Snelle tussenkomst van loodgieter. In de ochtend gebeld en tegen de middag geholpen door vriendelijke loodgieter Louis. Oorzaak van het probleem gevonden zodat we verder kunnen naar een oplossing.
Geen inspectie met een camera(zoals te lezen op de website) om de verstopping te lokaliseren waarna ze kon verwijderd worden maar een blinde poging tot ontstopping met een verbogen metalen buis en ho... Se mere
Louis en zijn collega hebben het werk goed uitgevoerd met de beste materialen en een garantie van 1 jaar op het werk. Zeer sympathieke technici. Wilfried Huybrechts
Goede service ,goed werk geleverd . Louis was heel vriendelijk en corect ,hebben ook rest probleem uitgelegd
Goede service
Vriendelijke man die ons goed heeft…
Vriendelijke man die ons goed heeft geholpen
Snelle en goede service!!!
Lewis was sympathiek.
Very good service!
Louis heeft me goed en snel geholpen
Louis heeft me goed en snel geholpen
Zeer snel
Zeer snel, vriendelijk en vooral alles wederom netjes achter gelaten. Nogmaals dank voor jullie hulp!!
Snelle en correcte service
Vriendelijke mannen en goede afwerking
Vriendelijke mannen en goede afwerking
Louis is een heie vriendelijke…
Louis is een heie vriendelijke loodgieter en het werk was correct en snel gedaan
Louis is heel goed met zijn Werk en en…
Louis is heel goed met zijn Werk en en zeer professional
Goede service ,goed werk geleverd .
Goede service ,goed werk geleverd .
Louis was heel vriendelijk en corect ,hebben ook rest probleem uitgelegd
Loodgieter Louis perfect werk
Louis was snel hier en leverde goed…
Louis was snel hier en leverde goed werk.
Louis en zijn collega hebben het werk…
Wilfried Huybrechts
super goed en snelle servies
Vriendelijkheid
Mensen zijn direct aan het werk gegaan, blijven zoeken + testen tot het probleem opgelost was