Jeg havde ikke handlet hos Booktok tidligere, men gjorde forsøget pga de gode anmeldelser. Jeg skulle have en 1200 siders bog, så var lidt i tvivl om jeg kunne få den billigere her. Jeg sparede 82 kr.... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Booktok.dk er en dansk online boghandel med fokus på lave priser og inspirerende læseoplevelser. Hos os handler det ikke kun om at sælge bøger – vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige bog, der giver dig lysten til at læse mere. Vi tror på, at én god bog kan forandre alt. Vi tilbyder et kæmpe udvalg med over 1 million danske og engelske titler – fra romantiske romaner og spændende krimier til livsændrende selvhjælpsbøger. Vi udvider løbende sortimentet, så du altid kan opdage nye favoritter. Hos Booktok.dk sikrer vi altid lave priser – uden bøvl. Det skal være nemt og overkommeligt at købe bøger. Har du spørgsmål, er vores danske kundeservice klar til at hjælpe på support@booktok.dk.
Ll. Sct. Hans Gade 11A, 8800, Viborg, Danmark
- 78 70 12 58
- support@booktok.dk
- booktok.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Meget hurtig levering,alt var fint

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Første gang jeg har brugt denne…
Første gang jeg har brugt denne hjemmeside. Jeg fik min bog allerede 1-2 dage efter jeg bestilte. Helt gnidningsfrit.

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Fantastisk service man får og der går…
Fantastisk service man får og der går kun to dage så har man Sine varer som man har bestilt.
Kan varmt anbefales og jeg handler der igen.

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
En god oplevelse at købe hos Booktok.

Booktok fint - DAO skidt
Det virkede fint med bestilling og den tid, det tog for at få bogen leveret. Til gengæld lever DAO simpelthen hen ikke op til, hvad jeg forventer. Da bogen er kommet frem og stillet ved hoveddøren, leveres den bare i papindpakningen. Det regner, så bogen falder ud af pappet, fordi det er helt gennemblødt. Det er dårlig service fra deres side.

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Nem, billigt og lynhurtigt.
Helt igennem så tilfreds.
Nem bestilling, langt den billigste på markedet og lynhurtig levering. Absolut 5 stjerner værd.

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Rigtig god pris på 2 Anders And…
Rigtig god pris på 2 Anders And guldbøger, og hurtig levering

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Det er anden gang jeg har handlet med…
Det er anden gang jeg har handlet med Booktok inden for kort tid. Sidst måtte de "nøjes" med 4 stjerner, men var det muligt gav jeg 10 denne gang. Jeg er blevet super godt behandlet, da en enkelt bog sidste gang havde fået et lille hak undervejs, det blev klaret uden problemer. Stor tak herfra til Booktok og Rie.
Jeg kan varmt anbefale at handle her.

Anbefales
Gode priser i forhold til andre forhandlere, og hurtig levering. Indpakningen af bogen var også rigtig god.

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Altid dejligt at handle et nyt sted
Altid dejligt at handle et nyt sted, hvor det så bare fungere. Nem hjemmeside hurtig levering 👍

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
Hurtig ekspedition og hurtig levering
Hurtig ekspedition og hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle der!!

Besvarelse fra Booktok.dk ApS
gode priser og hurtig levering
Stort udvalg, gode priser og lynhurtig levering.
Kan varmt anbefales.