Bright Beauty Vanity Anmeldelser 1.223

4,1

Var i tvivl om jeg ville modtage en pakke fra CDON.com men det gik lynhurtig med levering. Der var dog en fejl på min købte varer og blev bedt om at kontakte Bright beauty. - Fejlen er fra selv... Se mere

Super duper, har dog oplevet at spejlet tænder af sig selv om natten🤷‍♀️ troede jeg trippede fordi hver gang har det været efter jeg har været ude og drikke, men da det skete, jeg ved ikke hvor man... Se mere

Skulle du få brug for at returnere en vare som du købte gennem CDON, så gør det hurtig. Ellers så sidder du tilbage med et produkt som du ikke kan få returneret.

1. Møbelforretning

Bright Beauty Vanity is a Dutch owned and operated business established in 2018. Today Bright Beauty Vanity is the number one seller of make-up mirrors and tables in Europe. Our mirrors are used by make-up artists, in beauty salons and backstage at events like the Eurovision Song Contest. We offer only the most unique and high quality make-up mirrors and tables, this is what sets us apart from other establishments. We always choose quality over quantity.

4,1

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Elendig kundeservice

Mine gamle forældre købte et spejl til min datter i fødselsdagsgave. De var ikke bevidste om st det kun var 14 dages returret. Spejlet var meget lavt og min datter ville gerne have et større. Jeg skrev til dem på vegne af mine forældre men fik at vide at de selv skulle henvende sig. Med møje og besvær fik jeg guidet min gamle far igennem en henvendelse via mail. For at han så kunne få besked om at han ikke kunne ombytte til et større eller sende spejlet retur.
Det er virkelig dårlig kundeservice.
Desuden er spejlet så lavt at man ikke kan se sig selv i det. Og lyset er dårligt.

Men kundeservicen er ringere.
Køb hellere ved Fenchilin. Der er top kundeservice og top bprodukter!

12. oktober 2025

Virkelig god, men lys fejl

Jeg købte hos CDON som hurtigt fik leveret og pakken kom også godt indpakket, nem at samle, god pris og ingen ridser eller andet. Dog efter Max 5 ganges brug (dagen efter opsættelse) gik den ene af lysindstillingerne lidt i stykker, den lyser stadig men meget svagt iforhold til før, de andre 2 virker dog stadig og det håber jeg de bliver ved med i lang tid for lyset er virkelig godt og jeg er glad for spejlet.

5. oktober 2025

dårlig information, og langtids ventetid..

jeg bestilte et sort namira spejl.
der stod det ville tage 1-3 dages levering. har nu ventet i over en uge, og har stadig ikke modtaget forsendelses besked. et par dage efter går jeg ind på hjemmesiden og ser spejlet ikke længere er på lager. jeg skriver derefter så en mail til teamet, men har eller ikke modtaget respons. i dag gik jeg ind for at se om spejlet er kommet på lager, hvor der står at man skal pre ordre, og det først kommer tilbage d 22.10!
hvilket vil sige jeg skal vente i over en måned for at modtage mit spejl.. virkelig ærgerligt, at jeg ikke modtog denne information inden jeg købte spejlet.
er meget skuffet over dette, da jeg havde glædet mig til at modtage mit spejl, og endda havde bestilt det inden man skulle “pre ordre”
- jessica kristensen

2/10-2025
jeg har nu modtaget en e-mail om at mit spejl skulle blive sendt afsted i denne uge, og der er blevet fundet et nyt spejl, jeg er glad for at teamet er til at komme i kontakt med, så man kan gå uden bekymringer :)

28. september 2025

Skuffet

Tracking link virkede kun lidt af vejen og jeg kunne derfor ikke planlægge at være hjemme til at tage imod spejlet. Desuden tog det en evighed at modtage spejlet. Jeg forventede det var DHL som skulle levere hele vejen, det viser sig at PostNord overtog undervejs, sikkert da pakken kom til DK. PostNord er kendt for en meget ringe kundeservice og ganske rigtigt da jeg ikke kunne tracke pakken blev den forsøgt leveret da jeg ikke var hjemme. Dernæst gik der adskillige dage før jeg blev adviseret hvor pakken kunne hentes, som så viste sig at være 2,5 km fra mit hjem. Pakken var meget stor og meget tung og da jeg ikke har bil måtte jeg fragte pakken hjem på en sækkevogn!
Dernæst da jeg så åbner pakken og får spejlet monteret på mit makeup bord, viser det sig spejlet er leveret med en ridse i spejlet!
Jeg har ikke reklameret over det da jeg ikke orker besværet med at sende skidtet retur. Derudover er jeg skuffet over at lyset i spejlet ikke er så kraftigt som jeg troede.

28. juli 2025

Så fint

Det var helt i orden

2. juni 2025

Hei.

Takk for anmeldelsen!

Den dårligste kundeservice

Jeg har i returretsperioden skrevet at jeg vil returnere spejlet og en enkelt gang foreslår jeg en prisreduktion, men skriver tydeligt, at det vil afhænge af nedslaget. Jeg modtager aldrig et tilbud fra jer om forlig, og I træffer alene en beslutning uden min accept af beløbets størrelse. I vælger selv at returnere sølle 75 kr. og antager at vi er nået til enighed, hvorefter I lukker sagen, velvidende at jeg aldrig har accepteret dette. Jeg fastholder derfor min ret til at returnere spejlet i henhold til jeres returret, som indeholder gratis returnering af spejle, men denne vil I nægte én at gøre brug af med jeres mange undskyldninger og herefter bliver der ikke længere svaret på ens henvendelser.

9. maj 2025

Virkelig fin service

Virkelig fin service. Intet at klage over. Modtog et spej der var itu men uden problemer sendte de et nyt alt i top og alle stjerner her fra.

11. marts 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds, og at problemet blev løst så hurtigt. Hav det rigtig godt!

Meget god oplevelse

Meget hurtig levering pakken kom efter 3 dage flot indpakning og specielt hvede ikke en skramme kan godt anbefales ❤️👌👍

1. marts 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! God fornøjelse med spejlet!

Købte et spejl

Købte et spejl, som min datter fik i fødselsdagsgave 15/12. Spejlet var desværre ridset og vi sendte det retur d 17/12. Har intet hørt siden og mine mails bliver afvist.
Undrer mig over, at der ikke i det mindste kommer en status på forløbet!!

15. december 2024

Elendig service

Elendig service. Tog 14 dage at få tilsendt en returlabel hvorefter der går yderligere 10 dage uden at høre noget. Rykker flere gange for mine penge retur og får så besked om at min ordre er “on hold” fordi spejlet nu lige pludselig er gået i stykker. Har aldrig haft spejlet ude af pakken. Blot modtaget den og sendt den retur fordi vi havde bestilt i en farve der ikke ville passe alligevel. Stadig ikke modtaget mine penge retur!!!

Hi,

According to our return system your created your own return label on the date that you also wrote this review.

- Team Bright Beauty

Jeg har aldrig fået dårligere service

Jeg har aldrig fået dårligere service!
Og desuden….
OBS at der er 14 dages returret- OGSÅ ved julegaver. De skal da bestilles så de kan nå at komme, gives i gave OG evt returneres INDENFOR 14 dage!!!!

Spejlet er bestilt i navnet Preben Andersen. Dette er også oplyst i de mange mails der er sendt. En gave til min datter fra hendes bedsteforældre.
Hun fik 2 ens spejle og så kan man ikke sende det ene retur fordi der er gået over 14 dage. Det gør det hurtig svært at købe julegaver - andet end i sidste øjeblik!!

Dear Anette Andersen,

Unfortunately, we do not recognize you as a customer.
You did not provide any order information with the review and no orders have been placed recently in the name of "Anette Andersen".
If you would like more information about the return of your order, we ask you to contact our customer service.

- Team Bright Beauty

Køb aldrig herfra! Snyd og bedrag og ikke eksisterende service

Har modtaget et sminkebord med spejl til. Spejlet var fint, men det er de forkerte ben der er til bordet, så det kunne ikke samles. Ydermere var det også forkert manual. Nu vil vi gerne sende retur, og så har vi modtaget en mail om at en retur koster 99€.
Det er simpelthen for dårligt at vi selv skal betale så mange penge for retur, når der er blevet leveret et forkert møbel fra jeres side. I det mindste burde I tilbyde gratis retur, eller som minimum sende de rigtige dele uden ekstra betaling.
Så dårlig service

Hej,

Vi sender dig gerne et nyt bord gratis!
Vi kan desværre ikke finde en ordre under navnet "Camille Findalen", kan du venligst sende os en besked inde i det returfrie system?

- Team Bright Beauty Vanity