Bouwmaat - Roosendaal Anmeldelser

Hogerwerf 8-10, 4704 RV Roosendaal, NL

Na drie dagen order nog steeds in behandeling terwijl alles op locatie op voorraad is. Ik had gehoopt de andere dag alles af te kunnen halen nog niets gehoord jammer. Herstel: je krijgt geen bericht... Se mere

Pakket beschadigd aangekomen. Voor de rest wel moeite ingestoken om via de deur in de tuin te zetten. Misschien een idee een pompwagen mee te geven aan de chauffeur, want die moet alle palletten met d... Se mere

Voor ‘t eerst naar Bouwmaat (ben ‘particulier’). Eergisteren online mn bestelling gedaan, vanmorgen opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Complete bestelling met de vorkheftruck naar mn aanh... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Afhalen van één artikel ging moeizaam.

Afhalen van één artikel ging moeizaam.
Er word netjes omgeroepen dat een klant komt afhalen echter als je vervolgens een kwartier staat te wachten drie keer aangebeld hebt bij het magazijn en er niemand reageert is er dus iets mis gegaan. Het was rustig dus beter was geweest niet omroepen zelf naar het magazijn lopen en tegen de klant zeggen momentje ik haal uw bestelling op.

30. januar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Ik deel je ervaring met de desbetreffende vestiging, bedankt voor het tijd nemen voor je ervaring achterlaten!

De geleverde bakstenen waren…

De geleverde bakstenen waren verschillend van elkaar; sommige waren vol en anderen (aan 1 lange zijde hol); kost me meer specie en (ver)werkt niet fijn.

30. januar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Vervelend om te horen. Je hebt altijd de optie om dit aan te kaarten bij jouw Bouwmaat-hoofdvestiging. Zij zijn verantwoordelijk voor je order en kunnen je hiermee helpen!

Pallets als verdienmodel, service ver te zoeken

Wat een waardeloze service. Ze laten je betalen voor pallets bij levering gipsplaten. 30 euro per stuk. Vervolgens kunnen ze deze ophalen voor 80 euro. Of je mag ze zelf inleveren, maar natuurlijk geen vestiging in Zeeland. Naast statiegeld betaald je al belachelijk veel geld voor de levering van je order. Bestel hier nooit meer! Bij Logus betaal je ook statiegeld maar komen ze deze netjes kosteloos halen.

29. januar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Bedankt voor je feedback. De bezorgvoorwaarden zijn duidelijk terug te vinden in onze algemene voorwaarden. Een verdienmodel is het zeker niet. De kosten van bezorgen zijn in de huidige markt hoog. Daarnaast kan de pallets retourneren waarna je het bedrag terug krijgt of kosteloos laten ophalen bij een volgende bestelling.

Prima

Goed voor alles

20. januar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Goed geholpen

Goed geholpen, helaas kleine fout bij de bestelling, maar werd direct hersteld. Al met al zeer tevreden.

15. oktober 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Roosendaal

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling! Graag tot de volgende keer! 🖐

Prima levering

Levering conform afspraak en goede communicatie door transporteur

7. marts 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Fijne partij!

Een aantal keren bouwmaterialen besteld bij Bouwmaat. Prijzen zijn oké, verder een fijne partij om mee te werken. Levering op de bouwplaats gaat goed. De bestelling wordt zeer goed ingepakt. Afhalen in de vestiging verloopt ook heel fijn. De keren dat ik contact had met de klantenservice telefonisch of in de vestiging ben ik naar tevredenheid geholpen.

10. januar 2025

Top! 👍