Nadat ik al jaren lang gebruik maak van Bonusway en voorheen Shopkorting is dit het laatste jaar zo hard achteruit gegaan dat ik liever gebruik maak van een ander affiliate platform. Bonussen blijven... Se mere
Virksomheden har svaret
Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze ma... Se mere
Nie wypłacają cashbacków już dłuższy czas. Na mój kontakt z zapytaniem odpisywali formułkę, zawsze tą samą. W końcu usunęli moje konto, a do wypłaty mieli ponad 200 zł. Brak możliwości zalogowania się... Se mere
Virksomheden har svaret
Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.
Holland
Har besvaret 29 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bedankt Klantenservice.
Na vele emails is de uitbetaling rechtgezet en overgeboekt, Top Nu ben ik weer helemaal blij met bonusway.
Eerst was opeens is het opgebouwde bedrag dat ik aangevraagd had voor uitbetaling uit het overzicht verdwenen, ik had er van te voren een print screen van gemaakt, na meermaals contact te hebben opgenomen geen reactie en dus nog steeds geen
uitkering van mijn opgebouwde bonusbedrag van €74.81.

Besvarelse fra Bonusway
Voor het Bonusway werd was alles prima. Nu zijn ze er volgens mij met het geld vandoor. Ik probeer al maanden mijn geld uitbetaald te krijgen. In het begin kreeg ik zo nu en dan nog een mailtje terug, nu al maanden radiostilte. Ook is het bedrag dat opgenomen was (of poging tot) uit mijn app ineens helemaal verdwenen.

Besvarelse fra Bonusway
Verdiende bonussen kunnen niet opgenomen worden en de klantenservice stuurt je met een kluitje het riet in

Besvarelse fra Bonusway
Nu was volgens hen mijn bankrekening en naam niet ok. Gewoon kopie via bankapp gedaan. Kan niet misgaan toch? Nu 7x inmiddels weer opgenomen sinds email van Bonusway!!!! Maar t is niet mogelijk. Je wordt gewoon aan t lijntje gehouden. Pas op en klik niet op Trustly!!!! Ik krijg ook geen sms of mail dat t is " opgenomen". Was voorheen WEL. PAS OP IEDEREEN MARC BV IS BONYSWAY TAK NL.

Besvarelse fra Bonusway
Ook ik heb dezelfde ervaring na 8 maanden nog steeds geen uitbetaling van de bonus.
Nooit een antwoord behalve een automatische bevestiging van ontvangst.
Kortom geen lid worden zonde van de tijd en de moeite!!!
Ik had in januari een uitbetalingsverzoek gedaan, maar deze werd steeds niet uitbetaald. Ik heb hierover diverse mails en hulpvragen gesteld via de portal, maar helaas nooit een zinnig antwoord mogen ontvangen. De laatste maanden werd er helemaal niet meer geantwoord.
Uit het niets is het uitbetalingsverzoek van januari is verdwenen en staat niet meer in het overzicht, wel zijn er een aantal bonussen goedgekeurd en kon ik op 14 mei een nieuw uitbetalingsverzoek indienen.
Na 5 weken is deze uitbetaald, maar verder geen communicatie ontvangen.

Besvarelse fra Bonusway
Het is een smerige bende bij bonusway ,de bonussen worden niet meer uitbetaald ook niet na7 a 8 maanden.Contact is onmogelijk je krijgt een automatisch bericht per mail elke keer hetzelfde verhaal.Ik heb een keer een bedrag van 100,55 euro opgenomen volgens mijn account ,maar dat bedrag heb ik nooit ontvangen .Bij shopkorting ging alles correct en nu is het een bende ,kleine bonussen lukken af en toe,maar iets grotere bedragen nooit .Ik vertrouw het niet helemaal meer bij Bonusway en dat is zachtjes uitgedrukt .Waar kan ik dit laten controleren.
Ik heb de bonus begin nog 2024 aangevraagd en leven inmiddels op 19-juni 2025 haha.
Het toekennen van bonussen ging eerder veel vlotter. Nu staat al meer dan een jaar aan bonussen open. Ik ga met Bonusway stoppen
Ze reageren nergens op. Slechte service!
Bonussen worden naar maanden nog niet uitbetaald.
Klantenservice geeft geen antwoord op vragen hierover.
Eerder altijd shopkorting gebruikt ging ook goed. Sinds overname bonusway is het geen toegankelijke app meer.
Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opnemen/klacht indienen lijkt er wat aan gedaan te worden. Ook de support in steeds slechter en het enige antwoord wat je steeds maar weer krijgt, lijkt automatisch gegenereerd. Dit was tot ongeveer twee jaar geleden wel anders, toen werden bonussen wel vlot verwerkt, toegekend en was ook de support persoonlijk en helpend. Erg jammer dit...

Besvarelse fra Bonusway
Er staat meer als een jaar open aan bonussen. Je stuurt een bericht met de vraag waarom er na 4 maanden nog steeds niks is verwerkt en dan krijg je het antwoord omdat het nog niet verwerkt is.
Dan loop je wel heel erg achter.
Zoals meerdere zeggen in het verleden erg over te spreken. Nu maak ik er geen gebruik meer van en hoop dat de € 28,- die nog open staat wordt verwerkt.

Besvarelse fra Bonusway
Ik probeer al maanden mijn tegoed op te nemen, tot op heden is niks uitbetaald en wordt niet gereageerd op e-mails. Heel vervelend!

Besvarelse fra Bonusway
Nice bonus while shopping, customer service very slow though
In het verleden goede ervaring met de support van bonusway, maar helaas is dat het laatste jaar helemaal verdwenen. Ik krijg geen reactie op vragen die ik stuur voor goedkeuring van bonussen en ook mijn verzoek om uitbetaling lijkt in het niets verdwenen.
Geen idee waarom dat ineens het geval is, want in het verleden was de service erg goed. Als er een goede reden is, wellicht een melding op de website met informatie.
26-06-2025 - Van 2 sterren naar 4 sterren:
Misschien kwam het door de review, maar inmiddels heb ik contact gehad en ben weer geholpen zoals ik gewend was. Laten we ervan uitgaan dat het tijdelijk was en alles weer positief is. Dan hoort ook een aanpassing in de review daarbij.

Besvarelse fra Bonusway
Vroeger was dit de moeite waard maar de laatste tijd lijkt het of er niets meer wordt gedaan met aankopen. De laatste aankoop die is goedgekeurd is uit 2023, hierna lijkt er op dat de laatste medewerker het pand heeft verlaten en wordt er niets meer goedgekeurd, op berichten wordt niet gereageerd.
Hier precies hetzelfde.
Duurt lang (lees meer dan anderhalf jaar) voordat het wordt goedgekeurd.
23 april een uitbetaling aangevraagd, geeft aan dat het is goedgekeurd maar helemaal niks ontvangen. Bij het op te nemen bedrag gaat het eerst op 0 en vervolgens weer op het bedrag wat ik kan opnemen. Nu opnieuw geprobeerd, weer dat het goed is verwerkt maar als ik naar het beginscherm ga komt het bedrag er weer te staan.
Verschillende keren contact opgenomen maar nooit een antwoord gehad. Alleen een automatisch antwoord waar niet meer op gereageerd wordt.
Erg jammer want ik deed zoveel mogelijk via Bonusway.
Hopelijk wordt het deze keer wel opgelost.
Ter aanvulling:
Dank je wel bonusway voor de reactie.
Het is inderdaad allemaal verwerkt. Ik heb de aanvraag nu via de site gedaan in plaats van met de app en dan lukt het wel.
Fijn dat er ook weer een aantal zijn goedgekeurd.
Volgende uitbetalingen vraag ik voortaan via de site aan en niet meer via de app want dan gaat het dus niet goed.

Besvarelse fra Bonusway
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.