Handlet et nytt par La Sportiva Ultra Raptor Ii Gtx Hikingsko via deres nettsider lørdag 16.11. Tirsdag ettermiddag har jeg fått hentemelding av Posten. Ifølge deres nettsider hører de til i Te... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kjøpte 2 par Crispi-sko hos Brukås (ved 2 forskjellige tilfeller). Kjapp håndtering og levering. Måtte dessverre sende skoene tilbake, da de ikke passet meg. Fulgte med ferdig pakkelapp i esken, man b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Brukås Sport er en butikk i Bø i Telemark som driver med jakt, fiske, sport og friluftsliv. Vi leverer kvalitet til en god pris. Vi har kunden i fokus og tilstreber å levere produkter du kan være fornøyd med. brukassport.no
Kontaktoplysninger
Quick and fast delivery. Good discounts
I ordered a a shoe from icebug and it was on offer. They delivered it right on time and everything was seamless. I will come back for more. I am not sure about the customer care experience since I have not gone through that route.
Utrolig serviceinnstilte folk!👍😊 Kjøpte…
Utrolig serviceinnstilte folk!👍😊 Kjøpte et par ski og en jakke. Skulle hente I butikk på vei til fjells, og pakken var egentlig ikke klar enda (black friday), men de fant frem med én gang OG monterte bindinger!👏
Kjøpte en fleece jakke på tilbud
Kjøpte en fleece jakke på tilbud. Fikk bekreftelse om vare innlevert til posten dagen etter, og varen kom som bestilt.
Topp service, rask levering
Bestilte Kamik Arielf, var for små i Str. Bytte gikk raskt med nye par levert. Raskt svar på Mail. Super fornøyd😀👍
Kunden i fokus(yeah right)!
Bestilte en sekk, hørte ikke noe på 3 uker. Ringte derfor og fikk vite at det skulle de sjekke opp og ringe tilbake om 30-45 min. Etter over to timer uten å ha hørt noe måtte jeg pånytt ringe og "ja, skulle akkurat til å ringe deg"(ikke spes. troverdig) vi har dessverre ikke den varen på lager, har du ikke fått beskjed? Dårlig oppfølging av en aktør som ikke fremstår som seriøs. Styr unna!
Kjemperaskt levering 🤩
Kjemperaskt levering 🤩
Bestilte søndag og varene kom tirsdag.
Varene var som beskrevet på nett.
Anbefales 👍🏻
Superrask levering!
Bestilte vare på søndag, kom i posten på tirsdag. Aldri opplevd så rask levering før👍🏻👏🏻
Flott service
Flott service. Behjelpelig. Har vært uheldig med en sekk. Reklamert og fått ny uten problemer (måtte vente litt da,3 uker)
Har bra priser på mye. Handler der igjen.
Anbefales!
80 kr for retur!
80 kr for retur! - av sko som var alt for små - ingen varsel på annonse om små strørrelser - velger fri retur net-butikker neste gang!
Manglet deler og ødelagt tilbehør.. sykkel.
Kjøpte en sykkel derifra som jeg fikk tilsendt med posten. Sykkelen manglet deler, ene refleksen var knust og ringeklokken var helt ødelagt. Sendte dem flere Mail men aldri noe svar. Litt synd da man legger igjen såpass mye penger i en sykkel.
Jeg kjøpte et par Alpina kombistøvler …
Jeg kjøpte et par Alpina kombistøvler før jul, og støvlene kom allerede etter to dager, slik at familiens aktive skiløper var godt skodd til renn i romjula. Så skjedde det: Under en trening i februar, brakk rett og slett sålen. Jeg sendte en reklamasjon til Brukås, og de sendte nye støvler umiddelbart. Bra varer og eksepsjonelt god kundebehandling.
Bestilte jakke fra firmaet
Bestilte jakke fra firmaet, og mottok etter kort tid ordrebekreftelse. 4 dager senere mottar jeg telefon fra firmaet der de opplyser at de på grunn av menneskelig feil ikke har størrelsen på den bestilte jakke. De hadde ikke noen mulighet til å rette opp feilen. Den minst seriøse nettbutikken jeg noensinne har vært i kontakt med.
Superrask levering
Fikk elsykkelen allerede dagen etter at jeg bestilte, levert til Oslo. Utrolig rask service!
Gode tilbud og rask levering
Har handlet hos Brukås én gang så langt, men sjekker ofte innom. Rask levering, generelt gode priser, og jevnlig utrolige tilbud.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.