske om forskellige ændringer til standardmenuerne som for eksempel uden ost, uden tomat etc., hvilket virkede som relativt nemme krav at honorere på en restaurant eller fastfood restaurant, tog det ganske lang tid før burgerne ankom til bordet. Desværre viste det sig også at være temmelig kompliceret for køkkenet og tjenerne at få koordineret bestillingen og leverer menuerne som aftalt. Det tog mere end 30 minutter at få burgerne og da burgerne endelig ankom så måtte en af burgerne sendes tilbage, da køkkenet havde taget fejl af de ønskede ændringer. Det tog et par minutter ekstra, hvorpå en ny burger blev leveret af tjeneren, men det viste sig at det også var en forkert bestilling og først tredje gang (cirka 5 minutter senere) kom den tredje burger, som i øvrigt, var fejlbehæftet i forhold til bestillingen. På tidspunkt var alle i selskabet sultne og vi opgav ganske enkelt at klage fejlen i den tredje burger. Vi spiste, og da jeg skulle betale fremgik det at tjenerne havde registreret bestillingerne til et forkert bord, hvilket var ubelejligt, men ikke en katastrofe som sådan.
Vi kunne alle vurderer, at det generelt var sådan at bøfferne ikke smagte af særlig meget på trods af burgerne havde høje priser, hvilket jo ikke matcher prisen eller ventetiden, som vi brugte på at få burgerne.
Regningen blev betalt og vi sad stadig på Burger Garage, inden vi skulle over i biografen tog en af tjenerne sig af afrydningen af bordet, hvortil vedkommende så også tog en af de sodavand, som en i selskabet stadig ville drikke, men vel at mærke uden at spørge gæsten.
Alt i alt blev det:
- Dyrt.
- Servicen var langsommelig.
- Kvaliteten var ikke god sammenliget med prisen.
Min anbefaling er, at I genovervejer, om I gider at bruge jeres tid og penge på ”Burger Garage” i Køge.
Var på Burgergarage lørdag 3.juni
Var på Burgergarage lørdag 3.juni, sammen med fruen. Vi bestilte the she til fruen og en pariserbøf til mig.
The she var med iskold kylling hvor der lå en skive kold cheddar ost, så pænt kedelig.
Min pariserbøf var lavet af almindelige hakket oksekød og godt med sener kun lige brunet på en side, til en burger ville kødet være ok, men en pariserbøf er lavet af tatar, og let stegt. Til behøret var rødbeder i skiver, bør være hakket. Pickles perfekt.
Ingen kapers eller rå løg.
Samt en skål salat med honning i.
Alt i alt en rigtig skidt mad, der var ikke travlt, maden kom på under fem minutter, men det er jo klart når alt er råt og iskoldt.
Så der kommer vi desværre ikke igen.
Ganske gode borgeres
Ganske gode borgeres, det trækker dog ned at min søn og jeg ikke fik serveret maden samtidig.
Vanvittigt lækre burgere.
Vanvittigt lækre burgere.. God og hurtig service.
Maden kommer hurtigt, og det er et rigtig hyggeligt sted 👍🏻👍🏻
Kan kun anbefale!
Fik rå pariserbøf
Min mand og jeg spiste på Burgergarage i Slotsarkaderne Hillerød. Her bestilte vi 2x pariserbøf. Det var desværre sådan, af bøfferne var rå og kun lige brunet. Nu kan jeg godt lide råt kød, men det kan min mand ikke, og bad derfor om at få den gennemstegt. Da regningen kom, var der 3x pariserbøf på regningen. Det mente vi ikke kunne være rigtigt, men beskeden var, at vi skulle have sagt det da vi bestilte. Normalt andre steder vi har været, bliver vi som regel spurgt, og det er ikke normalt at en pariserbøf skal være rå inden i, måske medium stegt, men denne var rå. Vi måtte pænt betale for 3 pariserbøf, selv om vi reelt kun havde fået 2. Sidste gang vi kommer der.
Super børnevenligt!
super fed service!
Kæresten og jeg har været ude og shoppe og trænger til noget mad.. vi vælger så dette sted, hvor vi må have barnevogn med ind og vi får hurtigt menu kort, maden kommer hurtigt og smager faktisk overraskende godt!
da der ikke er så mange mennesker da vi kommer får vores søn 1årig søn lov til at lege på gulvet og han vil meget gerne gå rundt!
Her gå der ikke så længe før en ung mørkhåret pige kommer hen og meget gerne vil snakke med ham.. Han får både sugerør , agurk og vand, samtid med at både får lov til at komme med rundt med denne pige !
Det kan klart anbefales og især til børnefamilier!
Fed service, god mad, hurtig betjening!