Bouwmaat - Roosendaal Anmeldelser

Hogerwerf 8-10, 4704 RV Roosendaal, NL

Een aantal keren bouwmaterialen besteld bij Bouwmaat. Prijzen zijn oké, verder een fijne partij om mee te werken. Levering op de bouwplaats gaat goed. De bestelling wordt zeer goed ingepakt. Afhalen i... Se mere

Na drie dagen order nog steeds in behandeling terwijl alles op locatie op voorraad is. Ik had gehoopt de andere dag alles af te kunnen halen nog niets gehoord jammer. Herstel: je krijgt geen bericht... Se mere

Voor ‘t eerst naar Bouwmaat (ben ‘particulier’). Eergisteren online mn bestelling gedaan, vanmorgen opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Complete bestelling met de vorkheftruck naar mn aanh... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Groot assortiment

Groot assortiment. Voldoende hout op voorraad die niet krom zijn.

11. september 2024

Super! Fijn, bedankt. We zijn erg zorgvuldig met onze spullen. 😃👷‍♂️👍

Aanrader!

Prima product, netjes ingepakt en snel en goed bezorgd. Ook de communicatie is snel en professioneel.

28. juli 2024

Bedankt! Veel succes met de klus 🚚👷‍♂️😃

Het is makkelijk om een bestelling te…

Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen en het hierna af te halen.
Alles verloopt soepel.

23. juli 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Goed om te horen dat je dit zo soepel ervaart! Wij zijn steeds bezig ons aan te passen naar een zo soepel mogelijke ervaring. Bedankt voor het delen van jouw Bouwmaat ervaring! 👷‍♂️😃

Pakket beschadigd aangekomen

Pakket beschadigd aangekomen. Voor de rest wel moeite ingestoken om via de deur in de tuin te zetten. Misschien een idee een pompwagen mee te geven aan de chauffeur, want die moet alle palletten met de kooiaap lossen.

2. juli 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Bedankt voor het doorgeven! 👍 Vervelend dat je pakket beschadigd was aangekomen, was het materiaal ook beschadigd? Schroom niet contact op te nemen met onze klantenservice.

duidelijke en simpele site

site is eenvoudig te lezen, is ook particulier gericht en voor particulier acceptabele hoeveelheden te verkrijgen.

3. juli 2024

Top! Wij zien je graag terug bij Bouwmaat 👩‍🔧

Goed geholpen

Goed geholpen, hartstikke vriendelijk en kundig.

1. juli 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

👍 Top te horen! Graag tot ziens!

Aanbod online niet realiseerbaar.

Aanbod online niet realiseerbaar.

24. juni 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Bedankt voor je review! Hoor graag wat je precies bedoeld, gelieve contact op te nemen met onze klantenservice: www.bouwmaat.nl/klantenservice

Was niet op voorraad dus een week later…

Was niet op voorraad dus een week later afgesproken heb je uur gereden om het op te halen is het er nog niet jammer dat ze niks laten weten 2 uur voor niks gereden en nog 2 weken wachten hoop dat ik niet nog een keer voor niks moet

6. juni 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

We vinden het jammer te horen dat je bestelling niet voor je klaarlag. Ik heb mijn collega in Roosendaal gevraagd om je op te hoogte houden.

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle aankoop :)

18. maj 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Mooi om te horen, dankjewel!

Kan beter

Herstel: je krijgt geen bericht meer wanneer de spullen klaar staan je moet het maar weten

11. april 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Bedankt voor je feedback. We zijn druk bezig om het afhaalproces duidelijk te krijgen!

Ik was onbekend met Bouwmaat maar ik…

Ik was onbekend met Bouwmaat maar ik ben telefonisch en aan de balie in Roosendaal uitstekend en vriendelijk geholpen. Goede ervaring, ook prijs-kwaliteit en assortiment is prima voor elkaar.

22. marts 2024

Top! Wij zien je graag terug bij Bouwmaat 👩‍🔧