En helt igennem venlig og imødekommende bedemand, som mødte os med stor empati i forbindelse med vores pårørendes død og bisættelse 23. oktober 2025. Hvert minut i kapellet blev brugt med respekt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Fra start til slut en meget professionel og omsorgsfuld håndtering af vores fars begravelse. Jeg kan varmt anbefale Begravelses Service.

Besvarelse fra Begravelses service
Det har bare været en god oplevelse som har gået godt og gnidningsfrit.

Besvarelse fra Begravelses service
Vi fik en smuk og personlig bisættelse i min mors ånd og til en rimelig pris. Tak for gode tips, bistand til arrangementet samt sang under bisættelsen.

Besvarelse fra Begravelses service
Jeg vil anbefale andre at bruge begravelses service til bisættelse. Forløbet har været godt og personligt og de er meget søde til at følge op og svarer hurtigt på mail og telefon når man har spørgsmål eller andre ting.

Besvarelse fra Begravelses service
Den bedste støtte og sparring vi kunne ønske os i en svær tid:-)
Tusind tak for hjælpen med det hele, specielt til Nina:-)

Besvarelse fra Begravelses service
Hvert minut i kapellet blev brugt med respekt og nærvær. Da Frank Sinatra sang de sidste ord “My Way”, lukkedes rustvognens bagklap - præcist og værdigt.
Gennem hele forløbet har Brian vist en sjælden kombination af professionalisme, tålmodighed og ægte menneskelighed.
Med så stor omsorg og respekt behøver man aldrig frygte, at den sidste rejse bliver overladt til en fremmed.

Besvarelse fra Begravelses service
Carsten og kollegaer gjorde vores mors bisættelse til en smuk og rolig oplevelse for os. Der var tjek på alle detaljer og stor empati, så vi kunne fokusere på at få en smuk afsked. Også Begravelses services juridiske afdeling har været venlige og hjælpsomme. Så kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Begravelses service
En godt bedemand som kun sig job. Det må jeg sige.
Det var tre gang vi fik brug for ham.

Besvarelse fra Begravelses service
Maria har været professionel og omsorgsfuld igennem hele forløbet.
Hun var til hjælp i kirken, men uden at man lagde mærke til hende.
Hun har været klar til at besvare vores spørgsmål uanset hvornår de måtte komme.
Maria har været en kæmpe hjælp for os som familie i en svær tid.
Vil klart anbefale hende.

Meget tilfreds 👍 meget professionelt 👍
En særlig hilsen til Brian Rasmussen for godt arbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Begravelses service
Syntes en mand der snakkede og lovede noget. Med som viste sig det ville koste penge. Hvad tid man skulle møde i kirken før bisættelsen, lovede evt. søge begravelse hjælp hos udbetaling Danmark.
Jeg var meget taknemmelig for deres hjælp. Man er lidt lost, når man har mistet en kær. Det krævede bare et opkald og så havde jeg al den hjælp, jeg havde brug for. Jeg kunne få mere vejledning, hvis jeg ønskede det. Fantastisk service.

Besvarelse fra Begravelses service
De er hjælpsomme og imødekommende og venlige,
De hjælper alt det de kan

Besvarelse fra Begravelses service
I en ellers utroligt trist situation var service og respekt helt i top. Jeg håber ikke jeg kommer til at behøve en bedemand igen, men til de som mister, kan jeg på det varmeste anbefale bs.dk