Deres kvalitetet er faldet. Bestilte en bland selv box online, og kun 1/4 af boxens indhold var som jeg ønskede. Det resterende indhold var tydeligt rest chokolade som de ikke har kunne sælge på anden... Se mere
Bestilte en ordre til en veninde efter et dødsfald. Der gik efterfølgende 5 dage uden at ordren blev afsendt, på trods af at leveringsdatoen stod til 2 dage efter bestilling. Jeg sendte to mails s... Se mere
Fantastisk service! Jeg havde bestilt en pakke med express levering til næste dag på min kærestes adresse. Blot to timer inden deadline for aflevering bliver hun dog nødt til at smutte, da hun var... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boowey Bear™ Gift Shop er en webshop med salg af gaver. Vi vil gerne tilbyde vores kunder noget helt anderledes og interessant. Gaver der giver et smil på læben. Vi sender ud til hele Danmark, med mulighed for personlig levering i Storkøbenhavn. Vores mission er, at bringe glæde og følelser ud via vores gaver både til vores kunder, men også gavemodtageren, som forhåbentlig vil få uforglemmelige minder.
Andre kiggede også på
hurtig levering
hurtig levering, jeg er rigtig glad for min panda bamse, dejlig blød, også fik jeg endda 2 stykker kinder maxi chokolade med, så bliver det ikke bedre! hvis man kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det for at få lidt chokolade oveni ens køb er fantastisk, rigtig god service :)
første gang jeg handler der, men bestemt ikke sidste gang :)

Anbefaling herfra
Anbefaling herfra. Jeg er fuldt ud tilfreds ❤️

Besvarelse fra Booweybear
Perfekt 👌🏻 Altid fin personlig…
Perfekt 👌🏻 Altid fin personlig levering lige til døren 😊

Super 👍😊
Har bestilt hos Jer flere gange.
Super godt koncept og servicen er bare helt i top!

TOP DOLLAR
Servicen er TOP DOLLAR.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen og kan varmt anbefales.
Stort tak til Marko.

Besvarelse fra Booweybear
Simpelthen en fantastisk service!!
Simpelthen en fantastisk service!!! Tusind tak for hurtig betjening! Det er så skønt ❤️

Besvarelse fra Booweybear
Fuldt tilfreds lækre produkter og ikke…
Fuldt tilfreds lækre produkter og ikke mindst service ☺️👍🏻

Varmt anbefales 5 stjerner herfra
Jeg købt en gave til min kæreste. Hun blev så glad for den og det kan varmt anbefales. Super hurtig levering, og service i topklasse.

Besvarelse fra Booweybear
Nemt hurtigt og billigt....
Nemt hurtigt og billigt....
Er yderst tilfreds med alt faktisk

Besvarelse fra Booweybear
Virkelig fin oplevelse at handle her
Virkelig fin oplevelse at handle her. Hurtig levering og pakken levede op til forventning. Den var dog rystet en smule, men det er nok mere fragtens skyld

Besvarelse fra Booweybear
Super hurtig betjening lige op til…
Super hurtig betjening lige op til påske. Så havde allerede pakken dagen efter jeg havde bestilt tidligt morgen

Genialt koncept
Genialt koncept, virkelig nemt at bestille og se hvad man bestiller, mange valgmuligheder, super service og hurtig levering!!!!! Varmeste anbefalinger...ikke sidste gang jeg har bestilt.

Besvarelse fra Booweybear
Simpelthen så lækkert at modtage en box…
Simpelthen så lækkert at modtage en box fra jer ❤
Super service og hurtig levering 👍
Kun positive ord her fra 😍
Kan klart anbefales også hvis man lige mangler en lille gave eller man bare trænger til at forkæle sig selv 😁

Besvarelse fra Booweybear
om jeg synes om dem? JA :)
De er gode til at skrive på deres hjemmside om hvad man bestiller, og hvis man har spørgsmål til det kan man ringe til dem og de forklare det hele til en :) De er hurtige, og super søde til at hjælpe!

Mangle lige 1 ting!
Det hele var en stor opleves, at modtage den pakke/gave.
Nu så jeg på det kort min mand havde sendt, at han havde glemt at skrive noget på korte mangle et ord, synes godt de kunne havde rette det, el kontakte min mand, før de sendte korte ud.
Men ellers super opleves og afleving var til tiden.

Kan klart anbefales.
Kan klart anbefales.
God og hurtig levering. Flot indpakning og god kvalitet af produktet.

Fantastisk koncept!
Fantastisk koncept! Flot og lækkert.
Super god service...
Meget tilfreds 👍🏻🧸
God service og levering til tiden.
God service og levering til tiden.
Gaveæsken levede op til forventningerne og mængden af produkter var god i forholdet til prisen.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg havde bestilt en pakke med express levering til næste dag på min kærestes adresse. Blot to timer inden deadline for aflevering bliver hun dog nødt til at smutte, da hun var syg. Derfor ringede jeg til Marco, som nemt og hurtigt hjalp mig med at få fragtet pakken til min arbejdsplads. Han startede selv bilen og leverede pakken. Samtidig havde de skrevet et utrolig pænt "god bedring" kort og lagt med i pakken til min kæreste.
Alt i alt får virksomheden 5 stjerner på grund af to ting: Kvalitetsbevidste produkter, som måske er lidt dyre, men til gengæld opvejes af en fantastisk service!