Bosrand Anmeldelser 101

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel tevreden over aankoop en levering. Enig minpuntje was dat de tafel op de webshop maar 1 afbeelding had en niet heel veel verdere informatie. Desondanks de juiste keuze gemaakt, dus blij!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kadobon besteld met thuisbezorgen. Track and trace was goed te volgen (hoewel het een ander bedrijf was dan de aagegeven post.nl). Zat in een verpakkingsdoosje met een geprinte kaart met de aangevenb... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd. Via de webshop een grote bank en fauteuil besteld. Volgende dag al een mail ontvangen met de vraag wanneer we geleverd wilde hebben. 2 dagen later k... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

In het - overigens mooie - restaurant een clubsandwich besteld voor 9,95. Na zo'n 20 minuten ging de buzzer en kon ik de bestelling ophalen. Dit bleek twee sneetjes zeer licht geroosterde bruine tosti... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Konijnen vellen te koop?? !!

Bosrand,
Kom ik op 22 september 2021 bij de Bosrand locatie Alphen aan den Rijn en wat zie ik tot mijn grote verbazing?? Gekleurde konijnen vellen te koop. Bakken vol... is dit hoe de konijnen eindigen die niet worden verkocht op jullie dierenafdeling?
Waarom verkopen jullie in hemelsnaam dode konijnen??
De enige reden die jullie mij kunnen geven is dat het nep vacht betreft.
Dierenvrienden zijn jullie in iedergeval NIET. Dode Konijnen vellen tussen de kerstballen. Hoe durven jullie. Schaam je!!.

23. september 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Omgang personeel tegenover mensen met huidskleur slecht

Ten eerste Ik was ontzettend verrast door de grote en ruime assortiment van deze tuincentrum. Ik had eindelijk een plant gehaald die ik al enig tijd wou hebben en niet echt goedkoop is. Bij het afrekenen vroeg de caissière ineens hard uit het niets waar andere klanten bij stonden van: je weet dat deze plant …€ kost? Ja duhh.. er staat toch overal stickers met prijzen op. Het ging mij om de toon hoe ze het zei alsof ik met mijn donkere huidskleur zoiets niet kon/kan betalen. Een mw die achter me stond wenkte van niet zo serieus nemen maar ik voelde me wel diep beledigd.. Vond ik wel jammer omdat ik een leuke ervaring op zich had in het tuincentrum maar door die opmerking en blikken die ik ook kreeg van ander personeelsleden dat je niet eens groet bij binnenkomst maar andere klanten wel. Vind ik jammer maar dat is nu de harde realiteit.

13. september 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 7/8/2021 hebben wij bij Tuincentrum…

Op 7/8/2021 hebben wij bij Tuincentrum De Bosrand in Alphen aan de Rijn diverse artikelen waaronder een tuintafel( in doos verpakt). Bij thuiskomst de tafel in elkaar gezet en blijkt dat er een voetsteuntje ontbreekt. Gelijk dezelfde dag nog over gebeld en gesproken met een medewerker en deze zou het per post versturen. Helaas na 2 weken nog niks ontvangen, heb ik op 28//8/2021 opnieuw over gebeld, maar krijg ik te horen dat het niet bij de service hoort van dit tuincentrum. Aangezien ik op afstand woon vind ik het belachelijk om voor een dopje terug te moeten rijden , terwijl het een kleine service is om zoiets te versturen per post( past zelfs door de brievenbus) ik heb zelfs aangeboden om de postzegel te betalen
Dus verwacht geen goede service bij de Bosrand in Alphen aan de Rijn mvr Peter T

28. august 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Groot tuincentrum maar onveilig

Groot tuincentrum met een zeer ruim assortiment. Mooie spullen. Minpunten: Men wordt geforceerd de hele winkel doorgestuurd. Korte route is grotendeels de vluchtroute en de doorgangen van die vluchtroute zijn afgesloten (om bezoekers te dwingen de hele winkel door te gaan). Dat is een fors probleem bij panieksituaties. Daar komt bij dat de wegbewijzering onder de maat is; heeft iets van een doolhof. Ik snap niet dat de brandweer dit goedkeurt.

7. august 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij met onze tafel

Wij komen graag in tuincentrum de Bosrand in Alphen en Wassenaar. Vriendelijke medewerkers en het tuincentrum is erg gezellig en mooi ingericht. We hebben hier een mooie teak tafel gekocht en gevraagd of deze een paar maanden opgeslagen kon worden. Dit was geen probleem. De medewerker heeft ons netjes geholpen en de tafel is mooi op tijd geleverd. We hebben er veel plezier van.

31. juli 2021

Koop geen struiken bij DE Bosrand Wassenaar

Vorig jaar, online, beuken haag struiken gekocht bij De Bosrand Wassenaar, omdat ik dat een gerenommeerd bedrijf vond.
Toen ze geleverd werden schrok ik, want de bossen beuken takken leken meer op de roe van zwarte piet.
Toen op de labeltjes aan de struiken ook nog eens een lager bedrag per struik was vermeld, vond ik dit maar raar. (waren ze wel van De Bosrand zelf?). Het verschil heb ik wel als tegoedbon ontvangen.
Toen de haag, ondanks veelvuldig sproeien, niet aansloeg, en aan het eind van de zomer zo’n 48 van de 55 het niet deden, heb ik De Bosrand benaderd en gesproken met Jo.
Die adviseerde nog een jaartje te wachten, op basis van eerdere en eigen ervaring.
Nu alle omliggend beuken hagen volop zijn uitgelopen, is het bij die van mij nog steeds een drama.
Nu ik probeer om een afspraak te maken, om beelden te laten zien en te bespreken wat De Bosrand voor mij kan betekenen, wordt er structureel niet gereageerd op mails.
Struisvogel politiek. Ik ben er klaar mee.

1. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters- de groothandel=> de…

Oplichters- de groothandel=> de olijfboom die wij gereserveerd hebben=> hebben ze aan iemand anders verkocht. De eigenaar van de groothandel kan het helemaal niets schelen. Zegt gewoon dat hij zijn biertje wil gaan drinken en dat hij niets weet van een olijfboom.

23. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit tuincentrum is prachtig van buiten maar lelijk van binnen.

Begin april 2021 een tuinset voor 1999,00 en 260 euro aan planten gekocht. Alles in één keer voor 25 euro laten bezorgen. Vrachtwagen stond begin van de straat dus mijn gezin heeft geholpen om alles naar binnen te zetten. De chauffeur merkte wel op dat er twee kratjes bij zaten die gelijk mee terug moesten want daar hadden we niet voor betaald. Dus gelijk leeg gemaakt 🥴🙄
De punten op mijn Bosrand klantenpas kon ik bij de servicebalie laten bijschrijven als ik de bon mee nam, antwoordde hij op mijn vraag. Week later gedaan. Nou daar werden ze niet blij van. De medewerkster achter de balie had geen vriendelijk woord en was duidelijk geïrriteerd dat ik het lef had om over 2300 uitgegeven euro’s punten te vragen. Afdeling werd gebeld en er werd duidelijk gezegd dat er tegen klanten gelijk gezegd moet worden dat punten niet op aanbiedingen gelden. Zonder éénmaal iets tegen mij te zeggen werd de bon teruggegooid op de balie en zonder gedag te zeggen ging ze door met haar werk. Ik wist even niet wat te doen dus vroeg of nu alles in orde was. Ja hoor riep ze, de punten staan er bij. Maar na twee dagen stond er niks op de pas bijgeschreven. Dus een mail gestuurd. Ze gingen het in orde maken (mail was doorgestuurd naar de tuinmeubelen door de servicebalie) maar alleen punten op de ene tuinstoel en de planten. De set van 1500 euro was een aanbieding dus dat telde niet. Dus het maakt niet uit wat je uitgeeft maar meer wat je koopt.
Twee van de grote tuinplanten die nog geen twee weken terug bezorgd zijn staan al dood te gaan. Maar De Bosrand neemt geen planten terug. Dus die kan ik ook afschrijven en bijna 50 euro aan planten is weggegooid geld.
Eigenlijk had ik het al moeten weten toen ik ze begin april belde met vraag of er even iemands met mij mee kon kijken op de lijst met tuinplanten die ik opgeschreven had of deze geschikt waren voor een stadstuin en welke aarde ik het beste kon gebruiken. Geen tijd hiervoor hadden ze. Ook niet op afspraak.
Kortom dit tuincentrum is prachtig om te zien maar hun hart is van steen.

18. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onzorgvuldige omgang regels met…

Zeer onzorgvuldige omgang regels met betrekking tot hygiëne Corona! Bij ingang buiten planten pakt iedereen maar een kar en zet terug zonder toezicht en schoonmaken! Is geen tafel met desinfectans, zoals je bij de supermarkten wel buiten ziet! Moet je binnen doen zeggen ze, maar word nergens aangegeven en je mag overigens niet zonder afspraak naar binnen!! Zij nemen het dus niet zo nauw met de Volksgezondheid! En in de winkel zag ik aantal bezoekers zonder mondkapje. Worden niet op aangesproken..! Slecht dus!

16. april 2021

Slechte service

Wij komen normaal gesproken 2 á 3 keer per maand bij de Bosrand in Woerden. Kopen daar best veel planten en drinken ook altijd koffie met wat er bij. Nu alleen even oliebollen halen. Was met de motor en kon de zak met oliebollen nergens opbergen. Vroeg aan meisje buiten om een vuilniszak die ik dan met de oliebollen aan mijn bagagedrager kon binden. Met veel moeite kreeg ik een vuilniszak. Eigenlijk kon ze daar niet aan beginnen, was haar reactie. Ik zal de zak een volgende keer weer terugbrengen, was mijn reactie.

14. december 2020

Uitermate treurig

Kregen 5 dagen gelegen van vrienden een op het eerste gezicht prachtig opgemaakte bos bloemen, zeker niet goedkoop... na 2 dg vielen de eerste bloemen al uit - ondanks dat wij de 'gebruiksaanwijzjngen' goed hadden opgevolgd. Na 5 dg was de pret over en konden wij alles, behalve de groentakken, weggooien! Bosrand is zodoende geen aanrader voor ons.

8. september 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Grote moeite met klantvriendelijkheid.

De Bosrand heeft grote moeite met klantvriendelijkheid. Als zij teveel aanslaan ( voor €23,-!) bij de kassa wordt jij als klant als een leugenaar aangekeken. Er moeten 4 mensen naar de bon kijken om inderdaad tot de conclusie te komen dat zij het niet goed hebben gedaan. Excuses kreeg ik niet.
Hun tuinmeubelen zijn kwalitatief slecht. Een tuinset dat binnen een jaar weg roest? Ze zeggen dat ze een goede oplossing bieden. Hun oplossing is dat ze geld terug geven en zichzelf erg zielig vinden want zij moeten nu de set terugsturen naar de fabrikant. Dat wordt dan tegen jou als klant verteld (?).Je krijgt een mail terug zonder aanhef en zonder afzender. Er zijn ook bedrijven waar iets mis gaat en je tòch als klant met tevreden gevoel weg gaat. Dat lukt in ieder geval niet bij de Bosrand!

6. september 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Met mijn moeder 2 fruitboompjes gaan…

Met mijn moeder 2 fruitboompjes gaan halen bij de Bosrand in Rijsbergen. Op het rek van de fruitbomen hing een prijslijst van A t/m Z, op het kaartje van de fruitbomen was geen letter te vinden, onder een barcodesticker vind ik de lettercode i waar op de prijslijst €15,99- wordt aangegeven. Komen bij de kassa en er wordt €35,99- per boom aangeslagen. Wij geven aan dat dit niet klopt aangezien er code i op het kaartje staat. Werden uitgelachen en zeer onbeschoft behandelt, kom al heel wat jaren bij de bosrand en het is mij altijd al opgevallen dat ze bij de duurdere planten de prijs niet of slecht aangeven. Als je ook iets aan het personeel vraagt weten ze ook nooit iets. Dit is de laatste keer dat wij er geweest zijn want het zijn gewoon een stelletje oplichter die ook nog eens zeer klantonvriendelijk zijn. Ik zal elk forum op socialmedia over de bosrand aanschrijven. Mag hopen dat ze snel failliet gaan.

18. maj 2019
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Twee jaar geleden bij jullie in het…

Twee jaar geleden bij jullie in het tuincentrum op bezoek geweest en vond het toen mooi, inspirerend en prettig. Nu vandaag vond ik het te warm, rommelig, stoffig niet aantrekkelijk. Het restaurant is erg ongezellig, niet uitnodigend om er te gaan zitten. Vond het bezoek tegenvallen.

5. maj 2019

Waardeloos restaurant

Waardeloos restaurant, ik bestel 2 gerechten, 1 is gelijk klaar, de ander laat 20 minuten op zich wachten, gezellig lunchen op deze manier met zijn tweeen !!!! Nooit meer, slechte oude broodjes , bediening ook niet capabel om zo’n tent te runnen, ik kom hier nooit meer terug !

11. april 2019
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn eerlijke ervaring. Voel me besodemieterd. Maar uiteindelijk dankzij trustpilot is alles weer rechtgetrokken.

Mijn eerlijke ervaring.
Voor de eerste maal bezoek ik de bosrand in Alphen ad Rijn.
Ik heb een grote schaal met kruiden, en koop er 3 soorten kruiden bij. Waaronder een plantje peterselie. De kassiere slaat er per ongeluk 2 aan, en rectificeert zichzelf door er 1 af te trekken. Dit gaat mis. Ze toetst de 7 in en telt het er bij op. Gevolg ik betaal 9 peterselie plantjes. Heb dit thuis pas in de gaten.
In de week daarna moet ik weer in alphen zijn, dus nu ik er toch langs rij, wip even aan.
Bij klantenservice word ik vriendelijk te woord gestaan, en ik krijg de belofte dat ik wordt gebeld hierover. Ik vertel hen ook nog dat ik hun app heb gedownload en ingevuld. Met de paasdrukte voor de deur, dacht ik, dat wordt wel na de Pasen.
Maar volgens mij is die Pasen allang weer voorbij.
Ik zou er graag klant worden.
Het is voor mij dichterbij en voordeliger dan een intratuin in ter aar. Maar als ik word gezien als een leugenaar, dan zien ze mij niet meer terug.
Dan breng ik die duizend euro per jaar wel naar de intratuin.

Jammer dat dit nodig was.
Het duurde nog niet 1 dag of ik werd gebeld met welgemeende excuses, en krijg het teveel betaalde bedrag terug.

23. april 2017
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.