Vi var 14 sultne mc kørere, som gæstede Bregninge Kro i dag d.30. maj. På trods af, vi var en smule forsinkede, blev vi meget venligt modtaget. Nogle ville have smørrebrød, andre pariserbøf, andre s... Se mere
Dejlig mad, oksemørbrad bøf - stegt nøjagtig som bestilt, så mør som smør og med lækkert tilbehør. Pandekager med is til dessert - virkelig lækre hjemmelavede pandekager. Ja, stedet er nok noget sl... Se mere
Super god sennepssovs og hyggelige…
Super god sennepssovs og hyggelige lokaler .Mange gæster .
God smørrebrødsbuffet
Jeg har nu prøvet stedets smørrebrødsbuffet 2 gange, og det var godt. Jeg synes også, det er sjovt at prøve noget, man ikke ser så tit.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, god mad og betjening
Kan virkelig anbefale dette skønne sted.
Kommer helt sikkert igen
Køkkenet okay
Vi skulle bare prøve smørrebrødsbufeen - ok mad til prisen, så en tommel op til køkkenpersonalet - så kommer den dårlige oplevelse - vi betalte regningen, men ved nærmere eftersyn var vi afkrevet en øl for meget + en gang buffet ekstra ( vi var 3 personer, men betalte for 4) altså en merudgift på kr 210 i forhold til hvad vi havde fået. Så et godt råd - tjek jeres boner.
Ikke igen
Fik tarteletter og en pariserbøf, tarteletterne var i en extrem tyk sovs, og pariserbøfen var lille, men hvad den ikke havde i størrelse havde den til gengæld fået på i stegetid, var total tørstegt
Vi fik de mest lækre wienerschnitzler
Vi var på jagt efter et sted at spise aftensmad (lidt sent), vi var ikke optimistiske. MEN selvom i havde rygende travlt, og nærmest småløb rundt, så fandt I et bord til os 4 prs. og vi fik den lækreste ribeye og wienerschnitzel med tilbehør. TUSIND TAK FOR DEJLIG MAD OG SØD OG VENLIG BETJENING, trods travlhed.
Det var god mad da den endelig kom til…
Det var god mad da den endelig kom til vores bord.
Vi ventede i 5 kvartet fra vores ankomst, da der er gået 4 kvartet, bliver vi tilbud at få en øl, mens vi venter på vores mad bliver færdig.
Dertil stod døren til køkkenet åben, hvor vi tydeligt hørte kokken spørge op til flere gange, hvorledes man tilbereder en ål, mm.
Da vores mad endelig ankommet til bord, lukker køkkenet, og der var derfor ikke mulighed for hverken opfyldning af div. Tilbehør, samt kaffe/dessert.
Den i forvejen trælse stemning af at skulle vente så længe på maden, blev ikke bedre, da den ene tjener begyndte at ryde duge, slukke lys, mm rundt om os - det hele toppede og sluttede med at den ene begyndte at gå og synge sange imens afrydningen forgik.
Kigger forbi igen
Har været forbi kroen hvert år siden 2016 ,rigtig god mad og høflig servering som altid ..
Dejlig lagkage og god kaffe.
Dejlig lagkage og god kaffe.
Venligt personale.
Det stegte flæsk smagte godt
Det stegte flæsk smagte godt. Der var for få kartofler.
Den ældre mand, der serverede, var ikke særlig kundevenlig. Spurgte om vi kunne få flere rødbeder, han svarede “det kan da godt være”. Vi fik dog rødbeder
Da han lidt senere skulle ud at ryge, samme sted som gæsterne sad, havde han 2 hunde med, som kom hen at snuse til os.
Den unge mand der serverede, var helt Ok
Lækker mad
Lækker mad. Fik wiener snitzel og stjerneskud.
Kommer gerne igen.
Kommer ikke mere
Hold da op hvor blev vi skuffede , vi har spist her hver sommer i mange år 4 personer og de er godt nok faldet af på den . KEDELIG krogryde risene var meget tørre og pomfrits ikke færdiglavet og priserne skruet vildt op .det eneste gode var at den unge tjener Jonathan han var meget sød og hjælpsom . Vi kommer der ikke mere
Vi bestilte wienersnitsel til en dyr…
Vi bestilte wienersnitsel til en dyr pris.
Urolig fed og smagsløst mad . Vi kommer ikke igen
Fantatisk mad
Fantatisk mad, kan varmt anbefales. Samt rigtig god service.
Fuldstændig vanvittig priser
Fuldstændig vanvittig priser 79 kr for 2 frikadeller som er købt færdig lavet, et til 179 stjerneskud som burde koste 100 det er ikke et jeg kommer igen
Virkelig lækker middag😃
Pandekager med is til dessert - virkelig lækre hjemmelavede pandekager.
Ja, stedet er nok noget slidt og trænger til en opdatering, men betjeningen er virkelig venlig og der er en god stemning, og det er det vigtigste.
Vi kom uden at have bestilt bord og blev så venligt og hjælpsomt modtaget - tak for det!
Kombaredo. Service og mad er kanon
Nogle kanon oplevelser.
Jeg har som andre tidligere ikke været så tilfreds, MEN jeg må sige, at det har ændret sig til det bedste.
Der er kommet nye folk i både køkkenet og som tjenere og de gør det rigtigt godt.
Maden er også i top, så kan kun anbefale et besøg på kroen.
Så I kan roligt bestille både take-away og møde op til dejlig mad.
Vi var 14 sultne mc kørere
blev vi meget venligt modtaget. Nogle ville have smørrebrød, andre pariserbøf, andre stegt flæsk. Det hele blev fremtryllet og serveret på samme tid. Kvaliteten var i top, alle var særdeles tilfredse, betjeningen var fin, profesionel og havde humor.
Vi kommer gerne igen.
Guderne græder af glæde
Indtil flere gange har kroen leveret prima mad og betjening. Høflighed, smil, hygge - og velsmag. Alt er i højsædet hver gang jeg besøger kroen. Og så er deres Wienerschnitzel en spise, selv guderne ville ønske de kunne få til hverdag.
Mums !