Bosmans Technics Anmeldelser 70

4,1

Snelle tussenkomst van loodgieter. In de ochtend gebeld en tegen de middag geholpen door vriendelijke loodgieter Louis. Oorzaak van het probleem gevonden zodat we verder kunnen naar een oplossing.

Louis en zijn collega hebben het werk goed uitgevoerd met de beste materialen en een garantie van 1 jaar op het werk. Zeer sympathieke technici. Wilfried Huybrechts

Goede service ,goed werk geleverd . Louis was heel vriendelijk en corect ,hebben ook rest probleem uitgelegd

4,1

God

Zeer slechter service

Ik belde meneer omtrent info over mijn riool dat over loopt en dat dit ook gebeurd als de buren water gebruiken. Ik gaf aan er niet veel van af te weten en vroeg of ik dan juist zat. Hij zei brutweg ik kom alleen voor ontstoppingen, gaf geen uitleg en ze dat hij een andere lijn had en legde de telefoon neer. Totaal slechte ervaring.

29. december 2025

Goede dienst

We hebben bezichting gevraagd voor de ketel. Deze werd gedaan en we kregen de mogelijkheden waaruit.we het best de herstelling kunnen regelen.

9. december 2025

Bestolen

10 minuten binnen, 418,70 euro aangerekend. Lekkende siffon.
Zou nog eens 650 euro kosten om dit te verhelpen! Ik voel me oprecht bestolen.

6. december 2025

Inspectie en onderhoud van de ketel…

Inspectie en onderhoud van de ketel gevraagd. Ze zouden terugkomen om de werken uit te voeren, maar ik heb ze nooit meer teruggezien. Hun offerte was ook dubbel zo duur als de loodgieter die het uiteindelijk is gekomen. Wel vriendelijk.

7. oktober 2025

Gewoon oplichters en niet bekwaam

Gewoon oplichters en niet bekwaam. Had snel een loodgieter nodig.Gingen volgende dag komen , het probleel had ik uitgelegd.Ze zijn dan komen kijken, moest 400 euro betalen voor bestellen van een manometer.Gingen volgende dag terugkomen, heb ganse dag gewacht om tel te krijgen om 17u dat het stuk niet geleverd was.Volgende dag zijn ze gekomen,alles uiteengevijsd om te zeggen dat het stuk niet paste.Dan 500 euro ge- eisd en niets willen terug ineenzetten.Het was dus nu nog erger want kon geen warm water meer hebben.De loodgieter had orders gekregen, was wel verveeld.Onmogelijk om de baas te spreken, kmoest maar een email sturen.De loodgieter begon mij te intimideren.Kwas bang, heb zelfs de politie gebeld.Uiteindelijk chanteerde hij mij dat hij het terug ineen ging steken zoals het was maar ik moest 545 euro betalen.Hij heeft het verkeerde stuk ( manometer) achtergelaten Dus 945 euro betaald en niks opgelost.Heb een andere loodgieter gevonden die me zei dat dit stuk helemaal niet juist was.Ik heb nooit een antwoord gekregen op mijn email naar hun.

8. august 2025

Probleem niet opgelost maar veel geld betaald

Geen inspectie met een camera(zoals te lezen op de website) om de verstopping te lokaliseren waarna ze kon verwijderd worden maar een blinde poging tot ontstopping met een verbogen metalen buis en hogedruk. Hierdoor werd de verstopping deels opengemaakt (naar schatting van de ontstopper zelf slechts 20%). Er moest ook 250 euro bijbetaald worden om een 50 tal liter water weg te pompen uit de put. Als advies heb ik nog meegekregen dat ik best de put volledig moest leegpompen. Daarna konden ze misschien nog eens terugkomen.... Conclusie: probleem niet verholpen en meer dan 700 euro betaald hiervoor.
De ontstopper heeft wel zijn best gedaan om het probleem te verhelpen maar ik had de indruk dat hij ofwel onvoldoende ervaring had ofwel niet de nodige materialen ter beschikking had (of bijhad).

14. august 2025

Kwamen voor ontstopping, resultaat: alles vernield en 1000 euro erbovenop kwijt

Ze kwamen voor een ontstoppen van het toilet. Resultaat: 1000 euro kwijt, wc ligt tegen de grond, buizen en plafond stuk gemaakt, alles onder de stront Water loopt door het plafond naar beneden, extra lek gemaakt, buizen nog steeds verstopt, deur beschadigd , putdeksel stuk, bedreigd door drie "herstellers". Eisten extra geld dat niet op offerte vermeld stond. Deel betaald geld was op factuur, voor 595 euro geen factuur gekregen. Drie interventies waarvan twee ploegen niet het standaard materiaal bij hadden (wel voor drie interventies betalen). Weigeren na meer dan 3 maanden de originele opdracht van ontstopping uit te voeren en vernielingen en schade te herstellen. Stank is ondraaglijk.

24. april 2025

Slechtste service wat ik ooit heb…

Slechtste service wat ik ooit heb meegemaakt! Eigenlijk nog niet eens 1 ster waardig.. lekkage aan douchekraan, meneer zei dat het niet gemaakt kon worden. Ik gaf aan geen water te hebben, ze zouden de leiding van de douche afsluiten. Wat ze er niet bij vermelde was dat ze de hele douchecabine eruit gingen slopen. Voordat ze ook maar iets gedaan hadden was er een prijs van €400,- all in afgesproken. Dit werd ineens €800,- met spoed (was geen spoeddienst) nadat ze klaar waren en allemaal beschadigingen achter gelaten hadden zonder dit te vermelden, werd het bedrag verhoogd naar €1560,- ik gaf aan dat dit niet kon er was een duidelijke prijs afgesproken en half werk geleverd. Met veel moeite heeft hij het bedrag naar €1350,- verlaagd. Toen ik aangaf dit bedrag niet te gaan betalen omdat er een duidelijke afspraak gemaakt is, draaide het gedrag van deze meneer flink om, begon met verbale bedreigingen, intimidaties en werd vervolgens onder druk gezet. Ik voelde mij niet meer veilig en kon geen kant op. Echter kom ik nu niet meer met ze in contact, ontzettend slecht bedrijf wat alleen maar aan oplichting doet!

16. juli 2025

Er dette din virksomhed?