The Bronx Burger Anmeldelser 91

3,0

Brutal kyllinge burger og pomfritter er ufattelig gode. Ku godt bruge lidt mayo som dip ved siden, men det går sku. Bar ik bestil vand fra dem det smager af kloak selvom medarbejder ikke troede på det... Se mere

Der er absolut ingen service, personalet virker uengagerede og sure. Maden tog sin tid, og kvaliteten var langt under niveau. Den dårlige betjening fra en sur og stresset pige, gjorde hvad der skulle... Se mere

Vi var på Bronx (Nørrebrogade) i Torsdags, det var bare super hyggeligt!-afslappet stemning (Vi sad i to mega fede "lænestole")...Massere af plads og en rigtig god "summen" i lokalerne, dæmpet belys... Se mere

Hold op en fantastisk restaurant! Aldrig i mit liv har jeg modtaget så enestående service, som jeg gjorde på The Bronx. Tjenerne er så afsindigt søde, at det halve kunne være nok. Maden smagte guddomm... Se mere

1. Restaurant

Alt i vores burgerbar er baseret på produkter med friske råvarer, og bøfferne i vores burgere består af 200 gram hakket oksekød. Vi har endvidere vegetar-, veganer- og kyllingeburgere, så der er noget til alle. Vi byder også på salater og nachos samt mange forskellige side-orders og naturligvis dips. Til tørsten byder vi på fadøl, sodavand, alkoholfri øl, milkshakes og vin. Her er plads til alle, som leder efter en burgerrestaurant med en afslappet stemning – og som foretrækker friske råvarer i høj kvalitet.

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bronx Løngangstræde ved Vandkunsten

Bronx Løngangstræde ved Vandkunsten. Ekstrem dårlig oplevelse. Bestilte 1 x Flæskestegsandwich og 1 x Bronx burger. Flæskestegsandwich var oversmurt med Dijonsennep, halvkold og tydeligvis opvarmet fra køl. Kedelig, vanvittig sennepsmag !! og ellers uden anden smag med bløde svær og næsten ingen rødkål. Bronx burgeren var smurt godt ind i guacamole selvom vi havde fravalgt via bestilling på deres app. Burgeren var halvkold med stivnet kold ost, og total gennemstegt kød uden smag. Beklagede os over ovennævnte. Ingen nævneværdig reaktion fra tjener som virkede apatisk og fuldstændig ligeglad. Kommer aldrig her igen og kan absolut ikke anbefale Bronx Kbh.

20. december 2023

Uspiselig flæskesteg!

Min kone og jeg bestilte to flæskestegsburgere. Chefen meldte med stort smil, at stegen var frisk fra ovnen! Min kones burger var ok, hvorimod min var lige til skraldespanden! Et par hårde endestykker gjorde den uspiselig!
På intet tidspunkt kom tjeneren ned og spurgte hvordan maden var. Hun havde masser af tid, da der ikke var mange kunder. Hun skævede dog ned på min tallerken, der mest lignede et trafikuheld i jagten på noget spiseligt kød - spild af penge og kommer aldrig tilbage!

8. december 2023

Faktisk fine burger meeeen..

Faktisk fine burger. Men prisen på et glas vand, hold nu op mand! 50 kr pr glas, og så hjælper det altså ikke at man har smidt 1.5 isterning i et glas lunkent postevand. Av for den det er s... En ommer! Overvejer i slet ikke at folk kunne finde på at kommer igen, hvis oplevelsen er god?

18. maj 2023

Efter en kold og våd dag i København

Efter en kold og våd dag i København, ville vi ind og have en god burger.
Aldrig har jeg fået serveret en dårligere burger. Alle tre burgere vi bestilte var kolde, osten var stivnet, sågar havde den ene burger stadig rødløg, selvom vi havde bestilt uden. Fritterne var kolde og kedelige, og havde været en god substitut som pinde i et mikadospil.
Den ene stjerne jeg har givet er fordi at mine regnvåde bukser nåede at tørre inden vi fik maden!
Alt i alt en lorteoplevelse der var alt for dyr i forhold til kvaliteten, pengen var bedre brugt på et rugbrød og en pakke stryhns.

1. oktober 2022

Dårlig mad!!

Fik en burger der var meget rød, og spurte om det ikke var en fejl når det nu er hakket oksekød, men fik at vide det var helt fint. Dagen efter sidder jeg nu med mave smerter, og er meget utilpas. Øv øv.

24. september 2022

Middelmådig mad og dårlige service

Middelmådig mad og dårlige service, er nok den mest rammende beskrivelse på dette sted.
Uhøfligt personale der nærmest var nedladende, vrissende og irriteret over ens tilstedeværelse.
Man føler sig på ingen måde velkommen, og maden blev endda fjernet fra bordet før man har færdig uden så meget at spørge, da de meget tydeligt gerne ville lukke ned for dagen.
Lukketid er en ærlig sag, men så lad vær at server mad så tæt derpå, at man ikke kan nå at spise den færdigt.

Gå et andet sted hen og spis jeres burgere..

15. oktober 2021

Jeg synes i har haft lukket…

Jeg synes i har haft lukket midlertidigt over mange gange nu, og ærlig talt kommer det til at skyde jer selv i foden. Mine oplevelser har ellers været gode, men jeg agter ikke at have mere tålmodighed til det lige passer jer at holde åbent.

20. juli 2021

Simpelthen dårlig stil!

Simpelthen dårlig stil!

Jeg ringede, og ville bestille bord til 4, tre dage i forvejen. Det var til en lørdag, jeg får at vide at de ikke reservere til denne dag, da der er fodbold! Jeg siger ok.
Jeg dukker så op lørdag kl 17, der er masser af borde ledige.. men jeg får at vide at alle er reserverede!!!! Hvordan kan det lade sig gøre spør jeg? Når jeg nu ikke kunne reververe tre dage tidligere.? Tjeneren siger, at det forstår han ikke. For det burde jeg sagtens ha’ kunnet…. Simpelthen DÅRLIG stil!

3. juli 2021

Chilistærk børneburger😡 Vi har netop…

Chilistærk børneburger😡 Vi har netop hentet mad til hele familien i Roskilde og vi havde bl.a. bestilt en børne-kyllingeburger til vores lille søn. Den er så stærk, som var den krydret med tabasco eller cayennepeber, og det gør os virkelig vrede. Det er til BØRN!
Vi er 3 chiliglade voksne, der har smagt på den, og vi er alle rystede over, hvor hot den er. Det er simpelthen noget svineri, at Bronx ikke har styr på, hvad de sender ud ad døren til børn.

12. juni 2021

Nul stjerner herfra

ALDRIG har jeg oplevet så ringe en service.
Vi skulle selv finde ud af maden skulle bestilles over en app, som ydermere ikke havde hele deres drikke udvalg OG ikke kunne tage imod gavekort. Vi får af vide maden vil være klar om 40 min, hvoraf jeg fortæller, hvis pommes fritterne bliver klar før tid, vil vi gerne have dem først. Efter 50 min (!!) har vi stadigvæk ikke modtaget vores DRIKKEVARER, dem havde de lige glemt... Efter 2 timer (!!!) er vores mad stadigvæk ikke kommet. Lidt inden lukketid kommer de ned til os, og fortæller de er kommet til at lave vores mad som Take Away, så den har bare stået klar til Wolt afhenteren, og er nu blevet koldt. Har aldrig oplevet noget lignede, skal i hvertfald ikke derhen en anden gang.

9. december 2020

Vi skulle idag fejre en fødselsdag på…

Vi skulle idag fejre en fødselsdag på Bronx i Roskilde. Det var ikke en succes.
Pigen der betjente var uvenlig og formodentlig i dårligt humør. Først får vi 4 flade colaer - de blev byttet. En milkshake med små isklumper i - den skal være sådan fik vi af vide, med tydelig irritation fra tjeneren.
Curly fries var underdone.
Og så fandt min datter noget i burgeren der ikke var spiseligt, det fik vi af vide var champignon??🤷‍♀️

Burgerne var fine og hvidløgsmayo virkelig lækker. Det skal de dog have.

Vi har spist det før, men fremtidigt bliver det nok Sallies eller Halifax.

7. december 2020

Dårlig service og oplevelse

Jeg anbefaler ikke bronx burger da mine venner og jeg havde en ekstremt dårlig oplevelse derinde. Ved ankomst bliver vi sådan nonchalant mødt af en i skænken som ikke taler dansk, hvilket er fint nok. Vi bluver herefter henvist til selv at finde plads og vælge noget fra menu kortet hvorefter vi skal op igen og bestille.

Maden var kedelig de små steget kartofler jeg fik var hårde og smagte ikke særlig godt.
Vi fik forkert dip til maden burgeren var sådan set okay men oplever ikke at pris og kvalitet følges hånd i hånd hos bronx burger i Roskilde. Eneste gode ved restauranten var at toiletterne var pæne nok.

25. juli 2020

Burgeren var okay, MEN...

Burgeren var okay, men man må sige at sides ikke er fantastisk. Derudover var servicen/bestillingssystemet ikke tilfredsstillende da det krævede at jeg selv gik op til disken, fik et menukort, blev bedt om at sætte mig ned, og dernæst komme op igen for at bestille. Det skal også siges at medarbejderne ikke er særligt imødekommende. Som en sidste note vil jeg sige at priserne kontra kvalitet ikke går hånd i hånd. Nu hvor jeg ved at der er en anden burgerbar 5min derfra som laver bedre burgere og bedre sides til billigere penge så ville jeg nok ikke kunne komme med et argument for at vælge Bronx istedet medmindre personen gerne vil skuffes...

21. juli 2020

God mad, men....

God mad. Men hvis man får maden leveret, så hold øje med at alt er der. 3 gange har jeg bestilt kryddermayo og betalt det, men det har ikke været med. Burgeren er dog altid i højeste klasse

4. april 2020