Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mere
Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere
Virksomheden har svaret
- 0577-750944
- info@bronkhorstbuitenleven.nl
- bronkhorstbuitenleven.nl
Een heerlijk buitenverblijf
Een heerlijk buitenverblijf, we zitten er geregeld in de schaduw en uit de wind

Volgens afspraak
Plan opgesteld met de vertegenwoordiger van Bronkhorst, waarin wij onze eigen wensen en de beschikbare afmetingen hebben verwerkt. Werkzaamheden uitgevoerd volgens overeengekomen specificaties als omschreven in de offerte. Alles geheel volgens afspraak. Het huisje is van hoogstaande kwaliteit en voldoet geheel aan de verwachting.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Al drie jaar intens gelukkig met onze overkapping
Drie jaar geleden hebben wij een overkapping laten plaatsen door Bronkhorst en we zijn er tot op de dag van vandaag intens gelukkig mee!!! We zitten nagenoeg elke dag buiten zomer of winter het maakt niet uit! Ronduit fantastisch 😃👌🏻. We blijven genieten!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Een prachtige aanwinst op ons erf, degelijk en robuust met stijl!
Er staat een prachtige schuur op ons erf. We zijn erg tevreden over het werk en de samenwerking. We gaan er met veel plezier gebruik van maken.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Vakwerk van de bovenste plank
Wij hebben de firma Bronkhorst ingeschakeld om een veranda en overdekte entree/carport te realiseren tegelijkertijd met verbouwingswerkzaamheden aan ons zojuist aangekochte huis.
Het geheel is nog veel mooier geworden dan dat we ons ervan hadden voorgesteld.
Veel dank zijn we verschuldigd aan deze geweldige vaklui.
Hartelijke groeten, Ed en Marianne van Wolde.
Oud Bussummerweg 7 Huizen.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Fijn bedrijf en mooie afwerking
Onze veranda en schuur hebben een luxe uitstraling gekregen dankzij Bronkhorst. Het is fijn dat ze vooraf prachtige schetsen maken, waardoor je goed kunt inschatten welke veranda het mooist bij je huis past.
De afwerking is keurig en de samenwerking prima. Een aanrader!

Zeer tevreden!!
Bronkhorst is zeer klantgericht, ook als er iets even niet geheel naar verwachting verloopt, wordt er alles aan gedaan om de klant tevreden te stemmen.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Vertrouwen, ontzorgen en meedenken met de klant.
Bovenstaande stond al in de folder en ik moet eerlijk zeggen dat zij dit ook volledig hebben waargemaakt. Van plan tot en met oplevering.
Een prachtig product dat met uiterste zorg is geleverd. Kwalitatief TOP.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Vakmanschap met een hoofdletter V.
De firma Bronkhorst Buitenleven heeft uitstekend werk geleverd. Wij waren vooral erg te spreken over de kwaliteit, begeleiding en uitvoering. Ook de samenwerking met een aantal andere firma’s die in dezelfde periode op locatie werkzaam waren is goed verlopen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Lisette

Uitstekende kwaliteit
Goed ontwerp, goed materiaal, mooie afwerking en prettige begeleiding. Ik zou Bronkhorst Buitenleven zeer zeker aanraden.
Rob

Vakwerk !!
Er is maatwerk geleverd waarbij goed naar onze wensen is geluisterd en goed is geadviseerd. We hebben afgelopen zomer al volop van onze tuinkamer kunnen genieten. Wat ons vooral bij is gebleven, is de inzet, vakbekwaamheid en altijd positieve houding van alle vaklieden die hier gewerkt hebben. Jullie zijn een absolute aanrader.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Perfecte oplevering en vakkundig + plezierig bouw/installatie teams
Uitvoering van het project in zowel gebruikte materiaal als wel de professionaliteit van en prettige omgang met de teams (bouwers, dakdekkers en elektriciteit) is als uitmuntend ervaren.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Zeer tevreden en vakkundig!
Zeer tevreden, fijne en vakkundige mensen. Droom je van een tuinkamer/buitenhuis? Zeer zeker een aanrader om deze via Bronkhorst Buitenleven te realiseren.

Vakwerk geleverd!
Na een prettig "intake gesprek" bij ons thuis, waar ruim de tijd voor werd genomen, ontvingen we een duidelijk 3-D ontwerp. Hierin waren onze wensen goed verwerkt. We werden ook goed geadviseerd over de voor en nadelen van verschillende materialen. Na wat kleine aanpassingen konden we het ontwerp goedkeuren, ontvingen we een prijs, en konden we opdracht geven. De realisatie is erg vlot verlopen, vanwege de vooraf goed op-maat-gemaakte materialen en de vakkennis van de mensen ter plaatse. Kleine aanpassingen tijdens het werk wordt niet moeilijk over gedaan. Wanneer nodig improviseren de medewerkers ter plaatse, heel knap! Je merkt dat deze mensen gaan voor 100% tevreden klanten. Ook geen gedoe achteraf met meerwerk voor van alles en nog wat. Afspraak is afspraak. Wij zouden zeker opnieuw voor Bronkhorst Buitenleven kiezen!

vakwerk
wij hebben een prachtig buitengebeuren dankzij Bronkhorst. Mooi materiaal, prettige werklui. Communicatief kunnen de puntjes nog iets meer op de i. Tijdig op de hoogte zijn van de komst van wie wanneer en een telefoontje in plaats van een email; dat zou me nog meer ontzorgen.
Leuk dat het project werd afgesloten met aflevering door de persoon die vanaf het eerste moment bij het project betrokken was

prettige samenwerking
We zijn zeer tevreden over de aanpak en uitvoering van onze opdracht.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
realisatie van een prachtig individueel tuinhuis
Het werd een afwijkend ontwerp met individuele wensen, dat prachtig is uitgevoerd. Ervaringen in de bouw hebben geleerd dat er nogal eens wat fout gaat. Hier was eigenlijk alles in een keer alles goed. De glazen schuifwand kwam niet op de tegels te staan maar moest er tussen wat een dag later werd opgelost. Er werd hard en nauwkeurig gewerkt door plezierige medewerkers.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
een prachtig buitenhuis van een goed bedrijf
Ik zou Bronkhorst Buitenleven aan iedereen aanbevelen.
Snelle bouw, degelijk, prima vakmensen, goede zorg vanuit het bedrijf, zowel voor als na de bouw.

Wat een fijne kwaliteit
Een tuinkamer begint in je hoofd als een droom. Samen met Henk Joost ga je dan aan die droom een invulling geven. Je krijgt mooie tekeningen die een beeld geven van hoe het er uit ziet.
Daarna beginnen ze er aan te werken en natuurlijk brengt dit wat ongemakken met zich mee (zeker als het in de winter is).
Maar dan als het voorjaar zich aandient: deze tekeningen zijn dan realiteit geworden. Tot in de kleinste details wordt het afgewerkt en al die ongemakken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. De droom is werkelijkheid geworden en je maakt er ook echt gebruik van trouwens!!
Het enigste dat ik Henk Joost nog wens is een laser-afstandmeter. :-)
Bedankt voor jullie kwaliteit,
Rudi

Vakmanschap
De tuinkamer die we hebben laten plaatsen door Bronkhorst voldoet volledig aan onze verwachtingen. Doordat we er een houtkachel in hebben laten plaatsen, en bovendien gebruikmaken van Metalura beglazing, kunnen we er voortdurend gebruik van maken.
Bronkhorst is een betrouwbaar bedrijf, en de werknemers die bij ons geweest zijn, bezitten uitstekend vakmanschap!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Læs mere om andre typer anmeldelser.