En helt igennem venlig og imødekommende bedemand, som mødte os med stor empati i forbindelse med vores pårørendes død og bisættelse 23. oktober 2025. Hvert minut i kapellet blev brugt med respekt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Begravelses service
Virkelig god og rar service. Jeg følte mig i gode og trygge hænder hele vejen igen, og fik virkelig en fantastisk service- det er ofte de helt små ting der tæller og der blev sørget for alt som vi ønskede og lyttet til os - bedste anbefalinger herfra. Tusind tak til Maria for hjælpen i en svær tid.

Besvarelse fra Begravelses service
En helt igennem fantastisk hjælp og service i en meget svær tid.
Vi fik al den støtte og hjælp vi havde brug for.
En stor tak for den professionelle tilgang i har til mennesker i sorg.
Mine varmeste anbefalinger til Behravelses Service.

Besvarelse fra Begravelses service
Jeg har været yderst tilfreds med Begravelses service i forbindelse med min mands død. Jeg har haft en lyttende, venlig og forstående rådgiver Carsten, som jeg har følt mig tryg ved og godt hjulpet gennem hele forløbet. Var jeg i tvivl om noget, kunne jeg roligt ringe ham op. Ligeledes den juridiske afdeling (Peter) har været meget hjælpsom med oplysninger, rådgivning og vejledning.

Besvarelse fra Begravelses service
Professionelle og meget empatiske. Hele forløbet kørte som det skulle, og var guld værd i en svær tid.

Besvarelse fra Begravelses service
Det hele var bare så betryggende. God hjælp hele vejen

Alt foregik venligt og professionelt. Tak til Maria

Besvarelse fra Begravelses service
De er søde hjælpsomme og venlige og imødekommende og når der er noget er de der hele tiden

Besvarelse fra Begravelses service
Jeg er mega meget tilfreds med jer i har gjort det godt for mig jeg har ikke klaret det hvis i ikke var der og hjælpe

Besvarelse fra Begravelses service
Carsten hjalp os igennem en svær tid efter vores mors død og vi følte os i utroligt trygge hænder hele vejen igennem fra den første samtale over telefonen til selve bisættelsen. Carsten spurgte respektfuldt ind til vores ønsker og det var hele vejen igennem klart, at han ville være der til at besvare spørgsmål og koordinere mellem kirke, gravsted, etc. Når man står helt sårbar og skrøbelig efter et tab, er det en stor trøst at få så venlig og professionel hjælp.

Besvarelse fra Begravelses service
Varm anbefaling af Arne fra begravelsesservice. Venlig, professionel og omsorgsfuld på en fin og nøgtern vis. God sans for øjeblikket og timing til selve bisættelsen. Alle detaljer nævnes og gennemgås grundigt så der ikke er nogen tvivl om forløbet.
Vi er meget tilfredse med hjælpen.

Besvarelse fra Begravelses service
I en svær tid efter ens ægtefælles død, var Begravelses service en stor hjælp. Følte mig helt tryg ved dem.
TAK

Besvarelse fra Begravelses service
Maria var den skønneste bedekvinde og en stor støtte i nogle meget svære og uvirkeligelige dage.

Besvarelse fra Begravelses service
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem jeg kunne slappe helt af og bare tage mig af min sorg

Besvarelse fra Begravelses service
Dejlig og tryg forløb, kan kun anbefale BS. Tryghed, lyttende og forståelse hele vejen igennem

Besvarelse fra Begravelses service
Min mor døde søndag morgen og Begravelses service yde super omsorgsfuld service. De var hurtige, meget venlige og fik min mor godt afsted samme dag.
De bedste anbefalinger fra min side.