Wat een mooi en klantvriendelijk bedrijf. Snelle levering met top service. Armband was iets te groot (1 schakel te groot) Mailtje gestuurd, direct een reactie: we hebben al een nieuwe opgestuurd met... Se mere
Virksomheden har svaret
Overzichtelijke keuze en vlotte aankoop. Zowel de zonnebril zelf als de brillendoos zien er luxueus en trendy uit. Door de omvang van de brillendoos is deze minder handig om te vervoeren in een rugz... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik twijfelde tussen twee brillen en dus beiden besteld, maar kan geen keuze maken. Zijn alle twee te leuk, dus mooi om af te wisselen. Goede kwaliteit brillen, mooie afwerking, fijne glazen en een moo... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie en stevige bril tov mijn vorige houtenbril van ander merk. Zo goed als plasticvrij! Bijna perfect toch 5 sterren. Goede missie, mooie producten. I like it, the planet likes it.
Virksomheden har svaret
Liefde, duurzaamheid, respect en kwaliteit. Het zijn de elementen waar we ons het meest verbonden mee voelen. Daarom zorgen we graag voor onze planeet en voor onze medemens. Dat doen we door alleen natuurvriendelijke materialen te gebruiken. Onze houten producten worden niet massaal geproduceerd, maar op een ambachtelijke wijze gecreëerd. Omdat we geloven in het behouden van onze natuur en we daar graag een steentje aan bijdragen. Onze merknaam ‘Brisa Gaia’ laat dan ook niets aan de verbeelding over. ‘Brisa Gaia’ staat namelijk voor een ‘geliefde wereld’. En een geliefde wereld, is precies waar onze focus ligt. We gebruiken alleen gerecycled plastic en de meest duurzame grondstoffen. Je houten accessoires worden altijd met de hand gemaakt
Marten Janswei, 4, 8408 JC, Lippenhuizen, Holland
Erg leuke,mooie brillen. Super service. Helemaal super!!

Besvarelse fra Brisa Gaia
Mooi product, zonnebril gekocht en ben er zeer tevreden mee

Besvarelse fra Brisa Gaia
Goede service, ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Brillen waren ook erg snel verzonden. Al met al top!
Hele snelle verzending. Mooi houten doosje waar de prachtige armbanden inzitten.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Snelle en goede levering.
Mooie zonnebril en mooie brillendoos.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Mooie zonnebril: een waardig eerbetoon aan één van de meest kleurrijke skateboarders van NL.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Qua ontwerp is het een mooie bril, maar breedte blijkt smaller te zijn dan bij standaard brillen en dus niet te passen. Retour kosten zijn voor jezelf en procedure niet helemaal duidelijk. Je moet het product aanmelden maar krijgt daar niet direct de bevestiging van

Besvarelse fra Brisa Gaia
Overzichtelijke keuze en vlotte aankoop.
Zowel de zonnebril zelf als de brillendoos zien er luxueus en trendy uit. Door de omvang van de brillendoos is deze minder handig om te vervoeren in een rugzak, handtas,...
Vlotte levering, weliswaar langer dan beloofd, maar is geen dringende aankoop.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook als ze het niet op tijd kunnen leveren.
Product is zoals het op de foto's.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Mooi verzendverpakte zonnebril die van goede kwaliteit en netjes afgewerkt is. Opbergdoos is van mooi hout gemaakt met een kwalitatieve opbergetui en mooi brillendoekje. Dikke 10/10 verdiend!

Besvarelse fra Brisa Gaia
Leuke bril, vlotte service en al een paar mooie complimenten gehad!
Bril ging met wat vertraging komen, werd vlot gecommuniceerd en werd op de nieuwe leverdatum correct geleverd!

Besvarelse fra Brisa Gaia
I'm the coolest cat in town with these glasses!

Besvarelse fra Brisa Gaia
The order was delayed a little, but Brisa Gaia was quick to respond. After one or two days of contacting them I received my glasses.
The glasses where nice, it's a cool product. Nicely finished. Packaged well. Sadly the glasses where to large for me. The return request was handled fast.
Although they could do with a free return policy. You have send the package yourself. But considering the product and the price range it's okay.
(rectification: they reimburse the whole amount including postage cost. you only need to send it yourself)
Hope to succeed next time.

Besvarelse fra Brisa Gaia
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.