Deres kvalitetet er faldet. Bestilte en bland selv box online, og kun 1/4 af boxens indhold var som jeg ønskede. Det resterende indhold var tydeligt rest chokolade som de ikke har kunne sælge på anden... Se mere

Bestilte en ordre til en veninde efter et dødsfald. Der gik efterfølgende 5 dage uden at ordren blev afsendt, på trods af at leveringsdatoen stod til 2 dage efter bestilling. Jeg sendte to mails s... Se mere

Fantastisk service! Jeg havde bestilt en pakke med express levering til næste dag på min kærestes adresse. Blot to timer inden deadline for aflevering bliver hun dog nødt til at smutte, da hun var... Se mere

1. Slikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Boowey Bear™ Gift Shop er en webshop med salg af gaver. Vi vil gerne tilbyde vores kunder noget helt anderledes og interessant. Gaver der giver et smil på læben. Vi sender ud til hele Danmark, med mulighed for personlig levering i Storkøbenhavn. Vores mission er, at bringe glæde og følelser ud via vores gaver både til vores kunder, men også gavemodtageren, som forhåbentlig vil få uforglemmelige minder.

3,1

Middel

hurtig levering

hurtig levering, jeg er rigtig glad for min panda bamse, dejlig blød, også fik jeg endda 2 stykker kinder maxi chokolade med, så bliver det ikke bedre! hvis man kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det for at få lidt chokolade oveni ens køb er fantastisk, rigtig god service :)
første gang jeg handler der, men bestemt ikke sidste gang :)

12. december 2019

Hej Camilla,
Tusinde tak for din anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Det ser ud til julenisserne har været på spil her og gemt lidt ekstra kinder chokolade i kassen. :D

Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig en anden god gang. <3 God Jul og godt nytår.

Anbefaling herfra

Anbefaling herfra. Jeg er fuldt ud tilfreds ❤️

5. december 2019

Hej Catarina,
Tusinde tak for din anbefaling. Dette sætter vi stor pris på. Det er altid dejligt med sådan en feedback.

Super 👍😊

Har bestilt hos Jer flere gange.
Super godt koncept og servicen er bare helt i top!

14. juni 2019

Hej Sandra,
Tusinde tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi sætter stor pris på din loyalitet af vores service. :)

Vi ønsker dig en god Jul og godt nytår.

TOP DOLLAR

Servicen er TOP DOLLAR.

Helt sikkert et sted jeg vil handle igen og kan varmt anbefales.

Stort tak til Marko.

13. juni 2019

Hej Mohamed,
Top Dollar anmeldelse fra dig. :D Det sætter vi stor pris på. Mange tak for din anbefaling.
Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse.

På glædeligt gensyn! God jul og godt nytår.

Boowey Bear holdet

Simpelthen en fantastisk service!!

Simpelthen en fantastisk service!!! Tusind tak for hurtig betjening! Det er så skønt ❤️

21. maj 2019

Hej Lea,
Tusinde tak for din anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Det er altid dejligt, at få sådan en feedback. :)

Genialt og lækkert

13. maj 2019

Hej Sabine,
Tusinde tak for din anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Det er altid dejligt, at høre fra vores kunder. :)

Boowey Bear holdet

Fuldt tilfreds lækre produkter og ikke…

Fuldt tilfreds lækre produkter og ikke mindst service ☺️👍🏻

12. maj 2019

Hej Dennis,

Varmt anbefales 5 stjerner herfra

Jeg købt en gave til min kæreste. Hun blev så glad for den og det kan varmt anbefales. Super hurtig levering, og service i topklasse.

10. maj 2019

Hej Stefan,
Tusinde tak for din anbefaling. Dette sætter vi stor pris på.

Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og samtidig at din kæreste blev glad for hendes gave. På gensyn. <3

Boowey Bear holdet

Nemt hurtigt og billigt....

Nemt hurtigt og billigt....
Er yderst tilfreds med alt faktisk

5. maj 2019

Hej Ninette,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på.

Boowey Bear holdet

Virkelig fin oplevelse at handle her

Virkelig fin oplevelse at handle her. Hurtig levering og pakken levede op til forventning. Den var dog rystet en smule, men det er nok mere fragtens skyld

3. maj 2019

Hej Jin.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Endnu mere er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig. Det skyldes desværre fragten, vi sætter “forsigtig” klistermærker på vores pakker men det ikke altid, at pakken bliver behandlet med respekt :)

Boowey Bear

Super hurtig betjening lige op til…

Super hurtig betjening lige op til påske. Så havde allerede pakken dagen efter jeg havde bestilt tidligt morgen

19. april 2019

Hej Jesper.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Super godt, at du lige nåede at få den inden påske! Vi prøver altid, at få sendt pakken afsted hurtigst muligt. :D
Vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig.

Genialt koncept

Genialt koncept, virkelig nemt at bestille og se hvad man bestiller, mange valgmuligheder, super service og hurtig levering!!!!! Varmeste anbefalinger...ikke sidste gang jeg har bestilt.

15. marts 2019

Hej Sandra.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Endnu mere er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Hos os er du altid velkommen :)

Boowey Bear

Simpelthen så lækkert at modtage en box…

Simpelthen så lækkert at modtage en box fra jer ❤
Super service og hurtig levering 👍
Kun positive ord her fra 😍
Kan klart anbefales også hvis man lige mangler en lille gave eller man bare trænger til at forkæle sig selv 😁

25. februar 2019

Hej Angela.

Tusinde tak for din fine anbefaling og de søde ord. Dette sætter vi stor pris på. Endnu mere er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Hos os er du altid velkommen!

Boowey Bear

om jeg synes om dem? JA :)

De er gode til at skrive på deres hjemmside om hvad man bestiller, og hvis man har spørgsmål til det kan man ringe til dem og de forklare det hele til en :) De er hurtige, og super søde til at hjælpe!

24. februar 2019

Hej Sofia.

Om vi synes godt om din anmeldelse? JA! :D
Tusinde tak for din dine anmeldelse. Dette sætter vi stor pris på. Endnu mere er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig og at du fik en god oplevelse. Vi er her for dig.

Mangle lige 1 ting!

Det hele var en stor opleves, at modtage den pakke/gave.

Nu så jeg på det kort min mand havde sendt, at han havde glemt at skrive noget på korte mangle et ord, synes godt de kunne havde rette det, el kontakte min mand, før de sendte korte ud.

Men ellers super opleves og afleving var til tiden.

16. februar 2019

Hej Asgar.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg forstår godt det er træls, at modtage et takkekort hvor der mangler et ord. Dog skal det siges, at vi skriver direkte af, af hvad man indtaster i feltet på vores hjemmesiden. Det skyldes, at nogle folk har intern humor og former for stavning. Derfor er det en god ide at dobbelttjekke for stavefejl mm.
Håber du forstår! MEN vi er ihvertfald super glade for du fik en god oplevelse. Og håber på, at se jer igen for hos os er i altid velkomne. <3

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefales.
God og hurtig levering. Flot indpakning og god kvalitet af produktet.

14. februar 2019

Hej Anders.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og din anbefaling. Vi håber på, at se dig igen i fremtiden. Vi er her for dig :)

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg havde bestilt en pakke med express levering til næste dag på min kærestes adresse. Blot to timer inden deadline for aflevering bliver hun dog nødt til at smutte, da hun var syg. Derfor ringede jeg til Marco, som nemt og hurtigt hjalp mig med at få fragtet pakken til min arbejdsplads. Han startede selv bilen og leverede pakken. Samtidig havde de skrevet et utrolig pænt "god bedring" kort og lagt med i pakken til min kæreste.

Alt i alt får virksomheden 5 stjerner på grund af to ting: Kvalitetsbevidste produkter, som måske er lidt dyre, men til gengæld opvejes af en fantastisk service!

28. september 2018