Bollen var ikke ristet og osten i min Latino ikke smeltet. Kort sagt : ualmindelig kedelig, kold burger. Betjening var meget fraværende med øjnene i disken (mobilen?) det meste af tiden. Bliver ikke... Se mere
Dette sted, hmmm virkelig dårligt, bestilte 3 mini burger, om de var saftige nej, meget tørre. Men ja hvad havde man forventet af en ung kok som lige er kommet ud af folkeskole eller gymnasie. Never... Se mere
Vil IKKE anbefale Burgergarage, Kronen i Vanløse. Vi havde glædet os til en hyggelig frokost. Vores burger kom efter 45-50 min - trods flere henvendelser til tjenerne. Kødet var tørt og sorte skorpe... Se mere
En ganske anonym burger, lidt salt og peber i kødet ville gøre underværker, coleslaw alt for sød... ville ønske de lavede deres egen dressing sauce eller andet som gjorde deres burger speciel... men f... Se mere
Bedste fiskefilet
Elsker Burger Garage. De laver den bedste fiskefilet👍🏻
Så dårligt!!
Så dårligt!!
Tør og rigtig kedelig burger, og så dårlig service. Vil på ingen måde anbefale dem. (Hillerød)
Elendig kvalitet
Vi var i dag 2 personer i Slotsarkaderne, og jeg skal lede længe efter noget der var så ringe. Min pasta med oksestrimler var brændende varm - helt sikker varmet i mikroovn. Oksestrimlerne var ikke strimler, men små gennemstegte knolde med en udefinerbar smag. I midten af pastaen ligger en klump kød som ikke er tøet op. Der var hverken brød eller smør som der ellers skulle have været. Den anden gæst fik serveret varm Cæsar salat med Kyllinge stykker som ligeledes helt sikkert havde været i mikroovn. Det havde ligeledes en udefinerbar smag. Endvidere var bacon stykkerne brændt sort i kanten i den ene side, og helt bløde i den anden.Der manglede også brød og smør. Bordet var ikke tørret af, menukort var fedtede. Efter jeg havde gjort opmærksom på madens ringe kvalitet, var beskeden at det ville blive sagt til chef kokken. Jammen det er da super. Der kommer vi aldrig nogensinde igen!
Der var snavset
Der var snavset, borde blev ikke tørret af og der lå mad på gulvet.. bordene omkring hvor folk gik fra blev ikke rydder af.. jeg bestilte en salat til 99 kr, fik en mikro portion med 6-7 salatblade og lidt kylling plus en Skive bacon.. brødet til kom de med da jeg var færdig med salaten.. nærmest irriteret over at jeg påpegede det og at jeg synes salaten var for lille.. kunne høre flere borde omkring var utilfredse.. det var sidste gang vi kom der..
Der var mug på burgerboller 👎👎
Jeg havde min voksne datter med i…
Jeg havde min voksne datter med i Kronen, Burger Garage forleden dag. Vi fik hurtigt valgt os et bord, bestilt drikkevarer og sad og kiggede i menukortet. Men ak, vi ventede 1 t.10 min på vores mad.....Suuuuk. Havde lagt mærke til, at mange andre gæster var oppe og forhøre sig om, hvor deres mad blev af. Jeg gik op og spurgte, hvad sker der?? Servitricen sagde, undskyld men vi har en ny i køkkenet.... Det kan man da godt fortælle, når/før kunderne bestiller mad. Så kunne man have valgt et andet spisested. Min datters mad var fin( 3 små burgere), men min bøf (entrecote) var gennemstegt. Havde bestilt medium.... Salaten som man får til bøffen, bestod af 10 salatstrimler og en halv cherrytomat, og 4-5 løgringe. Til 149kr....Øv. Kartofler skulle jeg bestille ved siden af, og betale yderligere for. Servitricen var sød og smilende, men det er alt for lang tid at vente på maden. Restauranten kunne måske have forberedt kunderne på ventetid, og evt. tilbudt at betale noget drikkelse eller andet.
Gode burgere og fremragende betjening i…
Gode burgere og fremragende betjening i Vanløse.
Altid god service
Altid god service
Havde endnu engang taget familien med ud og spise og endnu engang fik glimrende mad og god betjening.
Kan kun anbefale dem i Vanløse
Burgere der fortjener 5 stjerne
Vi, jyder var i Slotsarkaderne d. 10/1-2018 og endte med at spise frokost hos Burger Garage (Efter lidt google-søgning samt anbefaling fra Vibholm) :-D Hyggeligt sted, god betjening og ikke mindst lækker mad. Burgere og fritter var så lækkert. Friskt, saftigt og sprødt.
TAK for mad.
Dejlige burger til en god pris og…
Dejlige burger til en god pris og kvalitet service i Burger Garage i vanløse (Kronen)
Dyrt og dårligt
Burger var elendig. Brødet var ikke varmet, og kødet var tydeligvis af lav kvalitet. Dette gav tilsammen en elendig burger, som kostede 89 Kr.
Personalet var venlige, men det må man også som minimum forvente.
Dyrt og dårligt!!
Noget af det værste service nogensinde.
Min veninde og jeg kom ind og skulle have noget mad. Vi blev ignoreret i 10 min. En familie kommer ind 5 min efter os, de spørger om et bord og bliver ført hen til et bord med det samme.Min veninde bliver nødt til at tage fat i en tjener som ikke lavede noget for at få et bord. Vi kommer ned til bordet, ingen bestik eller noget. Vi tænker at vi får dem når maden kommer. Da vi skulle have mad blev min veninde også nødt til at gå op og sige vores bestilling. Maden ankommer og intet ord bliver sagt til os, intet smil eller noget som helst. Jeg må derefter gå op og bede om bestik og servietter.
Jeg vil lige siger der var meget få i restauranten.
Det var en ubehagelig oplevelse og vi følte os ikke velkomne. Kan ikke anbefales og vil aldrig vende tilbage!
Følte sig ikke velkommen
Vi ankom ved 7-tiden på BurgerGarage i Hillerød, en flink ung servitrice tog imod vores bestilling. Hun var dog så stresset at vores drikkevarer blev nærmest kastet på bordet uden et eneste ord. Maden var fin men var absolut ikke noget at råbe hurra for, den kunne dog spises. Lidt i 8 begynder de allerede at tage stole op, og finde støvsugeren frem, og man følte at man nærmest blev smidt ud. Grunden til vi tog på BurgerGarage var fordi vi havde fået en gaveboks som kunne bruges der, og vi kunne spise for 399 kr. De troede så at gaveboksen var på 299, så da vi var færdige syntes de at vi skulle betale 13 kr, (Vi havde spist for 313 kr). Så det skulle redes ud. De forstod dog til sidst at vi ikke skulle betale, og beklagede med at det havde været en lang dag. Det er umiddelbart ikke et sted vi vil gå hen hvis vi selv skal betale.
Bare dårligt !
Mange mennesker på et sted!
Alt for meget larm.
Dårlig mad! Meget meget rødt kød!
Deres “hjemmelavet” røg ting, var kold i en varm burger! Føj
Kommer ihvertfald aldrig på Burger Garage i Køge igen!
Rå bøffer i burgerne blev påpeget
Rå bøffer i burgerne blev påpeget.
Meget uforstående personale, der bad os om at vi næste gang skulle sige, at de skulle steges ‘Well-done’.
Da jeg havde spist det meste af mine 3 miniburgers og ikke havde opdaget at de var rå i midten, ville de ikke erstatte min ret, men kun min kones 2 ud af 3 mini burgere.
Vi kommer helt sikkert ikke her igen.
Vi kom med et gavekort fra smartbox
Vi kom med et gavekort fra smartbox, det umodne og langtfra service mindet personale kom straks med en lang forklaring på at det kun dækkede få ting fra menukortet ,( selvom gavekortet fortæller noget andet) så vi ville faktisk miste penge- vi prøvede at forhandle lidt extra tilbehør men der var slet intet at komme efter. Vi får så bestilt ud fra det sparsomme udvalg -da maden kommer er bollen kold og da jeg endelig finder den komprimeret og gennembanket bøf smager den bare grimt,den var gemt helt væk af et helt salat hoved, jeg blev helt i tvivl om jeg bestilt en veggie. Burgeren lever slet ikke op til beskrivelsen på menukortet. Vi mistede helt appetitten og gik derfra.
Jeg ville ønske man kunne give 0 …
Jeg ville ønske man kunne give 0 stjerner !
Vi har til aften forladt burger garage i Køge grundet MANGE problematikker .
1. Vi kommer med et gavekort fra smarbox hvor beskrivelsen står præcis beskrevet at vi kan vælge frit menukortet til vores værdi på 299,- Det da fedt , lige indtil vi kommer ind af døren og tjeneren siger "ja der er lidt særlige regler når i har sådan et gavekort" . Derefter fortæller hun at vi kan vælge 1 burger , en pommes frites og en dressing og det er det . Vi må ikke vælge kartoffel både istedet eller få ekstra ost så er alt til egen betaling trods de 299,- ikke er opbrugt på gavekortet ! Frækt ! Jeg spørg om de ikke har kontaktet smartbox for at få det ændre på deres sige og dertil svarer hun jo og at det ville blive ændret meget snart . ( nu kan jeg se at en anden anmelder optalte det den 11 januar ) !!
2. Da maden kom er burger bollen kold og har ikke set skyggen af Mayo , man skulle sammentidig tro det var en salat jeg havde bestilt så meget salat var der i ( se profil billede)! Bøffen var lunket og ja det var så det . Vi spiste lidt pommes frites og forlod så selvskabte og sagde at drikkelsen måtte være på deres regning! Hvor er det for det første pisse frækt at tjene pengene på den måde og for det andet mega dårlig mad og betjeningen var da fin når de ikke havde gang i en flirt over bordet .
Vi kom ind med et gavekort på 299,- og …
Vi kom ind med et gavekort på 299,- og en beskrivelse om, at vi frit kunne vælge på deres menukort for samme beløb. Det måtte vi ikke - istedet kunne vi få noget, af dem bestemt, mad til en samlet værdi af 256.-
Da vi også ønskede sodavand, forventede vi at resten af beløbet kunne trækkes fra den regning - men nej!
Med andre ord, satte vi 43,- til på gavekortet og endte med en merbetaling på 90,-
Yderst uprofessionelt og uacceptabelt!
Dårlig service, skod mad og høje priser
Jeg og manden var på burger garage i Hillerød til aften.
Det kan absolut IKKE anbefales.
Vi ligger ud med at vente på vores drikkevarer i 20 min. (En fadøl og en sodavand) hvor til vi tager far i tjeneren som lige får svinget et par bandeord ud på vejen op for at hente det bestilte.
Jeg bestiller en latino burger UDEN jalapenos, og manden bestiller en Big garage burger.
Vi får så maden, hvor begge mandens bøffer er RÅ og min burger er fyldt med jalapenos.
Jeg beder dem om at gøre noget ved det og får den samme burger tilbage, dig uden jalapenos.
Alt i alt; dårlig service og dårlig mad til overpriser.
1 times ventetid på pasta? Den var ny.
1 times ventetid på pasta? Den var ny.
Jeg bestiller deres pastaret med kylling, hvor jeg beder om, at jeg gerne vil have den uden peberfrugt og løg. Efter 40 minutter får jeg at vide, at salaten er blandet på forhånd, så derfor vælger jeg bare uden salat. Om salaten er blandet på forhånd eller ej, burde tjeneren fandmé vide på stående fod. Ventetiden var uacceptabel og grotesk. Jeg havde ikke lyst til at være den kunde, som brokker sig, selvom der var ganske god grund til at brokke sig. Men ja, efter de 40 minutters ventetid hvor jeg bliver informeret omkring salaten, går der YDERLIGERE 20 minutter, før jeg får min ret. Folk der kom 30-40 minutter efter os, fik deres mad før os. Folk bestilte primært burgere, og det lader til at de folk, som bestiller burgere har første prioritet, og dem som bestiller pasta, skal der udelukkende skides på. Tjeneren kommer med maden efter 1 time (som jeg iøvrigt aldrig får tilbage), hvor hun fortæller, at jeg nok skal få noget rabat, og her tænker jeg, at alt under 50% rabat er til at lukke op og skide i. Jeg fik 15 sølle procent i rabat, hvilket også er fuldstændig uacceptabelt, når jeg har ventet 4 gange så længe, som alle dem der bestilte burgere, og jeg kan ikke se, hvordan i alverden pasta kan tage 1 time at tilberede (vorherre bevares). Pastaretten er desuden lavet med færdiglavet kylling, som man kender det fra det lokale supermarked. Moralen er vel, at det ikke kan betale sig, at bestille andet end burger, medmindre man finder det acceptabelt at vente på sin mad i 1 time.
Jeg kommer i hvert fald ALDRIG igen, om jeg så skulle dø af sult.