Brittsuperfoods Anmeldelser 16

4,5

Sunde Superfoodsaft portioner Vores sunde superfoodssafter er et kraftcenter af ernæring pakket i små, bekvemme frossne portioner der tilbyder en hurtig og effektiv måde at booste din sundhedsrutine på. Disse potente næringstætte safter leverer en naturlig koncentreret dosis af vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer. Britt Superfoods produkter er dyrket økologisk, har 110% sundhedsgaranti og næste dags levering.

4,5

Jeg vil på det varmeste anbefale Britts…

Jeg vil på det varmeste anbefale Britts superfood.
Jeg har taget det i nogle måneder og har i dag smertefrie led, finere hud og har fået meget mere energi.
En meget venlig og altid hjælpsom kundeservice og det er enkelt at bestille og modtage juice.

2. marts 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din dejlige feedback!
Vi er virkelig glade for at høre, at du oplever så positive resultater – smertefri led, flottere hud og mere energi er netop det, vi håber, vores juicer kan bidrage med.

Det glæder os også meget, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og bestillingsproces.

Endnu en gang tak for din støtte – det betyder meget for os!

Virkelig lækker

Jeg har (desværre) kun prøvet den frosne hvedegræsjuice fra Britt's Superfoods i ganske kort tid for nogle år tilbage, men selvom det var kort tid, så oplevede jeg, at det gav mig mere energi fysisk. Desuden smager det super godt, og jeg følte virkelig, at jeg gjorde noget godt for mig selv! Jeg må vist i gang igen... ;-)

2. marts 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din skønne besked!
Det er fantastisk at høre, at du allerede efter kort tid kunne mærke en forskel – mere energi og følelsen af at gøre noget godt for dig selv er præcis det, vi ønsker, vores juice skal give

Vi vil elske at byde dig velkommen tilbage – din hvedegræs venter på dig! ;-)

Teamet hos Britt’s Superfoods

Jeg er lige startet med hvedegræs

Jeg er lige startet med hvedegræs, som en del af en diæt.
Jeg er blevet anbefalet Britts fantastiske hvedegræsjuice af en rigtig go ven, som er blevet hjulpet af juicerne med mere overskud og sundhed.
Det er så nemt at tage, smager fantastisk og føles som det allerbedste for min krop. Tak

1. marts 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din dejlige besked!
Hvor er det skønt at høre, at du er kommet godt i gang med vores hvedegræsjuice – og endda på anbefaling fra en god ven

Vi er glade for, at du synes, det er nemt, smager godt og føles godt for kroppen – præcis sådan skal det være!

Tak fordi du deler din oplevelse – vi glæder os til at følge din rejse mod mere energi og sundhed.

Super lækker

Super lækker
Super lækker, frisk og sundt hvedegræs - det bedste på marked. Jeg blander det op med frisk presset appelsin juice og det smager fantastisk sammen.
Rigtig god levering , der altid kommer til tiden og altid helt frossen, når jeg modtager det.
Jeg er meget tilfreds 😊

18. februar 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for, at du nyder vores friske og sunde hvedegræs – og kombinationen med friskpresset appelsinjuice lyder helt lækker.
Det betyder meget for os, at både smag, kvalitet og levering lever op til dine forventninger.

Tak fordi du er en del af Britt’s Superfoods-familien – vi sætter stor pris på din støtte!

Teamet hos Britt’s Superfoods

Meget lækker og god kvalitet…

Meget lækker og god kvalitet hvedegræssaft, let at håndtere, er altid kommet frem i frossen tilstand. Høj pris.

23. februar 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores hvedegræssaft, og at leveringen fungerer godt og pålidelig – det betyder meget for os 💚

Vi forstår godt, at prisen kan virke høj, og det skyldes, at vi udelukkende bruger friskhøstede, økologiske råvarer, som bliver lynfrosset for at bevare næringsstofferne – uden brug af pulver eller tilsætningsstoffer.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi sætter stor pris på det!

Jeg ELSKER mit hvedegræs

Jeg ELSKER mit hvedegræs, og alle de andre lækre friske juicer. Faktisk er jeg blevet afhængig..

8. februar 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Hvor er det skønt at høre – vi elsker din entusiasme!
Det lyder som om, vores juicer har fundet vej til dit hjerte (og din hverdag), og vi kunne ikke være gladere for det.

Tak fordi du deler din glæde – vi lover at holde fryseren fyldt med dine favoritter!

Teamet hos Britt’s Superfoods

Jeg har brugt hvedegræsjuice i min…

Jeg har brugt hvedegræsjuice i min smoothie og det er bare helt fantastisk. Jeg har fået meget mere velvære og føler mig frisk. Det smager super godt i min grønne smoothie.
Så tak det🙏♥️

7. februar 2025

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at vores hvedegræsjuice gør en forskel for dit velvære, og at du nyder den i dine smoothies. Det betyder meget for os at vide, at du føler dig frisk og godt tilpas. Tak fordi du deler din oplevelse – og tak fordi du er en del af Britt's Superfoods-familien!

Hvedegræs i ‘frisk’ form

Har brugt hvedegræs i pulverform i en del år, men det friske hvedegræs på frost man får her er altså bare noget helt andet og super lækkert! Har også brugt den blandede hvedegræs juice som også er god. Og for mig er det en fordel at det er på frost, så fungere det som en isterning i drikkeflasken jeg har min juice/smoothie i 😊

21. november 2024

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er helt enige – der er noget særligt over friskfrossen hvedegræsjuice. Fantastisk at høre, hvordan du bruger det som isterning i din smoothie – smart og forfriskende! Vi er glade for, at du kan mærke forskellen, og at du også har nydt vores blandede version. Tak fordi du deler dine erfaringer med os

Jeg har været til foredrag i Odense på…

Jeg har været til foredrag i Odense på Dalumvej angående Brittsuperfoods og jeg blev meget begejstret. Det lyder helt fantastisk. Jeg vil gerne i gang med det og derfor ville jeg ønske jeg fik mulighed for at vinde den flotte oplevelse så jeg kan prøve hvor godt det er og hvor godt man får det af dette vidunderlige superfoods.

Britt er en rigtig sød og dygtig kvinder der forstår og fortælle hvor godt det er og abonnere på dette superfoods der er så godt for kroppen.

Tina Simonia Jørgensen

7. februar 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din varme og begejstrede besked! 💚 Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse til foredraget i Odense, og at Britt gjorde indtryk – hun brænder virkelig for at dele sin viden og passion for superfoods. Vi krydser fingre for, at du får muligheden for at prøve vores produkter – du fortjener at mærke, hvor godt kroppen kan have det med lidt grøn kærlighed 🌱✨

De kærligste hilsner,
Team Britt's Superfoods

Har taget safterne i mere end 10 år

I over 10 år har jeg nydt de lækre safter fra Britt. Hvedegræs dagligt og ofte i kombination med andre safter. Flere smager skønt, fx Elixir og ingefær/gurkemeje. Hvedegræs blandes fx med friskpresset citron. Jeg bruger safterne som del af en sund kost. Det føles godt!

11. december 2024

Besvarelse fra Brittsuperfoods

Tusind tak for din trofaste støtte gennem mere end 10 år – det betyder virkelig meget for os! 🌱 Det lyder som om, du har fundet en skøn og balanceret måde at integrere safterne i din hverdag på – især kombinationen med friskpresset citron og favoritter som Elixir og ingefær/gurkemeje. Vi er så glade for, at du stadig føler dig godt tilpas med dem som en del af din sunde livsstil. Tak for at dele din oplevelse!

Det bedste jeg har gjort for mig

Det bedste jeg har gjort for mig
selv og min families sundhed er at drikke superfood safter fra Britts. Især hvedegræsset er den bedste kvalitet og smag, som jeg nogensinde har prøvet. Meget bedre end pulver!
Det giver energi og velvære og en rigtig god samvittighed, at få mere sundt og grønt.
Jeg glæder mig til min juice hver dag💚 Mine øvrige favoritter er rødbede med maqui samt elixirjuicen. Virkelig værd at prøve også.

4. april 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)