Mezelf een armband cadeau gedaan, voor Wildenbergwear gekozen vanwege de designs en omdat het logo me erg aansprak. Armband werd snel geleverd en was blij om te zien dat het logo ook erg mooi naar vor... Se mere
Armband iets te groot besteld tijdje terug. Zonder vragen /onkosten geruild tegen maat kleiner. Sindsdien nog 4x armband gekocht om cadeau te geven. Mooie snelle service, groet uit Eindhoven
Wij bestelden een prachtig armbandje als cadeau voor een zeer belangrijk moment in het leven van onze jongste zoon. Helaas ging er in de drukke kerstperiode iets mis met de verzending. Wildenbergwear... Se mere
Voor de eerste keer besteld maar er gaan wel meer bestellingen volgen. Snelle levering van bestelde artikelen. Verkeerde maat besteld en kan zonder problemen retour worden gestuurd. K... Se mere
OP MAAT GEMAAKT IN AMSTERDAM Onze armbanden worden met zorg vervaardigd voor jou in Amsterdam. Ga voor een onuitwisbare indruk met een uniek design. Net als de helden uit onze wereldgeschiedenis. VERHAAL VAN WILDENBERG Wij zijn geïnspireerd door helden die het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt. Zij die moedig hun hoofd boven het maaiveld uitstaken en de loop van de geschiedenis hebben bepaald. Die helden eren wij met ons merk. Deze gedachte is niet alleen terug te vinden in het design van onze armbanden, maar ook in ons logo, waarin drie bergtoppen zijn verwerkt. Het symboliseert jouw weg naar je doelen, met zijn hoogtepunten en dieptepunten. OVER WILDENBERG Wildenberg is stoer sieradenmerk dat vakmanschap en duurzaamheid combineert. Door gebruik te maken van premium materialen en het op maat te maken gaan onze sieraden levenslang mee.
Leusdenhof 51, 1108CT, Amsterdam, Holland
- contact@wildenbergwear.nl
- wildenbergwear.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Super voor de 2 keer,maat leer…
Super voor de 2 keer,maat leer misschien half centimeter minder dan staal.Dankjewel...
€44 voor een stukje touw met 3…
€44 voor een stukje touw met 3 sterretjes? Doe normaal man!!!

Besvarelse fra Wildenbergwear
Prachtige stenen en prachtig sierraad
Goed ,mooi product!
Goede service
Mooie armband besteld helaas was de maat niet goed maar het omruilen ging perfect, goede service en snelle verzending, ik ga hier zeker vaker bestellen
Geweldige armbanden
Geweldige armbanden, en als er iets niet goed is regel ze het meteen, 👍🏼
Aanbevolen
Aanbevolen, mooie collectie en betaalbaar. Service is zeer goed, zonder probleem kon het bandje aangepast worden. Communicatie hierover is eveneens uitstekend.
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. De maat die ik had besteld was te groot. Echter omruilen was geen probleem.
Goede en snelle service, prachtige prijs/kwaliteit armband
Nette snelle levering van mooie goede…
Nette snelle levering van mooie goede artikelen
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk! Armband was iets te klein en kon gelukkig voor een maatje groter worden omgeruild.
Meerdere spullen besteld.
Meerdere spullen besteld.
Mooi kwaliteit.
Denken mee met je, als je iets anders wilt laten maken.
Top bedrijf.
Goede en duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie, tevens snelle levering! En mooie producten!