Booktok.dk ApS Anmeldelser 215

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 207 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige levering og de gode priser, som ofte er lavere end hos andre udbydere. Mange sætter pris på det store udvalg af bøger og den nemme bestillingsproces. Den generelle service beskrives som super hurtig og effektiv, hvilket bidrager til en positiv købsoplevelse. Dog oplevede nogle få kunder problemer med beskadigede varer under transporten, hvor bøger ankom med fugtskader eller huller i emballagen. Enkelte anmeldere nævnte også udfordringer med kundeservice i forbindelse med reklamationer eller manglende levering af forudbestilte bøger, hvilket resulterede i utilfredshed.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder havde positive oplevelser med leveringsservice. Mange roser den hurtige levering, hvor varer ofte... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne. Kunderne fremhæver ofte, at de finder de billigste... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Mange kunder roser det store udvalg, de gode priser og... Se mere

Order

Forbrugere finder bestillingsprocessen positiv. Kunder fremhæver ofte den hurtige levering, hvor bøger... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange roser den gode service og opfølgning, den hurtige levering,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde ikke handlet hos Booktok tidligere, men gjorde forsøget pga de gode anmeldelser. Jeg skulle have en 1200 siders bog, så var lidt i tvivl om jeg kunne få den billigere her. Jeg sparede 82 kr.... Se mere

Jeg valgte imellem Booktok og en anden online boghandel. Det var søndag før jul, den 21 December, da jeg pludselig stod og manglede et par gaver. Jeg valgte Booktok da jeg specifikt kunne vælge DAO og... Se mere

Intet kunne være mere perfekt. Bestilte en bog hos booktok, lige over middag, og dagen efter ca samme tid, var den klar til afhentning i Brugsen. Nemt at bestille, hurtig levering og pakken var lille... Se mere

God pris, mange bøger at vælge imellem. Overskuelig og enkel hjemmeside der er nem at bruge, sikker betaling og hurtig levering. Venlig hilsen Kirsten

1. Boghandel

Booktok.dk er en dansk online boghandel med fokus på lave priser og inspirerende læseoplevelser. Hos os handler det ikke kun om at sælge bøger – vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige bog, der giver dig lysten til at læse mere. Vi tror på, at én god bog kan forandre alt. Vi tilbyder et kæmpe udvalg med over 1 million danske og engelske titler – fra romantiske romaner og spændende krimier til livsændrende selvhjælpsbøger. Vi udvider løbende sortimentet, så du altid kan opdage nye favoritter. Hos Booktok.dk sikrer vi altid lave priser – uden bøvl. Det skal være nemt og overkommeligt at købe bøger. Har du spørgsmål, er vores danske kundeservice klar til at hjælpe på support@booktok.dk.

4,7

Det tager typisk over 1 måned at svare

Hurtig til at sende

Hurtig til at sende. Bogen helt i top
Kan anbefales.

8. februar 2026

Hej Inger.

Hvor er det dejligt at læse – tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙌📖

Dbh. Rie| Booktok

professionel

hurtig og effektiv håndtering samt information om forsendelse

7. februar 2026

Hej Jon.

Det sætter vi virkelig pris på – tusind tak for din feedback 🙏📚

Dbh. Rie | Booktok

Bedste service og hurtig levering…

Bedste service og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌 jeg anbefaler at handle hos dem 🤗🤗

Hej Makarena.

Hvor er det dejligt at læse – tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙌📖

Dbh. Rie| Booktok

Tre stjerner fordi emballagen ikke…

Tre stjerner fordi emballagen ikke holdt til tre bøger. Heldigvis ingen skader men et overload til den pakke type.
Super hurtig levering.

Hej.

Tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig – og at bøgerne kom frem uden skader 📚✨

Vi noterer din oplevelse med emballagen. Da vi desværre ikke kan se ordren ud fra anmeldelsen, kan vi ikke vurdere den konkrete pakning i dit tilfælde, men vi tager generelt feedback om emballage seriøst og bruger den til løbende at forbedre vores forsendelser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang ⭐

Rie, Booktok.dk

Billigt og hurtig betjening

Jeg bestilte bogen om tirsdagen og modtog den om onsdagen , godt pakket ind .Prisen var meget billigere end hos mange andre E boghandler.

Hej Ewa.

Tak for din 5-stjernede anmeldelse – det gør os så glade at høre 💛📚

Dbh. Rie | Booktok

Gode priser, hurtig levering, men dårlig emballering

Gode priser, hurtig levering, men kan desværre kun give tre stjerner pga. dårlig emballering af bogen. Kassen var ikke lukket ordentligt, så bogen er desværre en smule beskadiget i ryggen.

Ændret til fem stjerner pga. en meget flot service efterfølgende!

6. februar 2026

Hej Christina.

Vi er meget kede af at høre, at du har modtaget en beskadiget bog.

Vi vil altid gerne hjælpe med at finde en løsning, for man skal selvfølgelig ikke leve med en ny bog med skader.

Send gerne et par billeder af både bog og emballage til os på support@booktok.dk - så finder vi en løsning.

Rie, Booktok

Meget effektiv

God og meget effektiv - bogen lå i postlugen dagen efter

6. februar 2026

Hej Michael.

Ej, hvor er det skønt at høre! Tak for at dele din oplevelse med os ✨📖

Dbh. Rie | Booktok

Hurtig levering. Produkt i orden.

5. februar 2026

Hej John

Hvor dejligt! Mange tak for den fine anmeldelse📚

Stort udvalg og lyn hurtig levering

Stort udvalg og lyn hurtig levering

Bestilte søndag og modtog min bestilling tirsdag.
Kan varmt anbefales

3. februar 2026

Hej Annette

Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling - vi er virkelig glade for at læse om din oplevelse!

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

Hej Vira

Skønt at høre! Mange tak for at dele din oplevelse med os☺️

Dbh. Kathrine | Booktok

Sondag bedtilt..mandag leveret foran…

Sondag bestilt..mandag leveret foran døren..kan ikke være hurtiger og bedre..

Hej RCR

Det er bare dejligt, at høre, at den hurtige levering spiller📚 Tusind tak for din fine anmeldelse!

Elendigt firma.

Elendigt firma.
Jeg forudbestille en bog 7. januar der skal udkomme 27. janaur, 3. februar får jeg så at vide de ikke kan levere den og den derfor var den blevet fjernet fra min ordre. Derfor vælger jeg samme dato at annullere min ordre.
I dag 4. februar får jeg så en besked om at det resterende fra min ordre er på vej. Men jeg ønsker altså ikke min ordre længere hvilket jeg også har skrevet på mail til dem men uden svar.
Amatørfirma.

Hej Christina

Vi er kede af at læse om din oplevelse og håber at vi kan rette op på den🤞 Vi har efterspurgt flere oplysninger på din anmeldelse, så vi kan finde frem til din ordre og se om vi ikke kan hjælpe dig med problemet.

Dbh. Kathrine | Booktok

Det var nemt at bestille på jeres…

Det var nemt at bestille på jeres hjemmeside og hurtig levering med DAO

29. januar 2026

Hej Hanne

Mange tak for at dele din oplevelse med os - det er vi rigtig glade for at høre📚

Hurtigt

Hurtigt, nemt og indfriede alt hvad en levering af en bog skal.

29. januar 2026

Hej Frederik

Alletiders! Mange tak for de fine ord og for at dele din oplevelse med os📚