Handlet et nytt par La Sportiva Ultra Raptor Ii Gtx Hikingsko via deres nettsider lørdag 16.11. Tirsdag ettermiddag har jeg fått hentemelding av Posten. Ifølge deres nettsider hører de til i Te... Se mere

Jeg kjøpte et par Alpina kombistøvler før jul, og støvlene kom allerede etter to dager, slik at familiens aktive skiløper var godt skodd til renn i romjula. Så skjedde det: Under en trening i februar... Se mere

Bestilte en sekk, hørte ikke noe på 3 uker. Ringte derfor og fikk vite at det skulle de sjekke opp og ringe tilbake om 30-45 min. Etter over to timer uten å ha hørt noe måtte jeg pånytt ringe og "ja,... Se mere

1. Butik med udstyr til udendørssport
  2. Vintersportsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brukås Sport er en butikk i Bø i Telemark som driver med jakt, fiske, sport og friluftsliv. Vi leverer kvalitet til en god pris. Vi har kunden i fokus og tilstreber å levere produkter du kan være fornøyd med. brukassport.no

4,5

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice! Svært hjelpsomme og hyggelige folk som håndterte en feil jeg selv hadde gjort. Anbefales på det sterkeste, og kommer til å fortsette å handle her.

11. november 2025

Kan sterk anbefale Brukås sport…

Kan sterk anbefale Brukås sport nettbutikken. Tilbakevendende kunde som er kjempefornøyd med både raskt service og rask forsendelse av ordrene. Gode priser som slår konkurrentene. Tipp topp tommel opp 👍

27. august 2025

Sterk anbefaling av Brukås Sport

Kjøpte 2 par Crispi-sko hos Brukås (ved 2 forskjellige tilfeller). Kjapp håndtering og levering. Måtte dessverre sende skoene tilbake, da de ikke passet meg. Fulgte med ferdig pakkelapp i esken, man blir trukket 79 (eller var det 69?) kroner for frakt på det refunderte beløpet, men det er helt greit. Har returnert sko til en annen nettbutikk i dag, og måtte ordne pakkelapp selv og betale 135 for retur, så all honnør til Brukås her. Tok ikke mange timene etter at de hadde mottatt returen før jeg fikk melding på Vipps om at de refunderte pengene var på vei. Fikk også rimelig kjapt svar på mine henvendelser på mail. Helt klart 5 av 5 stjerner.

10. juni 2025

Superbra butikk

Først og fremst superrask levering, noe jeg verdsetter høyt.
Bra utvalg.
Handlet mye forskjellig til mer hyggelige priser enn jeg så andre steder.

Dette var første gang jeg handlet der, og det vil jeg fortsette med.

26. februar 2025

Aldri igjen..

Jeg bestilte et par fjellski fra Brukas Sport, men opplevelsen har vært alt annet enn positiv. Først fikk jeg ingen e-postbekreftelse fra dem på flere dager, og jeg måtte sende flere e-poster selv for å finne ut at skiene mine endelig var sendt – over en uke senere. Etter to ukers ventetid mottok jeg skiene, men de var skadet ved ankomst, med tydelige hull i sålen. Skadene var så åpenbare at butikken burde ha oppdaget dette før de sendte dem ut. Jeg returnerte skiene, men har nå ventet på refusjon i nesten en måned. Kommunikasjonen med butikken har vært elendig, alt tar ekstremt lang tid, og når man endelig får varen, er den ødelagt. Jeg kan på ingen måte anbefale denne butikken – det hele føles som en dårlig vits.

7. december 2024

Anbefales!

Kjøpt både ski og sko herfra. God hjelp på telefon, rask og enkel bestilling. Også ryddig og grei reklamasjon da ett av skiparene gikk i stykker.

1. september 2024

Ultrarask levering

Ifølge deres nettsider hører de til i Telemark, og jeg har bosted i Stavanger så jeg er veldig imponert over leveringstiden her.

- Utrolig rask levert
- Pakken og varen levert i tipp topp stand

19. november 2024

Ingen service

Det var feil ved teltet (Hilleberg Rogen 2) jeg kjøpte hos dem. Da jeg tok kontakt ba de meg sende flere bilder, som jeg gjorde. Etter det har det ikke skjedd noe, og det har gått fire måneder.

Å kalle det dårlig service blir jo feil, da det riktige er ingen service.

6. november 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - og svarte raskt på mail (etter bare få minutter).

Hadde også valgt feil ved bestilling av varen og valgt klikk-og-hent mens jeg skulle ha bestilt med forsendelse. Da ble varen sendt kostnadsfritt til meg!

13. juni 2024

Er dette din virksomhed?