The Bronx Burger Anmeldelser 91

3,0

Der er absolut ingen service, personalet virker uengagerede og sure. Maden tog sin tid, og kvaliteten var langt under niveau. Den dårlige betjening fra en sur og stresset pige, gjorde hvad der skulle... Se mere

Vi var på Bronx (Nørrebrogade) i Torsdags, det var bare super hyggeligt!-afslappet stemning (Vi sad i to mega fede "lænestole")...Massere af plads og en rigtig god "summen" i lokalerne, dæmpet belys... Se mere

1. Restaurant

Alt i vores burgerbar er baseret på produkter med friske råvarer, og bøfferne i vores burgere består af 200 gram hakket oksekød. Vi har endvidere vegetar-, veganer- og kyllingeburgere, så der er noget til alle. Vi byder også på salater og nachos samt mange forskellige side-orders og naturligvis dips. Til tørsten byder vi på fadøl, sodavand, alkoholfri øl, milkshakes og vin. Her er plads til alle, som leder efter en burgerrestaurant med en afslappet stemning – og som foretrækker friske råvarer i høj kvalitet.

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ik bestil vand 🙏🏼

Brutal kyllinge burger og pomfritter er ufattelig gode. Ku godt bruge lidt mayo som dip ved siden, men det går sku. Bar ik bestil vand fra dem det smager af kloak selvom medarbejder ikke troede på det. Håber ik jeg blir madforgiftet i morgen.

1. april 2026

Anmeldelse af Lucas Rasmussen fra Stokkemarke, Lolland

Hold op en fantastisk restaurant! Aldrig i mit liv har jeg modtaget så enestående service, som jeg gjorde på The Bronx. Tjenerne er så afsindigt søde, at det halve kunne være nok. Maden smagte guddommeligt, og hvis jeg nogensinde får chancen, skal jeg helt bestemt herind igen. Prisen er også helt i bund! Alle har råd til at komme her, uanset hvor meget man tjener om måneden! Det kan helt klart anbefales! 5 fuldt fortjente stjerner herfra!!!

11. december 2025

Dårlig oplevelse med lang ventetid og forkert mad.

Blev anvist til bordet hurtigt og bestilte i baren. Herfra gik der over 30 min før vi fik drikkevarer og ca 60 min før vi fik maden. Som også manglede dele som ellers var beskrevet i menu kortet. Der udover var der byttet rundt på fries og dip og det virkede kaotisk med betjeningen.

27. august 2025

Frygtelig langsom betjening ventede…

Frygtelig langsom betjening ventede næsten 35 min på mine drikkevarer og op
Mod en time på maden, bollen var kold og der manglede karameliserede løg i burgeren. Det var nærmest umuligt at få fat i nogle. Jeg kommer ikke igen

27. august 2025

Dårlig betjening

Maden er supergod, men betjeningen er decideret uengageret, de gør intet for at yde en god kundeservice, hvilket er ærgerligt da deres mad faktisk er okay. Toiletterne var små og uhygiejniske

7. juni 2025

Fik madforgiftning

Fik madforgiftning – meget dårlig hygiejne

Vi spiste for nylig hos Brønx Burger Bar, og det blev desværre en rigtig ubehagelig oplevelse. Kort tid efter vores besøg blev vi begge syge med maveproblemer, og da vi ikke havde spist andet sammen den dag, er vi ret sikre på, at det kom fra maden derfra.

Allerede da vi ankom, lagde vi mærke til, at stedet virkede meget beskidt. Gulvet var snavset, og det generelle indtryk var, at rengøringen ikke bliver prioriteret. Det skaber naturligt bekymring for, hvordan det står til med hygiejnen i køkkenet.

Vi bestilte hver vores burger, og få timer efter fik vi begge dårlig mave. Det er helt uacceptabelt og en oplevelse, vi ikke ønsker for andre.

Vi vil på det kraftigste fraråde at spise hos Brønx Burger Bar, indtil de får styr på hygiejnen og madkvaliteten. Det her gik desværre ud over vores helbred.

3. juni 2025

Burger Cirkus

Burger Cirkus
Uerfaren engageret betjening, som havde travlt med andre ting end betjening.
Kaotisk bestilling og levering af madet, vi fik to gange tilbudt mad som vi ikke havde bestilit.
Hele restauranten lugtede af friture og ens tøj stank af friture.
Generelt en oplevelser man ikke vender tilbage til.

11. marts 2025

God oplevelse

Det er de bedste SWEET POTATO FRIES jeg nogensinde har fået !! Sprøde og varme... Dejlig burger, måske lidt meget kød.... Fin og hurtig betjening. Ikke særlig behagelig siddepladser....

12. marts 2025

Det er klamt hold jer væk

Det er klamt hold jer væk

Deres kød smager af hvad geder i børne zoo lugter af og 800kr for fire burgere er ikke i orden jeg blev syg og fik tynd mave efter dette måltid de har en dårglig anbefaling af fødevare styrelsen og deres kød er vist lidt for gammelt hold jer væk!!🤮🤮💩🚽🧻

7. januar 2025

Super god service

Super god service, to unge gutter som var virkelig servicemindet, søde og hjælpsomme, hvis det var min virksomhed ville være virkelig stolte af dem.
Manden var også rigtig god og til at betale, klart et besøg værd.

8. december 2024

Hvorfor....

Hvorfor? Nu har foretagendet her igen skiftet om på take away partneren, der står for designet af siden. Med det resultat at hele menuen er placeret ude i venstre side, mens et stort logo befinder sig på midten af siden. Så der røg den brugervenlighed, og tilmed så virker sms funktionen ikke, om hvornår ens mad er klar. Det er derudover en katastrofe, at man ikke kan ringe ind til stedet, for at få info eller lave sin bestilling om. Pga. jeg ingen sms fik om afhentningstidspunkt, så kørte jeg ind for at modtage en gang kold mad, ud fra det tidspunkt jeg mente, jeg havde set på skærmen. Maden røg i skraldespanden derhjemme, og pizza blev købt i stedet :) !! I havde en velfungerende take away side før, og så beslutter man sig for at ændre den, for kun at ende op med noget der er uoverskueligt, ikke fungerende sms funktion åbenbart. If it's not broken don't fix it!!

19. oktober 2024

Stor skuffelse

Oplevelsen af service:
Bestil bord, de var ikke klar. Tjener viste os ikke der hen. Dernæst tog det 10 minutter før vores drikkevarer kom. 35 minutter før maden. Ingen bestik, selvom andre fik. Måtte selv gå op og bede om det. Tror de havde glemt vores bord fordi det var helt bagerst.

Om maden:
Maden var mixet up da det ankom, Nogen fik fritter de ikke havde bestilt på deres tallerken, mens andre ikke fik (dog let at rette op på).

Maden var kold eller stuetemperatur. Men vi var virkelig sultne efter den lange ventetid tid, så ned røg det.

Fik beyond Meat burger. Den var god nok, blot kold!

Må ærligt indrømme for burger, fritter og sodavand 210 kr.
Ja så var jeg heller taget på maccen for 2 menuer der vil have været varme.

Havde måltide være fantastisk, så kunne man have set vente tiden an, men når det en kold fornøjelse.... argh det en omme

PS. Det var lige inden Rush hours, så så travlt kunne de umuligt have haft. Da vi gik var der lang kø, havde næsten lyst til at advarer folk.

11. oktober 2024

Ved Vandkunsten.

Ved Vandkunsten.
Fik en kold burger. Sendte den ud, han kom tilbage og sagde den var fin, 30 gr havde de målt den til. Hvis ambitionsniveau er en lidt over stue temperatur burger så kommer vi aldrig igen. Vi fik vores burger varmet og skåret det fra vi havde taget, så fik genopvarmet resterne, så nu en tør varm burger.
Dårligere kan det vist ikke blive.

22. september 2024