Bottlestock.be Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hallo,er zijn geen woorden voor, bestelling plaatsen gaat super vlot, levering gaat super vlot ,de wijn daar en tegen is gewoon TOP TOP TOP TOP, lekker van smaak,en lekker van prijs, proficiat alvast... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel leuk en kwalitatief pakket ontvangen! De flessen hebben goede ratings, zijn van goede kwaliteit, goede gebalanceerde smaak - en dan voor een heel mooie prijs! Btw: de waarde/fles ligt veel hoger... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

zijn zeer lekkere wijnen bij en de aanlevering is perfect proficiat ga nog bestellen zeker en vast

Virksomhedsoplysninger

1. Vinhandel

Skrevet af virksomheden

Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor €29 – zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon – enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous n’achetez pas du vin… vous le découvrez. Nous proposons des box mystère composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 €. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez – mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon œnologique, juste du plaisir à chaque gorgée.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

203 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gezellig

Gezellig, verrassend en lekker..

24. august 2026

Besvarelse fra Bottlestock.be

Wat een heerlijke review, dankjewel! 🙌 Lekkere wijnen, verrassingen, topkwaliteit én Bonusclub-voordelen als trouwe klant — je hebt het helemaal begrepen! Blij dat alles vlot verloopt. Santé en tot de volgende box! 🍷🎉✨

Top!

De tot nu toe geproefde wijnen waren allemaal top! (Enkel een Beaujolais Nouveau van 2021 is een héle slechte keuze...die valt niet meer te drinken en zit vol bezinksel. Dat is dan ook een hype wijn die zeer jong moet gedronken worden)Voor de rest super, zowel rood als wit en snelle verzending. Ik blijf bestellen.

23. august 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Leuk concept, maar wisselende kwaliteit!

Was zeer enthousiast over de wijn, ook wijnen drinken dat je niet kent. Heb voor de box rode wijnen gekozen. Maar als je een fles open doet en die is gewoon zuur, is dat wel zeer jammer. De enthousiasme verdwijnt geleidelijk aan. Heb er nog 4 staan, hopelijk zijn deze goed!!

1. august 2026

Besvarelse fra Bottlestock.be

Dankjewel voor je eerlijke feedback! 🙏 Echt jammer dat er een zure fles tussen zat — dat is natuurlijk niet de bedoeling en we snappen dat dit je enthousiasme tempert. We hopen dat de overige 4 flessen je wél positief verrassen! Mocht het tegenvallen, neem gerust contact op met onze klantendienst — we zoeken graag een oplossing. Santé! 🍷✨

De Max

De wijnflessen die we tot nu toe hebben geproeft waren beide van uitmuntende kwaliteit, zelfs de Spaanse wijn uit 2016 was perfect. De verschillende land soorten zijn best aangenaam om eens de variatie v wijnen te proeven. Top in prijs en zal nog bestellen!

4. august 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede wijn en snelle levering voor de…

Goede wijn en snelle levering voor de prijs

31. juli 2026

Besvarelse fra Bottlestock.be

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Goede wijn, een snelle levering én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: dat is precies waar we bij Bottlestock elke dag voor gaan. Fijn dat je zo tevreden bent. Santé en graag tot een volgende box vol verrassingen! 🍷📦✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snelle afhandeling van de bestelling

snelle afhandeling van de bestelling en goede wijnen
had rosé besteld

22. juli 2026

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Super om te horen dat je rosébox snel geleverd werd en dat de wijnen in de smaak vielen. We wensen je nog veel proefplezier en hopen je binnenkort opnieuw te mogen verrassen. Santé! 🍷🌸✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goeie combinatie van deze wijnen

15. juli 2026

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Super om te horen dat de combinatie van de wijnen zo goed beviel. We stellen elke Mystery Box met veel zorg samen, zodat er voor elke wijnliefhebber iets moois te ontdekken valt. Santé en hopelijk tot snel voor een volgende verrassingsbox! 🍷🥂✨

wit beetje te oud ...

15. juli 2026

Dankjewel voor je eerlijke feedback! 🙏
Jammer dat de witte wijn niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We doen ons best om elke box zo goed mogelijk samen te stellen, maar smaken en de evolutie van oudere wijnen kunnen verschillen. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt over een fles, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing waar iedereen blij van wordt. 🍷😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb al 3 flessen op van de 6 waren…

Heb al 3 flessen op van de 6 waren uitstekend, doe zo verder.
Mvg Nick

18. juli 2026

Dankjewel voor je fijne review, Nick! 🙌
Fantastisch om te horen dat 3 van de eerste flessen meteen uitstekend in de smaak vielen. We hopen dat de andere flessen je net zo positief zullen verrassen. Bedankt voor je vertrouwen en geniet van de rest van de box. Santé! 🍷🥂✨

Prima levering,maar….

Prima levering.De fles Languedoc vond ik toch wat minder en licht versleten.

14. juli 2026

Dankjewel voor je eerlijke feedback! 🙏
Fijn om te horen dat de levering vlot verliep. Jammer dat de Languedoc-fles wat minder in de smaak viel en niet helemaal meer op zijn best was. Neem in zo'n geval gerust contact met ons op, dan bekijken we samen een gepaste oplossing waar iedereen blij van wordt. We hopen dat de rest van de box je wél volop heeft laten genieten. Santé! 🍷🥂

Alles

Alles. Was picobello uiteraard waren er bij die nog beter bij mijn smaak pasten dan de andere maar eerlijk ze waren echt allemaal 1ste keuze!!!!!

16. juli 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.