Zelf kom ik niet vaak in conflict, maar dit bedrijf lijkt compleet onbekend met een respectvolle, klantvriendelijke afhandeling. Nadat ik mijn retour volgens de juiste wijze heb opgestuurd (tegen flin... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Snelle en vlotte behandeling van mijn pakketjes. 2 paar schoenen besteld en ze zijn echt mooi en goede kwaliteit. Zalig om aan je voeten te hebben. Ik zal zeker terug bij hen bestellen.
Wauw! 🥹❤️✨ Uitstekende service en een prachtig product, en wat nog beter is, is jullie liefde en zorg voor jullie klanten. Ik ben jullie ontzettend dankbaar.
Ik snap niets van de communicatie . Ik heb 6 dagen geleden schoenen besteld deze zouden volgens de site dezelfde dag verzonden worden omdat ze op voorraad zouden zijn. Echter heb ik ze wel beta... Se mere
Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡
Mr. P.J. troelstraweg 149B, 8919AA, Leeuwarden, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 61 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rare mensen met antwoorden die echt niet bij een winkel passe maar ja is ook allemaal via alieexpres of temu ingekocht daarom duurt het lang ze kunne niet eens hun word houden en de dingen die ze terug schrijven hahaha succes mensen ik raad jullie aan bestel het zelf op 1 van de genoemde site bespaar ook nog eens een hoop geld

Besvarelse fra Boxxfit
12 oktober 2024 een bestelling geplaatst tot op heden niets ontvangen en geen geld retour gekregen. Meerder e-mailen verstuurd waarvan ik maar 1 antwoord heb gekregen:
Goedemiddag Shelley!
We hebbenhelaas iets vertraging met de schoenen, sommige maten worden steeds niet of te laat geleverd.
Maar ze komen wel! Je zult echt zo spoedig mogelijk de trackingscode ontvangen en de schoenen snel in huis hebben.
We doen er alles aan om ze met spoed te leveren, hopelijk heb je nog eventjes geduld!
Na bijna een jaar wachten en geen geld retour vind ik schandalig!!! Ik eis mijn geld terug of de schoenen!!!!
Tot op heden ook order bevestiging ontvangen en geen track en trace?
De schoenen zijn mooi en top kwaliteit, maar wel jammer dat ik een maatje te klein heb aangekocht
In eerste instantie duurde het lang dat de schoenen geleverd zouden worden. Na 2 weken kreeg ik bericht dat mijn bestelde schoenen niet leverbaar waren. Na het sturen van alternatieve schoenen en heb de keuze heb laten maken (had inmiddels contact via de mail) werden de schoenen geleverd. Ik was blij verrast en het was het wachten waard. Met een leuke attentie in de dozen. En excuses dat het lang duurde. Wees geduldig! Het is het wachten waard. En snap dat ze veel bestellingen niet allemaal op 1 dag kunnen versturen.
Super leuke oorbellen binnen gehad passen echt bij mij. Ze zitten fijn kwaliteit is goed en waren snel binnen.
nooit meer!
Na 30 dagen eindelijk mijn schoenen binnen gekregen.
Meteen een berichtje gestuurd dat ze niet passen en of ze retour mogen. Maar ook dan krijg je amper tot geen reacties.

Besvarelse fra Boxxfit
Versteld van de prachtige oorbellen die ik heb ontvangen ! Precies zoals op de foto ik ben er erg blij mee en de verzending was super snel bedankt
Heel lang moeten wachten, daarna ook steeds herinneringen dat ik moest betalen terwijl ik mijn product nog niet binnen had, toen bleek dat er niks gestuurd was kreeg ik het binnen een week, maar moest direct betalen dus achteraf betalen in een bepaalde tijd zit er niet in.

Besvarelse fra Boxxfit
Ik had een pre order geplaats waar je 25% van de aankoop moest voldoen. Later pas reviews gelezen en had er toch geen goed gevoel bij. Heb ze gemaild dat ze me van die lijst mochten halen maar 'Marijke' vond dat niet zo leuk en bedacht zich om me een lieve mail terug te sturen. Nogmaals meid of meiden, als jullie niet tegen kritiek kunnen, vooral geen webshop beginnen. Als je al zo commentaar gaat geven, dan ga je waarschijnlijk ook niets met de reviews van de mensen doen. En dan bedoel ik je webshop en service beter maken. Een grote mond tegen je klanten omdat ze jou webshop niets vinden gaat je niet verder brengen.

Besvarelse fra Boxxfit
Ik heb op 16 mei schoenen besteld en nu nog niets binnen … maar krijg wel een rekening die ik moet betalen ??

Besvarelse fra Boxxfit
Bestel hier aub niets - ik had in oktober 2024 een paar sneakers besteld via hun webshop. Nadat ik na een paar weken niets ontvangen had, stuurde ik een email naar de klantendienst. We zijn intussen eind mei 2025 en heb geen schoenen ontvangen, desondanks meerdere pogingen om contact te zoeken. Elke poging die ik onderneem om contact op te nemen (mail, website chat, instagram) om mijn geld terug te vragen, draait op niets uit. Nadat ik op insta een paar comments plaatste onder hun posts om mensen hierop attent te maken, werd ik geblokkeerd - dat kunnen ze dan wel. Dit is gewoon pure oplichting.

Besvarelse fra Boxxfit
Mooie schoenen, zitten goed qua maat. Ik ben tevreden.
Een fijne goede service. Hele leuke schoenen. Ik had paar voor mijn dochter besteld en voor mijzelf. Die van mij waren te klein na contact gezocht te hebben mocht ik dat zo omruilen voor maat groter. Alles werd snel geregeld.
Hele leuke en fijne schoenen! Vallen iets kleiner. Levering was ook soepel & snel, had ze binnen 3 dagen in huis. Heel tevreden!
Ik heb 2 paar sneakers besteld en de volgende dag werden ze al geleverd 😊 prima webshop zeker aan te bevelen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.