Godt træt af Bolius' nyhedsbrev og deres rotations- og overfladiske historier. Og vil man gerne framelde sig og aldrig høre fra dem, skal man ind og oprette en profil og indgive en masse personlige op... Se mere

Hvad pokker er meningen med at anbefale folk at lave bålplads i haven. Røgen FORPESTER LUFTEN for naboerne. Jeg har astma ligesom mange andre. Astmatikere kan IKKE tåle at naboen har bål. Det er no... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi gør dig klogere på din bolig. Vores formål er at forbedre livskvaliteten for alle ved at gøre viden om boligen tilgængelig og anvendelig – og vi gør det udelukkende med dine interesser for øje. Videncentret Bolius er ikke-kommerciel, ejet af den filantropiske forening Realdania. Når vi rådgiver danskerne, taler med pressen og udgiver indhold om boligen på vores platforme, er det derfor 100% uvildigt.

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Grundig, venlig og kompetent rådgiver

Som sagt grundig, venlig og kompetent rådgiver

23. januar 2015

Besvarelse fra bolius.dk

Kære kunde (har desværre ikke dit navn),

Mange Tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtig glad for!

Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, tlf. 30 68 08 57

God oplevelse og god rådgivning

Kan godt anbefale Bolius, hvis problemer med det håndværksmæssige arbejde af enhver art, eller hvis du vil have et godt råd omkring nye som gamle arbejder eller tiltag vedr. din ejendom. Det kan også være i forb. med ejerskifte og de fejl og mangler der viser sig ved en indflytning og som ikke har været korrekt afdækket i den opr. tilstandsrapport. Rigtig god hjælp at hente hos Bolius. Husk at få en pris, hvis tvivl om omfanget af det bestilte arbejde.

20. november 2014

Kære Lene Esmark,

Mange Tak for din positiv evaluering. Det er vi rigtig glad for!

Kompetent konsulentbesøg

Vi havde fået færten af skimmelsvamp i vores bryggers og ville gerne have en fagmand til at se på tilfældet.

Det blev Bolius, vi bad om at komme. Den venlige konsulent tog en prøve fra væggen på det angrebne sted. Det viste sig at være skimmelsvamp. Vi modtog efterfølgende rapporten fra laboratoriet med anvisning på, hvordan vi skulle foretage afrensning og forebygge eventuelle senere svampeangreb. Endvidere sendte Bolius os en artikel om skimmelsvamp.

Prisen havde vi fået opgivet på forhånd. Den forekom os ikke helt billig, men vi accepterede den, og efterfølgende føler vi, at pengene er givet godt ud.

22. august 2014

Kære Ole Borch,

Mange Tak for din tilbagemelding. Det er godt og høre, at I har været glad og tilfreds med vores rådgivning.

Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, tlf. 30 68 08 57

Kompetent og Engageret rådgivning!

Vi har anvendt Bolius' rådgiver Marianne Zabell i forbindelse med en forsikrings sag på vores hus. Oprindelig var vi blevet afvist, men efter gennemgang af skaden, vurderede rådgiver der var grundlag for erstatning . Efterfølgende ændrede forsikringsselskabet deres beslutning og betalte udbedringen.
Jeg har kun gode ting at sige om Bolius. Marianne Zabell var kompetent og erfaren. Derudover var hun engageret og bevidst om at maksimere udbyttet for kunden.
Jeg anbefaler dem på det varmeste.

11. august 2014

Kære Frederik B.,

1000 Tak for din positiv evaluering af vores rådgivning i forbindelse med din forsikringssag. Det er vi rigtig glad for!

Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, tlf. 30 68 08 57

Yderst kompetent rådgivning fra start til slut

Vi har anvendt Bolius fagekspert som vores rådgivere fra start til slut i forbindelse med udskiftning af tag, dvs. til indledende gennemgang af det gamle tag, til efterfølgende gennemgang af opgave med håndværkere til tilbudsgivning, til gennemgang og vurdering af indkomne håndværkertilbud, til at følge byggeprocessen undervejs, og til den afsluttende afleveringsforretning.
Vi har følt os i meget gode hænder hele vejen igennem og vil klart anbefale andre at investere de relativt få penge i professionel rådgivning hos Bolius.

7. august 2014

Kære Ann Christina Schultz,

Tusind Tak for din tilbagemelding. Det er dejligt og høre, at vi gjorde en forskel. Tag udskiftning er et stort projekt, hvor man har som boligejere har brug for uvildig og personlig rådgivning hele vejen igennem.

super

vi har nydt godt af de gode råd som vi fik i forbindelse med termofotografering af vores hus

4. august 2014

Kære Bente Pedersen,

Mange Tak for din positiv tilbagemelding af vores rådgivning. Det er vi meget glad for!

Kompetent rådgivning

Vi havde fornøjelsen at have Marianne Zabell ude og gennemgå 2 forskellige huse som vi var interesseret i. Det første viste sig at være i meget dårligere stand end hvad tilstandsrapporten sagde. Og ville have kostet os en formue at få op på en nogenlunde beboelig standard. Det andet var meget bedre, og vi fik udarbejdet en fin rapport med prisoverslag på de forskellige forbedringer/reparationer som burde laves. Vi endte med at købe huset. Tak til Marianne og Bolius :)

23. juli 2014

Kære Steen,

Mange Tak for din anmeldelse. Den er vi meget glad for!

solskin fra hundested

havde et stort spørgsmål om (,troede jeg ),skimmelsvamp,som heldigvis ,efter en opringning og et dybdegående besøg,blev løst på en let og meget kompetent måde.

det blev en glad sommer. mange hilsener lone.

28. juni 2014

Kære Lone Menke,

Mange Tak for din tilbagemelding. Det er vi rigtig glad for!

Kompetent rådgivning,

Det er en kompetent rådgivning, der gives, men desværre ikke helt fyldestgørende nok omkring besparelse kontra tilbagebetalingstid. Der fokuseres meget på energibesparelse, men der skal også være fornuft i forhold til udgifterne.

24. juni 2014

Kære Svend Breum Petersen,

Mange Tak for din feedback. Vi vil meget gerne prøve og skabe mere fokus på økonomidelen.

Professionelt og trygt

Meget venlig betjening ved bestillingen og hurtig med fleksibel løsning til tid. Byggerådgiver, grundig, erfaren og behagelig. God rapport der gjorde køb meget trygt.

28. maj 2014

Kære Søren Carstens,

Mange Tak for din tilbagemelding. Det er godt og høre, at du har været glad og tilfreds med vores køberrådgivning.

Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, tlf. 30 68 08 57

Fantastisk kvalificeret og tillidsvækkende rådgivning

Vi havde fornøjelsen af 2 timer med Marianne Zabell. Vores konkrete problemstilling blev håndteret med stor alvorlighed og vi fik forklaret lovgivning og konsekvenser grundigt. Den resterende rådgivning blev ikke spildt og blev på Mariannes initiativ brugt til en uformel gennemgang af huset fra kælder til kvist. En særdeles positiv oplevelse jeg varmt kan anbefale. Jeg har fået for 3300 kr. "ro i maven".

6. maj 2014

Kære Christian,

Mange Tak for din positiv evaluering af vores rådgivning. Det er vi rigtig glad for!

Bygningskonstruktøren er super kompetent

Bygningskonstruktøren oplyste os om både en dyr og billig løsning på vores problem med kældervæggene. Synes dog, at Bolius's pris for rådgivning er i overkanten, derfor kun 4 stjerner. Bygningskonstruktøren får 5 stjerner.

6. maj 2014

Kære Britta,

Mange Tak for din tilbagemelding. Det er godt og høre, at du har været glad og tilfreds med den rådgivning du har fået fra os.

Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, tlf. 30 68 08 57

Tynd rådgivning - mere overordnet snak

Det havde sikkert været fint hvis vi ikke havde brugt tid på at sætte os ind i emnet først. Det blev en overordnet snak og selvfølgelig nogle konkrete forslag. Disse forslag havde vi dog allerede selv kigget på så det bragte os ikke videre. De burde gøre mere ud af at forventningsafstemme så de på forhånd ved hvad opgaven går ud på. Jeg havde prøvet at gøre dette klart til koordinatoren, men oplever ikke der blev lyttet.

14. april 2014

Kære Claus,
Tak for din feedback. Jeg har nu set på din sag og sammenlignet den med de kommentarer, du har skrevet her. Det er dog svært for mig, at vurdere noget alene på baggrund af din oplevelse. Jeg vil derfor være rigtig glad, hvis du vil kontakte mig på telefonen.

Dyrt bekendtskab uden resultater

Min oplevelse af Bolius er at det er meget forretningspræget. Fageksperten havde meget travlt. Et dyrt bekendtskab uden resultater. Der blev ikke fulgt op på min sag som jeg nok havde forventet til prisen. Der var venlig og høflig betjening, men ingen "bid" i rådgivningen. Der blev snakket meget om selvfølgeligheder. Der blev dog svaret på de spørgsmål jeg stillede rimeligt hurtigt, men resultatløst af den grund at der ikke var nogen opfølgning.
Bolius kan ikke anbefales fra min side med mindre man ikke ved hvor man ellers skal kaste sine penge hen.

4. april 2014

Kære Steen,
Jeg er ked af, at du oplever, at vi ikke har givet dig den rådgivning og opfølgning, du forventede. Jeg vil meget gerne vide mere konkret, hvad din oplevelse bunder i, og jeg vil derfor foreslå, at du ringer direkte til mig.

Mvh. Rubina Butt, Rådgivningskoordinator, 30 68 08 57

Aldeles inkompetent energirådgivning

Rådgivning ift. solcelleanlæg og andre evt. energioptimeringer.

Rådgivningen var utrolig overfladisk (på niveau med 5 minutters sondering på internettet), og var decideret fejlagtig ift. bemærkninger om mulige leverandører, produkter og ydelser ift. vores hus.

Alle senere tilbagemeldinger fra leverandører/installatører har bekræftet at rådgivningen fra Bolius bør undgås.

Jeg henvendte mig til Bolius efterfølgende og fik opfattelsen af en aftale om at jeg kunne skulle betale for oprettelse af sag og de direkte omkostninger så som kørsel. Alligevel kom der faktura på yderligere 1.5 times rådgivning til 1462 kr.

Inkompetent og utroværdigt. Aldrig mere Bolius.

1. november 2012

2,5 mio. kr. for 50 kvm. tilbygning

Vores oplevelse med Bolius er helt i tråd med, hvad Juliane Theilade skriver nedenfor – dyrt, uden initiativ og efterlader en oplevelse af, at det blot drejer sig om at få så mange penge ud af kunden, som muligt.

Vi afholdte et formøde (til 3.000 kr.) med Bolius om en tilbygning på 50 kvm. inkl. div. renoveringer på vores hus, med tydelig angivelse af et max. budget på 1 mio. kr., da vi ellers gik med overvejelser om at bygge helt nyt hus. Bolius oplyser, at planer og budget ”er realistiske”, hvorfor vi går videre med skitsetegninger (til 12.000 kr.) og et dertil overslag på projektet. Efter 4 meget lange ugers venten, får vi en uinspirerende tegning samt et budget på projektet til 2,5-3 mio. kr.!

Vi har nu indgået kontrakt med HusCompagniet om vores drømmehus til en samlet pris på 1,9 mio. kr.

Om jeg vil anbefale Bolius til andre? Aldrig!

17. juli 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)