Bordpladefabrikken.dkAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 160 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, der beskrives som flotte og af høj kvalitet, og mange roser den gode service og kommunikation. Mange fremhæver, at leveringstiderne ofte overholdes, og at bestillingsprocessen er nem og ligetil, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med levering, herunder forsinkelser og manglende information om fragt, samt udfordringer med produktets mål og udskæringer. Enkelte nævnte også, at farven på det leverede produkt ikke stemte overens med vareprøven, og at der var fejl i tegninger eller manglende dele ved levering.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med både kvalitet... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterer om hurtig og præcis levering... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode pris, kommunikation og nemme... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med produktet og dets... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer, hvor nogle finder bestillingsprocessen hurtig og nem, især med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Overordnet set er vi super tilfredse og har købt den bordplade vi drømte om. Men synes hele tegne processen er noget langtrukken med mails frem og tilbage og redigerede tilbud inden man når frem til d... Se mere

Det er flotte produkter de sælger. Information undervejr kunne være bedre men hvis man vil vide mere må man selv spørge. Vi havde noget reklamation på produktet og inden vi havde fået alt ordnet var... Se mere

Bordpladen blev leveret til tiden og målene passede. Fin service undervejs. Kun 4 stjerner fordi vi måtte igennem 4 mailrunder inden tegningen passede med den jeg havde indsendt fra start. Det var lig... Se mere

Tingene kører - kommunikation er god. Det er anden gang jeg køber her. Jeg står selv for op måling i samarbejde med håndværker, der skal montere den. Lidt kort telefontid i sommerferietiden. Havde b... Se mere

1. Køkkenbordpladebutik
  2. Køkkenindretningsbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik

Hos Bordpladefabrikken.dk får du kvalitetsbordplader på niveau med dem, du finder i traditionelle køkkenbutikker – men til priser, der er 20-40 % lavere. Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bordplader og tilbyder et omfattende udvalg, der passer til ethvert hjem og behov. Vælg mellem materialer som massivtræ, rustfrit stål, Corian, laminat, kompaktlaminat, granit, marmor og flere andre eksklusive muligheder. Vores unikke koncept uden fysiske butikker og lagerbinding gør det muligt at tilbyde skræddersyede løsninger til markedets bedste priser. Når du handler hos os, får du leveret din bordplade direkte til døren – hurtigt, effektivt og uden besvær. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at få din drømmebordplade. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og opmåling til montering. Vi guider dig trygt gennem hele processen og sikrer, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Hos Bordpladefabrikken.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi sørger for, at du får mest muligt for pengene. Gør din drøm til virkelighed med vores skræddersyede bordplader.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Troværdig og effektiv

Det er altid meget effektivt at handle med Bordpladefabrikken og der leveres som lovet.

23. januar 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både effektivitet og pålidelighed, når du handler hos os, og at leveringen lever op til det aftalte. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Skulle du på et tidspunkt få brug for sparring, have spørgsmål til kommende projekter eller blot lyst til at dele yderligere input, er du altid velkommen til at tage fat i os.

God dialog omkring produkter

God dialog omkring produkter, og levering til tiden. Det hele var som aftalt ;-)

22. januar 2026

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at du har oplevet en god dialog og en levering, der levede op til aftalen – præcis som det skal være! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Skulle du få brug for input til kommende køb eller have mere feedback, hører vi meget gerne fra dig.

Hurtig og gratis levering

Hurtig og gratis levering, så bliver det ikke bedre!

3. januar 2026

Hej,

Det er skønt at høre at alt var som det skulle være!

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du får brug for sparring til fremtidige køb eller har noget, du gerne vil dele med os.

Kan kun anbefale bordpladefabrikken.dk

Kan kun anbefale bordpladefabrikken.dk

Vi har fik i fjord leveret stålbordplader til vores snedkerkøkken. Alt gik let. Hurtigt kom der en medarbejder ud, og målte op til bordpladen og ligeså hurtigt gik det med at modtage selve bordpladen.

Det var nemt at komme i kontakt med bordpladefabrikken undervejs i processen.

Og det hele hjælper ekstra meget på det, når produktet man modtager bare lever op til forventningerne.

5 stjerner herfra.

1. januar 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at både processen og det færdige resultat levede op til dine forventninger – og at du oplevede, at det var nemt og ligetil hele vejen igennem. Det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os igen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden.

Bordpladefabrikken

God oplevelse fra bestilling til…

God oplevelse fra bestilling til montering med vores nye granit bordplade fra Bordpladefabrikken (DFI-Geisler). Efter at have fået leveret mange forskellige vareprøver, hvilket vi stærkt kan anbefale før man vælger produktet, bestilte vi bordpladen med køkkenvask på hjemmesiden. Kort efter blev vi kontaktet og vi havde en god proces omkring opmålingen (som vi selv stod for) og supplerende oplysninger. Søren fra Bordpladefabrikken var med os hele vejen. Montering stod producenten DFI-Geisler for og det var virkeligt professionelle folk der havde prøvet det før. Vi kan klart anbefale Bordpladefabrikken til dem der overvejer at skifte bordplader:-)

12. januar 2026

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele hele din oplevelse!

Det glæder os at høre, at både bestilling, kommunikation og montering har levet op til dine forventninger!

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp fremadrettet.

dum planke

jeg bestilte en bordplade, men der kom kun en stor bred planke:(

8. januar 2026

Hej.

Det er ærgerligt, når Trustpilot bliver brugt til useriøse anmeldelser – vi værdsætter ærlig feedback, men har også andet at bruge vores tid på end trolling, så jeg vil ikke spilde mere tid på denne her.

Utrolig god service

Utrolig god service. Uanset hvor mange henvendelser vi havde og hvor mange spørgsmål vi havde blev vi altid betjent høfligt og kompetent. Kan kun anbefale firmaet. Jeg er dog rigtig ked af, at farven slet ikke svarer til den prøve, jeg købte før bestilling. Prøven er dybsort men pladen, der kom er mørk grå. Jeg håber virkelig, at der kan gøres noget, som jeg skrev til jer.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse,

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har følt jer godt behandlet gennem hele processen – også når der var mange spørgsmål. Vi stræber altid efter at være tilgængelige og imødekommende, så det glæder os, at det er præcis sådan, I har oplevet det.

I skal være mere end velkomne til at tage fat i os igen, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Nem og problemfri bestilling

Nem og problemfri bestilling af bordplader og leveringstiden blev overholdt.

15. december 2025

Tusind tak for din anmeldelse,

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både service og koncept!

Ræk endelig ud, hvis du får brug for sparring til kommende projekter eller har andet, du vil dele med os.

Bordpladefabrikken.dk

God kundeservice vedr. en fejl begået af os

Vi fik bestilt til en forkert adresse og fik lavet det om lynhurtigt og uden forlængelse af leveringstiden. Bordpladen blev sat op af vores egen tømre og blev leveret med bravour. Tilmed et dejligt billigt koncept! Tak 🤩

16. december 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da leveringsadressen skulle rettes – og at det hele nåede frem uden forsinkelse!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp eller har andet, du vil dele.

Sikke en øv proces…

Sikke en øv proces…
Vi bestilte for flere uger siden vores stålbordplade til køkkenet samt 2 stk keramik bordplader til badeværelserne.
Vi oplevede i første omgang lang svar tid. Derudover blev der til stadighed ved med at være fejl på tegninger trods tilsendte rettelser.
Vi får en leveringsdato, hvilket vi godkender. Men høre så intet derefter.
Vi kunne godt ønske os lidt mere løbende info, da vi på datoen blot krydsede fingre for en bordplade levering.

På datoen modtog vi vores stålbordplader.
Men ingen keramik bordplader.
Vi vil ringe for at informere og finde ud af hvad der er sket.
Men fredag er der ingen mulighed for kontakt.
Vi får så en mail over weekenden, hvor vi får meldingen at keramik bordpladerne ikke er blevet godkendt.
Hvilket vi vil mene at de er.
Ingen undskyldning eller et forsøg på at fremskynde de manglende bordplader.. vi er nu fået en leverings dato om 6 uger…
Hvor den ellers normale leveringstid siger 10-15 hverdage…

Vi er helt igennem skuffede over niveauet er service..
Vi står nu og skal flytte ind i et hus uden bordplader i vores badeværelser.

Et lille bitte men, som forhåbenligt kan lyse lidt op er at stålbordpladerne står smukt og som håbet.

Overordnet er vi dog rigtig kede af hele processen.

12. december 2025

Hej,

Tak fordi du har delt din oplevelse – det er vi naturligvis kede af at høre.

Vi beklager, at du har oplevet processen som frustrerende og mangelfuldt informeret. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at efterlade, og vi forstår, at det har skabt unødig usikkerhed, især når man står midt i en indflytning. Det glæder os dog at høre, at stålbordpladerne lever op til forventningerne!

For at vi kan få et mere nuanceret billede af forløbet og se nærmere på, hvad der er sket i jeres sag, er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på trustpilot@bordpladefabrikken.dk

Bordpladefabrikken.dk

Super service, hurtig til at svare på spørgsmål og vores bordplader er leveret til aftalt tid. De vareprøver, vi havde bestilt og betalt blev fratrukket endelig afregning. Så dejligt at der bare har været godt styr på alt.

12. december 2025

Tusind tak for din anmeldelse,

Det glæder os virkelig at høre, at både levering, svartider og det praktiske omkring vareprøverne har levet op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at processen føles tryg og gnidningsfri fra start til slut. Det betyder meget, at du har oplevet netop dét.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du får brug for hjælp fremover eller har yderligere input, du vil dele.

Super kvalitet

Super kvalitet, god vejledning og levering som aftalt. 👍🏻

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med kvaliteten, vejledningen og leveringen – det er lige præcis den oplevelse, vi håber, vores kunder får.

Hvis der er noget, du mener, vi kan gøre bedre, må du endelig sige til – vi vil meget gerne høre din feedback, så vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang.

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling, og de sender god tegninger til godkendelse, så der nærmest ikke kan gå noget galt.....

2. februar 2025

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at bestillingen var både hurtig og nem, og at du oplevede vores tegninger som en hjælpende hånd i processen – vi gør os umage for at sikre, at alt er klart og tydeligt, før produktionen går i gang.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du får brug for hjælp eller sparring til kommende projekter.

Bordpladefabrikken.dk

Nem hjemmeside og forståelig.

Nem hjemmeside og forståelig.
Hurtig ekspedition og levering.
Men gør noget mere ud af at fortælle at der skal være en tilstede der kan hjælpe med at løfte pladerne og ikke bare en der kan modtage og kvittere.

8. december 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at du fandt hjemmesiden nem at bruge, og at både ekspedition og levering gik hurtigt. Samtidig sætter vi stor pris på din konstruktive feedback vedrørende leveringsinformationen – det er en vigtig pointe, som vi tager med os, så vi kan forbedre kommunikationen omkring modtagelse af tunge varer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til fremtidige leveringer eller andre input, vi kan tage med videre.

Bordpladefabrikken.dk

Rigtig god service og bordpladen levede…

Rigtig god service og bordpladen levede op til vores forventninger 😊

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at både servicen og bordpladen har levet op til jeres forventninger – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder 😊

Skulle der opstå spørgsmål fremover, eller har I brug for sparring til nye idéer, er I selvfølgelig mere end velkomne til at tage fat i os.

Beredskabsvillig og tjenstvillig

Hej der var en fin opfølgning fra start af, men der er altid lidt sværere at få handlen og produktet til at gå op i en helhed, når den foregår mellem to led.
Men det lykkedes heldigvis ret godt og endte med et godt resultat, og Martin fra Dansk boligstål var en ualmindelig positiv og villig ekspedient, som foreslog flere muligheder for os med et udmærket resultat.
Forløbet tog nogle uger og sluttede den 5 december

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at du oplevede en god opfølgning fra start og at handlen endte med et tilfredsstillende resultat – selvom processen var lidt længere end hvad man kunne ønske!

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål til fremtidige køb eller andet, vi kan hjælpe med.

Alt er bare super

Alt er bare super

27. november 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det skønt at høre, at alt har leveret op til dine forventninger – det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse!

Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller input til fremtidige køb.

Bordpladefabrikken.dk

Den passer og er perfekt 🤪

1. december 2025

Tak for din anmeldelse,

Fantastisk at høre du er glad for dit køb!

Skulle du få brug for hjælp til noget fremover eller have flere input, står vi klar til at hjælpe.

super god service

super god service

2. december 2025

Tak for din anmeldelse,

Dejligt at høre, at du har oplevet super god service – det sætter vi stor pris på!

Vi savner din sidste stjerne - så tøv ikke med at dele, hvis der er noget vi kan gøre anderledes for at gøre os fortjent til 5 stjerner! :)

Bordpladefabrikken.dk

Produktet fra Hornbordplader var tip…

Produktet fra Hornbordplader var tip top. Leveringen var dog næsten 2 timer forsinket, og det er et problem når vognmanden ikke må hjælpe med at bære produktet ind, hvad vi ellers var blevet lovet. Så det er svært at arrangere nogen når produktet ikke kommer nogenlunde til tiden.

2. december 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at produktet levede op til dine forventninger, det betyder meget for os. Dog er vi kede af at høre om forsinkelsen ved leveringen og misforståelsen omkring hjælpen til indbæring. Vi forstår godt, at det skaber udfordringer, når tingene ikke går som aftalt, og det beklager vi naturligvis.