Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opneme... Se mere

Bij voorganger shopkorting verliep alles redelijk soepel incl. De uitbetaling. Nu worden bonussen heel traag goedgekeurd en ben nu al een half jaar bezig (3e poging) om mijn tegoed uitgekeerd te krijg... Se mere

1. Cashbackleverandør

Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.

2,2

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Bonussen worden niet meer goedgekeurd

Nadat ik al jaren lang gebruik maak van Bonusway en voorheen Shopkorting is dit het laatste jaar zo hard achteruit gegaan dat ik liever gebruik maak van een ander affiliate platform. Bonussen blijven eindeloos lang hangen, de laatste keer ben ik er zelf achteraan gegaan om wat los te krijgen, maar er zit totaal geen verbetering in. Zo kunnen ze er beter mee stoppen. Jammer, want eerder werkte het altijd prima.

5. maj 2026

Slechte communicatie en betaling

Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze manier niet echt aantrekkelijk om via deze site te shoppen. Voorheen met Shopkorting.nl was ik uitermate tevreden!

22. april 2026

Werkelijk schandalig

Werkelijk schandalig. Sowieso de klantenservice. Je krijgt mailtjes dat het langer duurt en of het nog wel beantwoord moet worden, mail je ja terug krijg je vervolgens niets meer. Mijn openstaande bedragen staan er vanaf maart 2023! DRIE JAAR dus. Dit gaat steeds meer op fraude lijken. Want waar blijven de bedragen, waar ligt dat aan, wie krijgt deze bedragen die uitgekeerd worden door de bedrijven? Duidelijke antwoorden zouden hier op zijn plaats zijn. Dus het LIJKT op fraude, dat wil dit zeggen dat het zo is, maar nogmaals duidelijk zijn in het proces graag.

5. april 2026

Why?

I get an sms but i cannot put it anywhere so I cannot withdraw my money

25. marts 2026

Al maanden lang geen goedkeuring van bonussen.

Vroeger zat ik bij shopkorting. Ging altijd zonder problemen. Toen werd het bonusway, in het begin ging dat ook goed.

Nu staat er al maandenlang een bedrag open om goed te keueren van dik 50 euro. Dus ik duik er eens wat dieper in.
Hebben ze al maanden lang geen bonus meer goedgekeurd.
Aanvraag gedaan openstaand bedrag uit te betalen en na ontvangst wegwezen

22. marts 2026

Nie wypłacają cashbacków już dłuższy…

Nie wypłacają cashbacków już dłuższy czas. Na mój kontakt z zapytaniem odpisywali formułkę, zawsze tą samą. W końcu usunęli moje konto, a do wypłaty mieli ponad 200 zł. Brak możliwości zalogowania się dzisiaj. Cashbeki były usuwane, uznane za niezasadne. Oszukują klientów. Od dłuższego czasu są o nich złe opinie.

18. marts 2026

Sneller reageren met uitbetalen en de…

Sneller reageren met uitbetalen en de vragen goed lezen, want ik mis steeds bonussen, maar ik kan ze niet meer vertellen en dan zeggen ze dat de bonus niet is geaccepteerd, maar dat ligt bij de verkoper. Ik neem 3 verzekeringen tegelijk af. Maar ja???!

12. marts 2026

Al meer dan een jaar totaal geen goedkeuring of uitbetaling meer

Al meer dan een jaar totaal geen goedkeuring of uitbetaling meer. Dit is echt niet goed! Meer dan 90,- euro open staan intussen en na klantenservice contact een standaard antwoord dat het enige tijd duurt. En nog steeds niets gebeurd. Volkomen onbetrouwbaar. Voorheen was het goed, nu echt rampzalig.

4. marts 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Via mail een automatisch antwoord. Wacht al jaren op goed keuring bonus. Had een opname verzoek gedaan, na maanden kreeg ik niets. Nu nog een keer een verzoek, kijken of er wat komt. Toen het nog shopkorting was, ging het goed, maar Bonusway is geen echt bedrijf lijkt mij. Geen ster waard

23. februar 2026