Brdr Skov er slet ikke kundevenlige
Brdr Skov er slet ikke kundevenlige, de er så ubehøvlede. En virkelig ubehagelig oplevelse. Man aftaler et beløb i tlf og når man står i butikken er beløbet højere. De kræver et højt beløb for en opgave de ikke er sikker på at løse.
Efter jeg har læst dit svar vil jeg påpege,
at til trods for at du krævede en højere pris ville du stadig ikke garantere at alle mine billeder kunne overføres. Her inde skriver du at du kunne garantere fuld back op for 450kr.
Hvis det var tilfældet havde jeg takket ja. Da jeg så spurgte hvor lang tid det ville tage, så var dit svar “Nu synes jeg du presser os”. Da jeg allerede havde stået i butikken i ca 15 min, og havde hørt på jeres søforklaringer og i stadig ikke kunne garantere at alle mine billeder kunne overføres, der var min tålmodighed ved at være opbrugt.
I gav mig 3 forskellige priser, 2 over tlf og en dyrere pris da jeg stod i butikken. Jeg hverken løb eller lavede hjulspin, men jeg var vred og rystet over jeres dårlige betjening, da jeg forlod butikken.
Hvis din computer faldt ned fordi en dør bliver smækket, efter du råbte “ud af min butik” så kan den ikke have stået ret godt. Når i ikke kan tåle en dårlig anmeldelse, burde i være mere kundevenlige. Jeg personligt vil aldrig anbefale jer til nogen efter en så dårlig oplevelse.
Er glad for at du har det hele på optagelsen, for det viser jo det hele.Jeg har ikke løget med noget af det jeg skrev herinde det var sandheden af den oplevelse jeg havde inde hos jer. Det er vidst dig der lyver her.
I tlf startede Lars og sige 400kr og det synes jeg lyd af meget, bagefter siger han 200kr og jeg skulle spørge efter ham når jeg kom ind i butikken, og i butikken siger du Kenneth 450kr og at du stadig ikke kunne garantere noget. Du blev ved med at sige at i kan ikke love mig noget.
Her skriver du at jeg ikke har givet jer alle mine oplysninger, hvad for nogle oplysninger???Jeg fortæller at jeg har omkring 4000 billeder og nogle videoer, om de kunne være på et 64 GB stik, det kunne i ikke svare på og stadig ikke kunne love mig noget. Du skriver at jeg kunne få et fuld back up, det passer ikke, så stop med at lyve Kenneth.
Det klart at jeg ikke gad og høre mere efter ca 15 min af jeres søforklaringer som ikke gav mening. Jeg skrig ikke jeg råbte og da du råbte “ud af min butik” så gik jeg og ikke løb. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv oplevet så dårlig kundebetjening som jeg har fået inde hos jer ALDRIG
Hold op Kenneth, det har ikke noget med at få sin vilje her. Det med prisen er hvad det er, men du kunne ikke love mig 100 % fuld backup, så derfor synes jeg det var mange penge og give, for noget i ikke kunne garantere.
Da jeg så spurgte pænt hvor lang tid det vil tage var dit svar “ nu synes jeg du presser os”. Det var så der jeg kom i det røde felt. Du kunne bare sige pænt hvor længe det vil tage, eller at du ikke har tid i dag, så vil det være forståeligt.
Jeg bor 43 km fra Frederikshavn, så klart at jeg vil vide hvornår den kunne være færdig. Havde nogle ting jeg skulle ordne i byen,også vil jeg self hente mit produkt inden jeg kørte hjem.
Jeg har da heller aldrig nogensinde tænkt mig at komme i din butik igen, efter den her hændelse. ALDRIG. Jeg er stadig rystet over det.
Er også glad for du skriver, I bliver ved med at nævne mapper, men i tlf nævnte Lars ikke noget om mapper, men det skriver du her at han gjord endnu en løgn fra dig Kenneth. Det eneste han spurgte mig efter var, om man kunne tænde tlf. Jeg kan ikke skylde jer 200kr for et arbejde i ikke har udført. Du råbte til mig “gå ud af min butik” så det gjord jeg.
Det med politi anmeldelse, der truer du mig. Fordi jeg kaldte jer …….. og vist dig ……finger, efter du fik mig i det røde felt, med dit flotte svar “ nu presser du os”. Du kunne bare svare pænt tilbage som jeg skrev tidligere, så vil jeg aldrig nogensinde blive sur.
Det siger alt om dig som person Kenneth, at du truer med politi anmeldelse for at have råbt ……..og vist …….finger. Du kan gør hvad du vil, jeg er så ligeglad, jeg har mit på det rene.
Som sagt jeg har kun fortalt sandheden om den dårlige kundeservice jeg fik hos jer. Det var den behandling jeg fik inde hos jer, og ubehøvlet svar der fik mig i det røde felt.
Det godt jeg kunne hjælpe jer, med at træffe den beslutning med fuld backup, og en fast pris. For med 3 forskellige priser er det ikke professionelt. Mit eneste råd til jer fremover er, at være mere kundevenlig.
Som sagt har jeg ALDRIG oplevet noget lignende.
Hvorfor jeg kaldte jer det????? Det er på grund af alt hvad jeg skrev her inde, for den dårlige kundeservice jeg fik, og ubehøvlet svar. Det gjord mig sur til sidst.
Jeg kan se at du nu har slettet dine trusler her på truspilot, jeg har det hele på screen shot.
Jeg nåede desværre ikke at tage et screen shot af din sidste besked, hvor du skrev” Bare rolig jeg har anmeldt det😉” inden du har slettet det.
Hvis du står ved dit skriv, hvorfor har du så slettet alt du skrev.
God weekend også til jer.
Mvh Carmen

Besvarelse fra Brødrene Skov ApS