Booktok.dk ApS Anmeldelser 215

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 207 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige levering og de gode priser, som ofte er lavere end hos andre udbydere. Mange sætter pris på det store udvalg af bøger og den nemme bestillingsproces. Den generelle service beskrives som super hurtig og effektiv, hvilket bidrager til en positiv købsoplevelse. Dog oplevede nogle få kunder problemer med beskadigede varer under transporten, hvor bøger ankom med fugtskader eller huller i emballagen. Enkelte anmeldere nævnte også udfordringer med kundeservice i forbindelse med reklamationer eller manglende levering af forudbestilte bøger, hvilket resulterede i utilfredshed.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder havde positive oplevelser med leveringsservice. Mange roser den hurtige levering, hvor varer ofte... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne. Kunderne fremhæver ofte, at de finder de billigste... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Mange kunder roser det store udvalg, de gode priser og... Se mere

Order

Forbrugere finder bestillingsprocessen positiv. Kunder fremhæver ofte den hurtige levering, hvor bøger... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Mange roser den gode service og opfølgning, den hurtige levering,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde ikke handlet hos Booktok tidligere, men gjorde forsøget pga de gode anmeldelser. Jeg skulle have en 1200 siders bog, så var lidt i tvivl om jeg kunne få den billigere her. Jeg sparede 82 kr.... Se mere

Jeg valgte imellem Booktok og en anden online boghandel. Det var søndag før jul, den 21 December, da jeg pludselig stod og manglede et par gaver. Jeg valgte Booktok da jeg specifikt kunne vælge DAO og... Se mere

Intet kunne være mere perfekt. Bestilte en bog hos booktok, lige over middag, og dagen efter ca samme tid, var den klar til afhentning i Brugsen. Nemt at bestille, hurtig levering og pakken var lille... Se mere

God pris, mange bøger at vælge imellem. Overskuelig og enkel hjemmeside der er nem at bruge, sikker betaling og hurtig levering. Venlig hilsen Kirsten

1. Boghandel

Booktok.dk er en dansk online boghandel med fokus på lave priser og inspirerende læseoplevelser. Hos os handler det ikke kun om at sælge bøger – vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige bog, der giver dig lysten til at læse mere. Vi tror på, at én god bog kan forandre alt. Vi tilbyder et kæmpe udvalg med over 1 million danske og engelske titler – fra romantiske romaner og spændende krimier til livsændrende selvhjælpsbøger. Vi udvider løbende sortimentet, så du altid kan opdage nye favoritter. Hos Booktok.dk sikrer vi altid lave priser – uden bøvl. Det skal være nemt og overkommeligt at købe bøger. Har du spørgsmål, er vores danske kundeservice klar til at hjælpe på support@booktok.dk.

4,7

Det tager typisk over 1 måned at svare

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering

28. februar 2026

Hej Stella.

Tilfredsstillende.

Fint firma, der gør det overskueligt.

2. marts 2026

Hej Eva.

Dbh. Rie| Booktok

Første gang jeg har brugt denne…

Første gang jeg har brugt denne hjemmeside. Jeg fik min bog allerede 1-2 dage efter jeg bestilte. Helt gnidningsfrit.

23. februar 2026

Hej Kathrine.

Dbh. Rie| Booktok

Fantastisk service man får og der går…

Fantastisk service man får og der går kun to dage så har man Sine varer som man har bestilt.
Kan varmt anbefales og jeg handler der igen.

25. februar 2026

Hej Mette.

Booktok fint - DAO skidt

Det virkede fint med bestilling og den tid, det tog for at få bogen leveret. Til gengæld lever DAO simpelthen hen ikke op til, hvad jeg forventer. Da bogen er kommet frem og stillet ved hoveddøren, leveres den bare i papindpakningen. Det regner, så bogen falder ud af pappet, fordi det er helt gennemblødt. Det er dårlig service fra deres side.

21. februar 2026

Hej Kirsten.

Hvor er det ærgerligt at høre – en bog skal selvfølgelig ikke ende gennemblødt på trappen 📚🌧️ Det forstår vi godt er frustrerende.

Selvom selve leveringen varetages af DAO, er det stadig vores ansvar, at du får en god oplevelse hele vejen. Da vi desværre ikke kan se, hvilken ordre der er tale om ud fra anmeldelsen, må du meget gerne kontakte vores kundeservice med lidt flere oplysninger – så vil vi rigtig gerne se på en løsning for dig.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Dbh. Rie | Booktok

Nem, billigt og lynhurtigt.

Helt igennem så tilfreds.
Nem bestilling, langt den billigste på markedet og lynhurtig levering. Absolut 5 stjerner værd.

23. februar 2026

Hej Helle.

Dbh. Rie | Booktok

Det er anden gang jeg har handlet med…

Det er anden gang jeg har handlet med Booktok inden for kort tid. Sidst måtte de "nøjes" med 4 stjerner, men var det muligt gav jeg 10 denne gang. Jeg er blevet super godt behandlet, da en enkelt bog sidste gang havde fået et lille hak undervejs, det blev klaret uden problemer. Stor tak herfra til Booktok og Rie.

Jeg kan varmt anbefale at handle her.

21. februar 2026

Hej Knudsen.

Anbefales

Gode priser i forhold til andre forhandlere, og hurtig levering. Indpakningen af bogen var også rigtig god.

17. februar 2026

Hej AK.

Ej, hvor er det skønt at høre! Tak for at dele din oplevelse med os ✨📖

Dbh. Rie | Booktok

Altid dejligt at handle et nyt sted

Altid dejligt at handle et nyt sted, hvor det så bare fungere. Nem hjemmeside hurtig levering 👍

16. februar 2026

Hej Lene.

Dbh. Rie | Booktok

Super bøger . Hurtig levering.

9. februar 2026

Hej Benita.

14. februar 2026

Hej Jette.

Dbh. Rie| Booktok

Hurtig ekspedition og hurtig levering

Hurtig ekspedition og hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle der!!

12. februar 2026

Hej Anna.

Tak for din 5-stjernede anmeldelse – det gør os så glade at høre 💛📚

Dbh. Rie | Booktok

gode priser og hurtig levering

Stort udvalg, gode priser og lynhurtig levering.
Kan varmt anbefales.

11. februar 2026