Brainies Anmeldelser 9

2,2

2,2

Under middel

Skulle ha kollat här innan jag…

Skulle ha kollat här innan jag beställde. Beställde 31 dec. Väntar fortfarande. Ingen svar på mejl eller instagram. Väldigt tråkigt då det verkar vara en bra produkt. Jag hoppas att de kommer fram snart. Första och sista gången jag beställer från henne.

23. februar 2026

GALET SEN LEVERANS!!

Beställt två gånger och båda gångerna kom inte produkterna på över 1månad..Väntar fortfarande på senaste beställningen. Mailat flera ggr, inget svar. Skrev på Lindas instagram, inget svar där heller. Det enda positiva var att jag iallafall fick en extra burk gratis vid första beställningen. Kommer inte handla där i fortsättningen. Har istället köpt ashwaganda på svensk hälsokost som jag tycker fungerar lika bra - och du får SNABB leverans!!

24. januar 2026

Hade gett upp hoppet om att få mina…

Hade gett upp hoppet om att få mina varor efter att ha fått noll respons på mejl eller instagram. Plötsligt hade mina kosttillskott skickats nu efter 8,5 vecka.. + en extra burk. Ska bli intressant att prova produkterna, men kommer aldrig lägga en beställning igen!!!

22. december 2025

Betalda produkter försvunna

Jag ser att jag inte är den enda som inte fått produkterna som jag beställt och betalt för. Inga svar trots fler mejl, och försök att även nå dem på Instagram.

Produkterna brukar vara toppen, men det är inte okej att sälja och ta betalt för varor som inte levereras.

30. november 2025

Stor Varning anser jag!

Stor Varning anser jag!
Jag har beställt och betalat i början av mars, 5,5 månader sedan.
Ingen leverans, inget svar på mail.
Trots att jag skickat minst 10.
Bara ett automatiskt svar att hon återkommer.
2ggr i våras kom mail att hon skickat mina varor och att se kommer om några dagar. Vilket de aldrig gjorde.
Mail kommer då och då med erbjudanden och att köpa mer.
HUR kan hon ta emot fler ordrar när hon inte klarar av att leverera det som är betalt sedan länge?

22. august 2025

Bra produkt, kass företag

Produkterna älskar jag. Men som företag är det kass service när saker strular. Saknar varor för drygt 800 kr sedan i februari. NOLL svar på mail bara nya automail med förklaringar och utlovade produkter som aldrig kommer trots att man få nya leveransbesked hit å dit. Riktigt dålig hantering av sina kunder.

22. august 2025

Får inte det man beställt

Beställde kosttillskott för höga summor men nu 5 månader efter min beställning har jag fortfarande bara fått hälften av min order. Det är totalt omöjligt att få kontakt.
Otroligt dålig service!

15. august 2025