1. Leverandør af rengøringsprodukter

Bij Bollit geloven we dat krachtig schoonmaken eenvoudig én betaalbaar moet zijn. Daarom ontwikkelen we moderne reinigingsproducten die sterke prestaties combineren met gebruiksgemak en een strak design. Van stoomreinigers tot tapijtreinigers: onze producten zijn ontworpen om huishoudens sneller, makkelijker en grondiger schoon te maken. Wij vinden dat professionele reinigingsresultaten niet alleen voor dure merken hoeven te zijn. Daarom maken we slimme schoonmaaktechnologie toegankelijk voor iedereen, maar zonder concessies te doen op kwaliteit, prestaties of uitstraling.

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

3,7

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Product voldoet

Snelle levering en product voelt degelijk aan. Vooral handig voor de bank en automatten. Even uitzoeken welke opzetstukken waardoor zijn, maar daarna werkte het wel echt top!

13. maj 2026

Na een maand nog geen ondersteuning

Al meer dan een maand bezig met een supportvraag (garantieaanvraag), en nog steeds geen oplossing aangereikt gekregen.

Daarnaast heeft hun producten ook fabricagefouten waar zij geen verantwoordelijkheid voor willen opnemen.

Zwaar vermoeden: Chinese(?) merkloze producten waar Bollit zelf hun merk stickertje op kleeft.

8. april 2026
Bollitcleaning-logo

Besvarelse fra Bollitcleaning

Geachte AnoVulpini,

Wij hebben uw review zorgvuldig doorgenomen en willen graag reageren op de punten die u aanhaalt.

Na uitgebreid onderzoek in al onze systemen van bollitcleaning.com— inclusief onze volledige klantenadministratie en orderhistorie — kunnen wij u niet terugvinden als klant. Er zijn geen support- of garantieaanvragen bekend onder uw naam, noch enig eerder contact met ons team.

Daarnaast willen wij de suggestie over de kwaliteit en herkomst van onze producten uitdrukkelijk weerspreken. Wij verkopen uitsluitend producten die voldoen aan de geldende Europese kwaliteitsnormen. De bewering dat wij merkloze producten voorzien van een eigen label is feitelijk onjuist en doet ons merk onterecht schade.

Wij blijven uiteraard openstaan voor contact, mocht er toch sprake zijn van een misverstand. U kunt ons bereiken via support@bollitcleaning.com.

Met hartelijke groet,
Het team van Bollitcleaning