Boxxfit Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en vlotte behandeling van mijn pakketjes. 2 paar schoenen besteld en ze zijn echt mooi en goede kwaliteit. Zalig om aan je voeten te hebben. Ik zal zeker terug bij hen bestellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wauw! 🥹❤️✨ Uitstekende service en een prachtig product, en wat nog beter is, is jullie liefde en zorg voor jullie klanten. Ik ben jullie ontzettend dankbaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik snap niets van de communicatie . Ik heb 6 dagen geleden schoenen besteld deze zouden volgens de site dezelfde dag verzonden worden omdat ze op voorraad zouden zijn. Echter heb ik ze wel beta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Skrevet af virksomheden

Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

72 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wauw

Wauw! 🥹❤️✨

Ik ben jullie ontzettend dankbaar.

28. september 2026

Slechte service boxxfit

Zelf kom ik niet vaak in conflict, maar dit bedrijf lijkt compleet onbekend met een respectvolle, klantvriendelijke afhandeling. Nadat ik mijn retour volgens de juiste wijze heb opgestuurd (tegen flinke betaling), bleek boxxfit mijn pakket niet te hebben aangenomen. Dhl heeft deze naar een punt gebracht waar boxxfit het nooit heeft opgehaald waardoor ik het weer thuisbezorgt kreeg. Ik heb contact met hen gezocht en meermaals met dhl aan de lijn gehangen maar het probleem lag echt bij boxxfit. Ik kon ervoor kiezen het nog eens te retourneren tegen opnieuw flinke betaling, boxxfit was mega onbeleefd en zocht niet naar oplossingen. Ronduit onvriendelijk contact!

30. marts 2026
Boxxfit-logo

Besvarelse fra Boxxfit

Hoi Toyah, jammer dat je niet helemaal het eerlijke verhaal verteld. Retourneren is sowieso voor rekening van de klant, dit staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden, dat je hier vors voor moet betalen is wel iets overdreven, veel webshops hanteren dit trouwens. Natuurlijk weigeren we geen pakketten, zou mooi zijn als webshop😅. Waarschijnlijk ben je de toevoeging vergeten o.i.d. of is het op een postNL locatie gebracht. DHL kan hierin ook een fout hebben gemaakt. Daar zijn wij helaas niet verantwoordelijk voor. We halen ook geen pakketten van een afhaallocatie. Je hebt ons daarnaast meerdermaals gemaild dat wij het maar moesten oplossen. Retourneren is eigen risico, wij kunnen de pakketten alleen maar aannemen. En omdat wij volgens jou het probleem niet oplossen, krijg je frustratie en dus een 1 sterren review. Inmiddels is je retourtermijn al ver verlopen. Helaas! Fijne dag ☀️

Trustpilot er i færd med at vurdere denne anmeldelse i henhold til vores rapporteringsprocesser.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

schoenen besteld, moest wel lang wachten.

Ik heb onlangs schoenen besteld (5 sept) we zijn nu bijna 3 weken verder en heb nog geen schoenen binnen gekregen. Dus de zin op hun website VOOR 15:00 uur besteld volgende dag verstuurd klopt niet. Ik heb Marijke de eigenaar ook al gebeld, geappt en gemaild. Maar helemaal geen reactie. Heel erg jammer en vervelend.

Nadat deze review online is gezet kreeg ik mail van Marijke dat mijn pakket naar het verkeerde afhaalpunt is gegaan en dat ze wederom mijn schoenen gaat versturen.
Nooit een track en trace code gehad van het pakket dat naar het verkeerde afhaalpunt is gegaan. Wel een track en trace code gehad toen mijn schoenen daadwerkelijk op de post zijn gegaan. En de schoenen 2 dagen later ook thuis ontvangen. Blij met de schoenen, met de service iets minder. Volgende keer bestel ik niet weer bij dit bedrijf maar bij chery style die dezelfde schoenen verkopen en wel goede en professionele klanten contact onderhouden met de klant.

17. september 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jullie leveren een top service

Jullie leveren een top service , op een zondag schoenen besteld en de dinsdag had ik ze al in huis , ik had ook direct een track en trace ontvangen waardoor ik het kon volgen maar bij elke stap van bestelling kreeg ik een mail ..De schoenen zijn van kwaliteit en zitten heel comfy .

13. september 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb vorige week een bestelling…

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst voor een verjaardag, als cadeau er staat voor 15 uur besteld volgende dag verzonden. Geef verder niet, alleen vind het jammer dat ok op geen enkele mogelijke manier contact krijg. Via de whats app geprobeerd, via de mail.... geen contact. Maar ik krijg wel info mailtjes (reklame). Zouden jullie aub op mij kunnen reageren. Inmiddels is het cadeau al nu te laat binnen. Maar dan weet ik wel hoe het met mijn bestelling zit

Gr Nancy

13. september 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

bestel niet bij deze winkel

Bestel niks bij deze winkel
Ook niet met achteraf betalen
Geld kwijt geen pakket je krijgt geen track & trace code
En je wordt geblokkeerd door winkel

10. september 2026
Boxxfit-logo

Besvarelse fra Boxxfit

Hi Audrey, je bestelde donderdagavond 10 september om 18.40, (2 dagen geleden?!) je pakket is de volgende dag verzonden zoals we vermelden op de website. Om vervolgens op vrijdagavond een bestelling te annuleren is dan ook niet mogelijk, aangezien je pakket onderweg is. Nee, volgens ons is er niks om op te lossen.. We hebben gewoon keurig je pakket binnen ons beleid verzonden. Jammer dat je zo heftig reageert. Is helemaal niet nodig. Fijne avond!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik snap niets van de communicatie .

Ik snap niets van de communicatie .
Echter heb ik ze wel betaald maar tot op heden niets gekregen alleen de dag van de bestelling de bevestiging.
Wanneer ik contact zoek op de watts app of via de mail krijg ik geen gehoor.
Er staat bij dat de klantenservice van maandag tot en met vrijdag open zou zijn.
Ook komen de berichten wel aan.
Ik hoop dan ook dat deze 2 paar schoenen alsnog zullen komen maar krijg er geen goede hoop meer van.
Dus in ieder geval voor de service en klantencommunicatie kan ik op deze manier alleen maar een onvoldoende geven

12. september 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zag de advertentie op Facebook en…

Ik zag de advertentie op Facebook en dacht zou wel weer een nep bericht zijn.
Ben verder gaan lezen en de winkel opgezocht op Google. Gelukkig was het niet nep. Heb 2 paar sneakers gekocht en o.m.g. wat zitten ze fantastisch en wat lopen lopen ze heerlijk. Goed voetbed en super comfortabel. Ik heb de Dana donker grijs genomen maat 38. Maat is perfect vallen normaal.

7. september 2026

Slechte communicatie

Ik heb op 24 augustus een bestelling geplaatst, en heb nog steeds niets ontvangen en het is inmiddels 7 september. 1 keer een bericht gestuurd/ en 2 keer emails. Geen reactie terug ontvangen. Ik maak me zorgen om mijn bestelling.

28. august 2026