Bestilte en ordre til en veninde efter et dødsfald. Der gik efterfølgende 5 dage uden at ordren blev afsendt, på trods af at leveringsdatoen stod til 2 dage efter bestilling. Jeg sendte to mails s... Se mere

hurtig levering, jeg er rigtig glad for min panda bamse, dejlig blød, også fik jeg endda 2 stykker kinder maxi chokolade med, så bliver det ikke bedre! hvis man kunne give 10 stjerner så gjorde jeg d... Se mere

Fantastisk service! Jeg havde bestilt en pakke med express levering til næste dag på min kærestes adresse. Blot to timer inden deadline for aflevering bliver hun dog nødt til at smutte, da hun var... Se mere

1. Slikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Boowey Bear™ Gift Shop er en webshop med salg af gaver. Vi vil gerne tilbyde vores kunder noget helt anderledes og interessant. Gaver der giver et smil på læben. Vi sender ud til hele Danmark, med mulighed for personlig levering i Storkøbenhavn. Vores mission er, at bringe glæde og følelser ud via vores gaver både til vores kunder, men også gavemodtageren, som forhåbentlig vil få uforglemmelige minder.

3,1

Middel

Deres kvalitetet er faldet

Deres kvalitetet er faldet. Bestilte en bland selv box online, og kun 1/4 af boxens indhold var som jeg ønskede. Det resterende indhold var tydeligt rest chokolade som de ikke har kunne sælge på anden måde. Bestilte også en mini rose i box (som skal kunne holde i et år). Rosen var tør og boxen havde ridser.

19. august 2023

Pakke kom aldrig og intet svar på mail

Jeg sendte to mails som jeg aldrig fik svar på, på trods af at der står på hjemmesiden og i autosvaret at man får svar inden for 24 timer.
Jeg forsøgte at skrive på Facebook, men beskeden kunne ikke leveres.
Til sidst fandt jeg et telefonnummer på Google, hvor jeg fik fat i en mand, som fortalte mig, at ejeren var på ferie.
Meget uprofessionelt, jeg handler aldrig med firmaet igen.

22. maj 2023

Super service, meget glad for behandlingen af min bestilling

Jeg købte en bland-selv box til min kæreste i fødselsdags gave, hvori jeg bla valgte kinder produkter - men han kan kun li 2 varianter af kinder, hvilket jeg skrev under kommentar til min bestilling. Dette blev der lyttet til, hvilket jeg synes er virkelig god service 👌🏻 Derudover blev der skrevet en personlig hilsen, som også var super fint, og hele indpakningen var generelt bare super flot 😊 Leveringen var også super hurtig. Generelt bare super service, det kan klart anbefales. Det eneste minus er måske lidt, at man kan vælge at give en procentdel drikkepenge ved betaling, hvor man får følelsen af at man er nærig, hvis man ikke gir noget. Synes det er for amerikansk, og man giver i forvejen en pæn slat penge for det man nu bestiller.

25. august 2021

Rigtigt flot pakke

Rigtigt flot pakke, leveret til tiden og kortet var endda håndskrevet. Sidstnævnte er virkeligt prikken over i’et. Modtageren blev meget, meget glad.

27. juli 2021

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og boksen var ud over alt forventning. Der er ikke sparet på noget, og syns mæssigt er den utrolig lækker 😍🙏🏼 Jeg er rigtig tilfreds, og er sikker på det ikke er sidste gang jeg handler der! 😍😍

9. marts 2021