Boxbike danmark / sverige Anmeldelser 153

4,2

Købte 250w forhjul Kit. Og 2 stk 36 volt 17 emp batterier. Hos Boxbike. Og cyklede på Bilka cykel med Bilka 2 person børne trailer fra Danmark gennem Tyskland. I juli måned. Over Østrigs brenner p... Se mere

Rigtig fin og hurtig service! Jeg købte en Krankmotor hos BoxBike, men der opstod et par mekaniske problemer med motoren ca. 1 år efter. Jeg beskrev fejlen pr. mail til BoxBike Danmark, der hurtigt to... Se mere

Ingen fysisk butik, men for mit vedkommende en Valby lokal samarbejdspartner som har flere modeller stående som man kan prøve. Helt igennem god service og vejledning til en førstegangskøber som mig.... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Boxbike er vi helt elektriske! Vi udvikler vores egne elektriske ladcykler, foldbare elcykler og fatbikes. Desuden har vi gør-det-selv elcykel konverterings kits til både almindelige cykler og til de mest populære ladcykler på markedet. Endvidere finder du hos os et stort udvalg af reservedele og batterier til mange forskellige elcykler. På de fleste produkter har vi 1-3 dages levering og vi gør os altid umage for at give vores kunder en god oplevelse.

4,2

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Køb aldrig her

Køb aldrig her. De tager aldrig ansvar for de ting de sælger. Har fået en en forkert kontrollerboks og selvom jeg har tilbudt dem at returnere kun halvdelen af prisen , eller bytte til den rigtig en, så kommer de med mange undskyldninger og vil ikke hjælpe.

11. april 2026

Besvarelse fra Boxbike danmark / sverige

Vi har taget ansvar ved at tilbyde dig at ombytte eller returnere varen. Vi har desuden sendt dig et returlabel.
Problemet er at du eller din mekaniker har skiftet stik på en plomberet vare, efter vi har godkendt at bytte den.
Nu fungerer den ikke længere med motoren den er beregnet til, og er i princippet værdiløs. Derfor kan vi ikke længere bytte den eller tilbagebetale dig.

Vil du have et uddybende svar kan du ringe på 26666768 eller skrive til info@boxbike.dk.

Rigtig god service

Rigtig god service
Fik forkert batter og kontakte Boxbike og de sender den rigtig batter og returlabel så den forkerte batteri tilbagekan sendes retur efter og jeg kan anbefale boxbike
Thansen skulle have 5000kr for batteri og boksbike skal kun have 3300kr og batteriet fungere rigtig godt
derfor en 5 stjerne og varm anbefaling til andre

8. august 2025

Tusind tak, og undskyld

Beklager, at jeg ikke har fået afsendt denne anmeldelse, den svedte jeg ud. Så jeg har lige skrevet en ny (og forhåbentlig bedre)

I har nemlig hjulpet mig gavaldigt meget! I har både sparet mig for penge, og for tid. Det var utrolig nemt at skifte, og plug/play.

Motoren på min elladcykel gik død, og måtte anskaffe mig en ny ret hurtig. I hjalp med at finde et der var kompatibelt, og fik bestilt det.

Desværre var det første hjul i sendte mig defekt, pga forkert håndtering med indpakningen. I gik med til at sende mig et nyt med det samme, inden jeg returnede det gamle. Og et nyt ankom ret hurtigt, og jeg fik det til at virke.

Desværre, er der sket lidt misforståelser, angående returnering. Hvilket jeg er rigtig ked af, fordi det er ikke mit henseende, at ligge inde med ting der ikke er mine.

Jeg håber, at i kan bruge min anmeldelse.
Mvh Lasse

31. juli 2025

Har lige været igennem noget indkøb

Har lige været igennem noget indkøb, bytteri og flere forskellige interaktioner med deres kundeservice, og kan kun sige at det var en meget tilfredsstillende oplevelse. Hurtig service, god kommunikation og hurtig levering. God oplevelse og uden besvær. Anbefaling herfra.

10. juli 2025

Køb en anden ladcykel

Købte en STD plus4 lite ladcykel i august 2024. Har siden anvendt den i dagligdagen til transport af 3 børn i alderen 1, 4 og 7 år. De positive sider ved cyklen er den store kasse med god plads samt et rigtig godt batteri, der er praktisk skjult under det ene sæde. Men kvaliteten af cyklens komponenter er dårlig og vil i min optik - efter under 1 års brug - i længden indebære store udgifter til vedligehold og udskiftning. Bremserne er ikke kraftige nok til at bremse en så stor cykel og bliver hurtigt slidt ned. Drejemekanismen på cyklen begyndte hurtigt at knirke, ruste og blive meget stiv. Jeg havde cyklen til gennemsyn hos en cykelsmed inden for den første måned for at sikre at alle dele fungerede som de skulle og stramme komponenterne efter - på trods af dette er ovenstående fortsat problemer. Senest er bolten under sadlen knækket i forbindelse med kørsel - og sadlen faldt af. Heldigvis skete der ikke noget med chauffør og passagerer. Jeg kan samlet set ikke anbefale at købe denne cykel. Kundeservice hos Boxbike har været positiv og hurtig. For eksempel var de hurtige til at levere et batteri - da de havde glemt at sende det med den oprindelige forsendelse. Og på trods af at de så sendte batteriet til en pakkeshop i den anden af København, fik de også hurtigt rettet op på det. Jeg har skrevet til Boxbike i sidste uge angående den ødelagte bolt under sadlen - et problem jeg mener de bør anmelde til producenten, da det potentielt kan være farligt. Har ikke hørt noget endnu.

11. juni 2025

Virkelig god service

Virkelig god service. Bestilte en motor til min ladcykel. Fik god hjælp da jeg skrev til dem med spørgsmål og specielt da jeg opdagede det var den forkerte jeg havde købt. Hele vejen igennem var der hurtigt svar på spørgsmål og ingen problemer i at bytte til den rigtige motor. Kan virkelig anbefales!

9. april 2025

Batteri til El-Cykel

Bestilte et et nyt batteri til min kildemose elcykel torsdag d.2/01-25 og modtog batteriet d.4/01-25 må sige at det gik virkelig hurtigt med at få batteriet hjem. Det må man sige er hurtig levering 👍😀

4. januar 2025

Dårlig oplevelse med motor-kit

Jeg har købt et motorkit til min Christiania-cykel, og det vil jeg bestemt ikke anbefale andre at gøre!

Motoren gik allerede i stykker efter en måneds tid, og siden da har den virket on/off. Det er ikke til at holde ud, når man er meget afhængig af sin ladcykel i hverdagen.

Boxbike vil gerne hjælpe, men det nytter ikke rigtig noget at skifte alle mulige dele, når problemet bare består. De har fortalt mig, at de ikke forstår, at der bliver ved med at være problemer med den motor, og jeg har talt med dem maaange gange.

Sidste udvej er at afmontere motoren og sende den til Sverige, hvor firmaet ligger. Det er dog ikke så lige til, idet motoren var ganske svær at få på, og ikke er sådan lige til at afmontere igen.

Jeg gider ikke mere bøvl, og derfor må jeg bare erkende, at jeg har tabt de 5500 kr. som motoren kostede mig.

Nu har jeg købt en helt ny Christiania-cykel i stedet, og den kører virkelig fantastisk - og så er den pålidelig (ikke mindst!)

1. september 2024

En virkelig positiv oplevelse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! 🙌

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg var en smule bekymret for at købe en el-ladcykel online, men mine bekymringer blev hurtigt gjort til skamme. 😅 Jeg bestilte en STD Plus4 ladcykel hos Boxbike, og hele processen har været utrolig glidende.

Cyklen blev leveret inden for rimelig tid med DHL, og kvaliteten er simpelthen i top! 🤩 Den er både mega lækker og superfed – præcis som jeg havde håbet på.

Servicen fra Boxbike har været fantastisk, og jeg vil klart anbefale dem til alle, der overvejer at købe en ladcykel.

👏 En virkelig positiv oplevelse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! 🙌

26. september 2024

5 stjerner til kundeservice !

Købte et cykebatteri til min THansen cykel. Hurtig levering og god pris. Desværre var batteriet fejlbehæftet, men en opringning til firmaet bekræftede at de var villige til at organisere en ombygning uden omkostninger. Returlabel blev tilsendt og batteriet retur. En uge senere modtog jeg et velfungerende batteri. Hurtig og gnidningsløs ombytning og fin kommunikation og vejledning fra Thomas. Tak for god gammeldags service og for at tage hånd om problemet straks. Handler gerne her igen.

12. september 2024

Enormt mange problemer

Vi har købt en ladcykel hos boxbike og den er lige knap et år gammel nu.

Vi fik hurtigt problemer med cykel. Pladerne i kassen på begge siden og pladen foran faldt fra hinanden. Bolten der holdte sadlen knækkede flere gange.
Jeg kontaktede kundeservice og der gik lang tid mellem svarene med undskyldningen om at det var sommerferie. Fair nok. De sendte to nye sider og en ny bolt til sadlen.

Nu oplever vi at egerne knækker. Der er knækkede 6 eger. Det er nu over en uge siden jeg skrev til kundeservice og jeg har stadig ikke fået noget svar selvom jeg har sendt flere mails.

Ud over egerne, pladerne i kassen, bolten i sadlen oplever vi også at stoffet i håndtagene falder hurtigt fra hinanden, lynlåsen i kalechen er gået i stykken og den ene bremseplade i skivebremsen faldt pludseligt af.

Der er utroligt meget bøvl med en dyr cykel der kun er et år gammel.

Jeg ville vælge et andet sted at købe min ladcykel.

Edit: Jeg har været i kontakt med boxbike og de sender nye reservedele til cyklen. De er flinke til at erstatte det der går i stykker jeg vil dog stadig mene at der har været usædvanligt mange problemer med cyklen.

22. august 2024

Hej Jakob,
Det er rigtig ærgerligt at du oplever problemer med din cykel og desuden har ventet på svar.
I perioder kan der desværre være længere svartid på mailen, men vi prioriterer altid at svare på tlf: 26666768, eller ringe tilbage på ubesvarede opkald.
Når vi har klarhed over omfanget og årsagen til problemerne, finder vi en holdbar løsning.

Mvh Boxbike

Ringede og spurgte om man kunne afhente…

Ringede og spurgte om man kunne afhente i kbh men de siger deres lager er i jylland, bestiller så på deres hjemmeside og de sender det så fra sverige, hvis jeg vil bestille i udlandet så bestemmer jeg det selv, handler i danmark når det skal gå stærkt og derfor forventer jeg så også at det bliver sendt fra hvor de siger

26. juli 2024

Besvarelse fra Boxbike danmark / sverige

Hej Joakim, det er beklageligt at du har fået den opfattelse, selvom jeg kan afvise at have sagt det.
Kan se du har modtaget forsendelsen i dag d. 30/7. Det vil sige at de angivne 2-4 hverdage for den leveringsform du selv har valgt, er overholdt.
Havde du valgt levering med UPS ville forsendelsen være fremme indenfor 1-2 hverdage.

Har du andre spørgsmål eller har brug for hjælp er du velkommen til at tage kontakt på info@boxbike.dk eller 26666768.

El-motor forhjul.

El-motor forhjul.
Manglende information omkring et produkt som behøver nærmere vedligeholdelse af transmissions gear i en el motor i forhjul.
Gearet består af 3 nylonringe og ved den mindste mislyd, skal man inspicere og udskifte delene eller sende en reklamation videre til Boxbike.
Kundeservice bør oplyse om denne svaghed ved salget af "byg din egen el-cykel" kit set.
Lad dette opslag være en øjenåbner for dem der ligesom jeg har købt et produkt med ringe holdbarhed.
Elmotoren udvikler varme og derved også kondensvand efterfølgende, men dette vand virker som smøring på nylonringene så det er ikke der problemet ligger. Nylonringene er af en dårlig kvalitet og bør efterses indenfor 2 års reklamationsgrænsen.
Jeg har været rigtig glad for min selvbyggede el-cykel, men er ærgerlig over den kun holdt i 6000 km på cykelstierne.

PS, jeg skylder at fortælle at jeg har købt nyt hjul hos Boxbike og fået et “motor gearsæt” med i købet.
Tilfreds med kundeservice håndtering og cykler nu derudaf igen, godt efterprøvet.
Jeg inspicerer gearsættet efter 1000km. Det er en sliddel i motoren og holder ikke evigt. Måske er det særligt belastet i en by og omegn som Aarhus med mange “bakker”.

PPS, samlet vurdering øget som følge af god kundeservice og opfølgning.

6. maj 2024