Svindelfirma.
Bestilte som virksomhed d. 23. februar nogle varer i denne biks. Fik mine varer, men ingen faktura på mit køb. Efrer 5 dage sender jeg en mail om, at jeg gerne ville have en faktura på mit køb?
De læser så åbenbart ikke deres mails. Men dagen efter, prøver de så at ringe, jeg er optaget. Da jeg prøver at ringe tilbage, får jeg at vide, at jeg har ringet udenfor deres åbningstid, men ikke noget om, hvornår deres åbningstid er?
De sender så en mail om, at hvis jeg ønsker en faktura, skal jeg lige vende tilbage????
Helt ærligt????
Taler så med dem, og får at vide, at man ikke automatisk får en faktura, det har man ikke krav på?
Kan se, at denne biks er en afdeling af GRIBSKOV VVS.
Så denne anmeldelse vil blive offentliggjort på deres trustpilot også.
Har efter en uge stadig ikke fået nogen faktura. Det er jo helt tydeligt, at formålet jo nok er, at snyde for moms og skat, så jeg må jo anmelde til skat, at man ikke får fakturaer ved køb her.
Tina Christiansen.
Hej Jimmy.
Skal allerførst nævne, at jeg har fjernet anmeldelsen af Gribskov VVS.
Jeg var lige i gang med at slette anmeldelsen her, da du lige lavde din hadefulde anmeldelse af mig, via vores virksomhed, som du intet har haft med at gøre.
Overvejer at sætte den anden anmeldelse op igen.
Du er åbenbart en sølle skidt person, som tror du kan true dig til at få din vilje.
Synd for dig.
Min mands virksomhed er ikke på nettet, og bruger ikke dette medie.
Jeg tror ikke der er nogen der gider tage din personlige, usandfærdige anmeldelse af mig som person alvorligt.
Men nu får debbe anmeldelse lov at blive.
29. februar 2024