Zelf kom ik niet vaak in conflict, maar dit bedrijf lijkt compleet onbekend met een respectvolle, klantvriendelijke afhandeling. Nadat ik mijn retour volgens de juiste wijze heb opgestuurd (tegen flin... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Snelle en vlotte behandeling van mijn pakketjes. 2 paar schoenen besteld en ze zijn echt mooi en goede kwaliteit. Zalig om aan je voeten te hebben. Ik zal zeker terug bij hen bestellen.
Wauw! 🥹❤️✨ Uitstekende service en een prachtig product, en wat nog beter is, is jullie liefde en zorg voor jullie klanten. Ik ben jullie ontzettend dankbaar.
Ik snap niets van de communicatie . Ik heb 6 dagen geleden schoenen besteld deze zouden volgens de site dezelfde dag verzonden worden omdat ze op voorraad zouden zijn. Echter heb ik ze wel beta... Se mere
Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡
Mr. P.J. troelstraweg 149B, 8919AA, Leeuwarden, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 61 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn oorbellen zijn net binnen 🤩
Fijne communicatie vooraf, netjes een bericht wanneer deze op de post gingen, netjes verpakt en inmiddels zijn ze op de mat gevallen. Dankjewel! 🙏
Marije is heel klantvriendelijk.
Deze eyecatchers gisteren besteld & vandaag al in huis! Hele fijne service!
Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling🤩🤩🤩
Vandaag Super mooie oorbellen binnen gekregen, Super snelle verzending en keurig verpakt !
Echt een aanrader !!
M'n oorbellen waren super snel verzonden, super!!
Hele mooie oorbellen besteld en gekregen! Super fijne verkoopster en snel geleverd! 😍
Bestel er zeker nog eens!
Mijn product kwam super snel en ik ben mega positief, volgende keer bestel ik hier zeker weer!
Super leuke oorbellen binnengekregen! Netjes verpakt, snelle levering en top kwaliteit!✨ heel blij mee! En de verkoper is ook heel vriendelijk!
Hele mooie oorbellen, zeker goede kwaliteit. Artikel is snel verzonden, goed verpakt en contact met verkoper was ook goed. Een aanrader
Deze schoenen zijn echt geweldig! Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook super comfortabel. De pasvorm is perfect en ze bieden goede ondersteuning, wat ideaal is voor lange dagen. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen, wat een pluspunt is voor het milieu. De grip is uitstekend, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over uitglijden. Kortom, ik zou deze schoenen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit!
Super fijne webshop de spullen waren snel geleverd. Voordat ik de bestelling plaatste had ik nog wat vragen deze netjes gesteld via de mail en kreeg al binnen 1 dag antwoord! top ik zal zeker vaker bestellen
Ze zien er prachtig uit en voelen heel licht aan, wat fijn is omdat ze mijn oren niet irriteren. De verzending was ook snel en ze kwamen netjes verpakt aan. Echt een aanrader!
Leuke oorbellen besteld. Was veel keuze.
Volgende dag in huis.
Ben er blij mee.
Ik vind het wel een aanrader.
Mooie sneakers goed op de hoogte gehouden en vlotte bezorging! Dank u wel!
Hele snelle levering, goed ingepakt en super mooi product. Ook het contact verloopt super goed! Heel erg blij met mijn bestelling en ga er zeker nog is bestellen!
Niks bestellen hier! Ik wacht al anderhalve maand op mijn terug betaling, verzenden duurde ook een maand. Ze zouden mijn terugbetaling verwerken, hebben ze nooit gedaan! Oplichters

Slecht bedrijf
Mensen koop hier alsjeblieft niks, want dan ben je je geld kwijt. Ik heb op 12 februari sneakers besteld, maar tot op de dag vandaag niks binnen gekregen, al een paar keer contact gelegd en kreeg steeds te horen dat ze ze opnieuw moest bestellen omdat ze de juiste maat niet meer had en er was iets fout gegaan bij de post. Ik geloof er niet meer in dat de sneakers nog geleverd worden. Ook heeft ze haar 06 nummer verwijderd van haar site. Ik heb jou nog een betaalverzoek gestuurd om het bedrag terug te betalen. Hopelijk doe je dit ook.
Update: uiteindelijk alsnog mijn geld terug gekregen en voor het lange wachten/excuus een paar sneakers gekregen vandaag. Niet die ik besteld had, maar ze zien er heel mooi uit! Blij dat het toch nog goed opgelost is.

Besvarelse fra Boxxfit
Ik heb een bestelling geplaatst op 10 februari. Er stond bij 3-4 werkdagen.. ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
Via de mail en chat contact gehad want een telefoonnummer kan ik niet vinden maar daar krijg ik ook geen reactie op..
Ik hoop dat ik hier een reactie krijg anders ga ik binnen 5 werkdagen, andere stappen ondernemen!
Wacht al weken op een winterjas die ik heb besteld. Werd gelijk ingepakt en door post nl opgehaald werd gezet.
IK WIL MIJN GELD NU TERUG!

Besvarelse fra Boxxfit
Ik ben super goed geholpen door de eigenaresse van boxfit.
Ik had een jas besteld maar hij was te groot en de kleur stond mij niet, ik kreeg een nieuwe opgestuurd in een kleinere maat in een andere kleur. 2e keer was de maat goed maar per ongeluk de verkeerde kleur opgestuurd. 3e poging had postnl mijn jas naar een Afhaal punt gestuurd en was inmiddels weer onderweg terug naar boxxfit. Ik ben in contact gekomen met de eigenaresse en zei heeft mij netjes te woord gestaan.
Gisteren mijn jas binnen gekregen en voor het lange wachten mooie oorbellen erbij gekregen.
Boxxfit heeft er een nieuwe klant bij!
Oplichters!!!
Op 8 januari een jas en schoenen besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
En zo te zien ben ik hier dus niet de enige.
Op mail of whatsapp krijg ik ook geen gehoor.
We zullen bekijken welke stappen we kunnen nemen tegen deze louche webshop.
Trouwens boxxfit dit is mijn eigen naam!
Bestelling is van mijn vrouw.
Ik steek mij niet weg zoals jullie hoor.

Besvarelse fra Boxxfit
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.