2,6

Under middel

Rørarbejde

Vores boligforening har fået lavet en utæt rørledning, hvilket krævede meget gravearbejde, så vores smukke grønne område blevet ret medtaget.
Reetablering er ALDRIG blevet udbedret, hvilket er meget trist at se på.

Når man henvender sig til chefen bliver man mødt på en meget afvisende måde.

Så er i tvivl om området nogensinde bliver reetableret til samme smukke stand? Virkelig DÅRLIG SERVICE.

Privat ville jeg ALDRIG vælge Breuning VVS.

26. november 2025

Lyver og holder ikke aftaler

Værste Vvs firma jeg har oplevet

Får lavet en aftale med en Karina om at de vil komme tirsdag den 2 september fra morgenstunden- da jeg ringer ind den pågældende dag ,er det Karina som Tar telefonen og påstår jeg har lavet en anden aftale om at det først bliver den 30 september- jeg oplyser at det må værre en fejl og vi netop aftalte den 2 september da det var akut . De påstår det har vi aldrig aftalt .

( Ønskes aftaler overholdt så hold jer væk fra det her firma )

2. september 2025

Aldrig Breuning igen

Havde Breuning vvs ude i februar 2023 for at skifte en defekt cirkulations pumpe til gulvvarme og udsk. Af blandingsbatteri
Efter meget meget langt tid fortæller montøren at pumpen ikke kan afmonteres da det hele er presset sammen og der skal skæres et nyt arrangement ind som pumpen kan monteres i og prisen derfor ryger i vejret og ender næsten doppelt op fra ca 7,400kr til min. 11.000kr fik jeg at vide da chefen ringede, vi afbrød samarbejdet med pumpen og fik installeret blandings batteri i baderum som aftalt.
11/9-23 havde jeg en vvs mand ude og han havde afmont pumpen på 18 minutter som jo ikke var “presset” sammen og monteret og testkørt den nye på 55 minutter ialt siden han ankom til opgaven.
Den ene stjerne er for montering af blandings batteri og intet andet da montøren jo ikke magtede opgaven.
Har ringet til breuning og fortalt at det nu var skiftet og de virkede lidt fornærmede over opkaldet, så Breuning kommer vi aldrig til at bruge igen, og det er jeg sikker på at de personer jeg fortæller historien til heller ikke gør.
Ps: Så fik vi en mail i maj om at de ikke havde modtaget betaling for deres arbejde, men det er jo svært når der ikke var fremsendt en regning før den her kom i maj, og den blev jo selvfølgelig betalt med det samme, og et svar på mailen sendt retur.

24. februar 2023

Excellent service i "nødens stund".

Man kan jo kun give 5* men min oplevelse synes jeg berettiger til mere. Jeg forsøgte selv at udskifte et rør men det knækkede og der kom rigtigt meget vand. Jeg ringede og bad om hurtig hjælp. Under 15 min senere kom Jan og vurderede opgaven, 15 min senere fik jeg en tilbagemelding og 2 timer senere kom VVS'er og lavede røret. Det gøres vist ikke meget bedre.

3. marts 2021

Har ventet 2 måneder på at de skal…

Har ventet 2 måneder på at de skal komme og skifte min radiator, og de har stadig ikke skiftet den. Jeg fik en tid 1,5 måned efter og da de ringede og jeg lå og sov så vil de ikke lave den alligevel , har ventet 2 måneder for ingenting. Find et andet sted!

4. juni 2020

De er hundedyre

Har fået lavet 2 samlinger på 2 pexrør, som begge skulle forlænges med 5 cm.
Pexrørerne var helt fritliggende og det var et helt ukompliceret stykke arbejde, og slet ingen hasteopgave.
Forinden blev trykket taget af radiatoranlægget, og bagefter påfyldt vand. (max 15 min.)
Men der forlanges for 2½ times arbejdstid og et materialeforbrug på over 800 kr for de 2 samlinger.
Samlet pris: 2.569 kr.

Kunne desværre ikke få et fast tilbud forinden, da man anså, at opgaven var for lille til at køre efter 2 gange.

20. januar 2015

Er dette din virksomhed?