Bolignet-Aarhus Anmeldelser

2.123

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 115 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service og det hjælpsomme personale, der altid er professionelle og venlige. Mange fremhæver den hurtige og effektive kundeservice, og er meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser, ofte anset som de bedste for stabil internetforbindelse. Nogle kunder oplevede dog udfordringer med internetforbindelsen, herunder ustabilitet eller hastigheder, der ikke levede op til forventningerne. Enkelte nævner også problemer med hjemmesiden, hvor information om driftsforstyrrelser var mangelfuld, eller selvbetjening utilstrækkelig. Derudover var der tilfælde, hvor installationen ikke fungerede korrekt, eller teknikeropfølgning udeblev.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver ofte den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som venligt, tålmodigt og professionelt.... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet mange roser den venlige og hjælpsomme support,... Se mere

Website

Anmeldere nævner tvetydig feedback om website, hvor nogle kunder fandt det nemt at tilmelde sig og etablere... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen og fremhæver, at de får stabilt og billigt internet. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det har altid virket fint har brugt bnet århus siden de startede i mit område, prismæssigt er det også fint. Grunden til ar jeg kun kan give 4 stjerner er at der er 1000mb linie men jeg måler sjældent... Se mere

BOLIG·NET Århus virket helt ubeklagelig i den tid jeg brugte dem. Prisen er også meget konkurrencedygtig, findes ikke meget billiger. Kunne dog godt bruge en app, i stedet for at skulle ind på der... Se mere

Bolignet-Aarhus er blevet valgt ind i min boligforening efter Strofanet , fordi De er langt billigere på internet, tv og streaming. Alle nye kunder fik tilmed 15% på tv pakker med streaming in... Se mere

Hurtigt internet til billige penge! Jeg har haft BNAA to gange, i forskellige lejligheder og har endnu ikke oplevet problemer, udenfor hvad man kan forvente. Tror ikke man kan finde solidt 1000/1000... Se mere

1. Internetudbyder

Om Bolignet-Aarhus

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.123)

Hurtigt internet til billige penge!

Hurtigt internet til billige penge!
Tror ikke man kan finde solidt 1000/1000 net, andre steder til kun 149 om måneden

4. januar 2026

Hej Nicholas

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, du er tilfreds med den internetforbindelse vi leverer til dig nu - og også var tilfreds med den vi leverede til din gamle adresse. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os på 8250 5050, hvis du får behov for vores hjælp. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Super service - skal flytte og skiftede over til Bolignet-Aarhus gennem mit boligselskab - hurtig besvarelse af opkald - klar anbefaling herfra

18. december 2025

Hej Carinde

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt, at du har fået en god service i forbindelse med bestilling af din nye internetforbindelse fra os. 😄

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du får behov for vores hjælp. 😊

MEGA GOG SERVICE

Skulle ændre udbyder for min mor. Jeg fik bare mega god hjælp af kundesupport 3. juledag og dag jeg så havde bestilt steaming tjenester ringede de og spurgte om det var rigtigt.... og det var det jo ikke. Så lavede de bare det vums om til det rigtige. MEGA GOD SERVICE!!!

29. december 2025

Hej Birgitte

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt, at du har fået en god service, da du skulle bestille TV til din mor. 😄
Hvis du/I får brug for vores hjælp en anden gang, er I velkommen til at kontakte os. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Jeg fik den hjælp jeg skulle bruge

Jeg fik den hjælp jeg skulle bruge, mens jeg havde kundeservice i røret.
Man kan ihvertfald godt regne med dem, i forbindelse mrd hjælp til opsætning, spg og øvrige.

30. december 2025

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, du fik den rette hjælp, da du kontaktede vores kundeservice. 😄
Hvis du har brug for hjælp en anden gang, må du endelig bare kontakte os igen. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Venlig vejleder til et håbløst system

Venlig telefon vejleder - men selve boligret Aarhus er sgu ikke noget at skrive `hjem om`

22. december 2025

Hej Peter

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er kede af at høre, hvis du har haft udfordringer i forbindelse med at tilgå nogle af vores systemer.
Vi ønsker naturligvis at gøre vores systemer overskuelige og brugervenlige at benytte, så dette vil vi tage med videre. 😊

Det er dog dejligt at vide, du fik den rette hjælp, da du kontaktede vores kundeservice. 😁

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

BNAA er tilbage som nummer 1 (igen)

Efter en slat over et halvt år på 5G hos min teleudbyder, vendte jeg retur til BNAA.
Der er sket en markant forbedring siden sidst (hvor jeg kæmpede en del med en slap forbindelse og en halvtrist kundesupport)
Om de har været ude på gaden og rode i boksen, skal jeg ikke kunne sige - men uanset hvad de har gjort, fungerer det.

Julen er gået hurtigt, helt op mod 800mbps-hurtigt, og til en yderst fair pris, sammenlignet med min teleudbyders 5G.
Jeg sparer rundt regnet 170 kroner om måneden på internet hos BNAA.
Det er rart at være tilbage - og tak til supporten for tålmodet ifht min skarpe retorik under sidste seance.

edit. 7/5 2026
Fire stjerner beslaglagt dags dato.
Jeg må konstatere at jeg atter skal slås med en ustabil forbindelse.
Jeg har de fire stjerner liggende på skrivebordet, og så snart problemet er løst, bliver de returneret.
Jeg betaler PT for en 500/500 og får 100/100, hvor jeg i sidste omgang betalte for 1000/1000 og fik 100/100, så på den facon er det knapt så meget penge ud af vinduet som sidst.

edit. 12/5 2026
BNAA er tilbage med fem af de takkede.
Udbyderen har erkendt problemet der ligger i infrastrukturen - og har kompenseret undertegnede, udover at nedjustere abb-prisen så den matcher den reelle forbindelse i huset.
Good job, BNAA.

26. december 2025

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, du er vendt retur til os, og at du nu oplever en markant bedre og hurtigere internethastighed fra os 😄

Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis der mod forventning alligevel skulle opstå udfordringer engang. 😊

3 gange i December uden net

3 gange i December min ven ikke har net

16. december 2025

Hej Jonas

Jeg beklager meget, hvis din ven har oplevet problemer med internetforbindelsen fra os flere gange i december måned.
Hvis han kontakter os på 8250 5050 eller support@bnaa.dk med flere oplysninger f.eks. hvor han bor, vil jeg gerne prøve at undersøge årsagerne til disse forstyrrelser, han har oplevet.

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Kundeservicen er helt i top

Kundeservicen er helt i top. Internetforbindelsen er ELENDIG. Det virker kun optimalt, hvis jeg sidder lige ved siden af routeren, så tror desværre ikke jeg er kunde særlig længe.

8. december 2025

Hej Pia

Vi er kede af at høre, du ikke oplever en god hastighed derhjemme.

Vi vil naturligvis gerne forsøge at hjælpe dig med dit problem.
Ring gerne til vores kundeservice på 8250 5050, når du er hjemme, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Altid hjælpsomme

Altid flinkevog hjælpsomme når man har et problem eller spørgsmål.

1. december 2025

Tak for den fine anmeldelse.
Det er skønt at vide, du har fået en positiv oplevelse, og er blevet mødt af hjælpsomme og servicemindede medarbejdere, når du har kontaktet os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen engang. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig respons på spørgsmål. Det er virkelig noget som store firmaer som YouSee, nordlys og Fullrate kunne lære noget af.

6. december 2025

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er utroligt glade for at høre, du har fået en god service, når du har henvendt dig til os. 😄
Du er altid velkommen til at vende tilbage til os igen. 😊

Skuffet over jeres kundeservice

Jeg fik link til anmeldelse på Trustpilot, derfor denne besked. Har fået installeret en ny internetbox. Det gik hurtigt og ser fint ud. Sød og venlig medarbejder.
Grunden til kun 3 stjerner er pga. I ikke svarer på mine henvendelser. Jeg har skrevet en mail med et spørgsmål. Intet svar. Har så rykket for svar. Men jeg har stadig ikke fået noget svar. I har fuldstændig ignoreret min henvendelse. Så jeg har opgivet.

20. november 2025

Hej Lolo

Vi beklager meget, hvis du ikke har fået svar på en henvendelse.
Vi har haft meget travlt i den seneste tid, og derfor har man desværre kunne forvente en længere svartid på mails.

Men vi gennemgår alle henvendelser, og ignorerer ikke en henvendelse.
Vi vil meget gerne besvare dit spørgsmål, så hvis du har mulighed for at kontakte os på support@bnaa.dk igen eller på 8250 5050, hjælper vi gerne med at besvare spørgsmålet.

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

God service og meget hurtig levering 😊

1. december 2025

Hej Birgitte

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt, at du har fået en god service og hurtig levering på det, du har bestilt hos os. 😄
Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for vores hjælp. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Super support venlig og kompetent

25. november 2025

Hej Orla

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du er tilfreds med vores kundeservice, og at du er blevet mødt med venlighed samt fået den rette hjælp. 😄

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet for hjælp skulle opstå. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Utrolig god internet til fantastiske…

Utrolig god internet til fantastiske lave priser!!!

21. november 2024

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at vide, du er tilfreds med både vores internet og prisen dertil. 😄

Hvis du får brug for vores hjælp engang, er du velkommen til at kontakte os på 8250 5050. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Man skal ikke være ældre uden MitID

Man skal ikke være ældre uden MitID, ingen netbank og besvær med at finde ud af e-mails når man er kunde hos jer. I har ikke betalingsservice, man kan betale ved at tilmelde sit betalingskort ( kan man ikke uden MitID) eller få sendt en regning på e-mail ( super min gamle mor har svært nok med at betjene hendes klaptelefon). Hvad pokker bilder i jer ind at behandle jeres ældre kunder på den måde! Min mor er lige flyttet til en ældrebolig, hvor I leverer. Før jer var alt blot til betaling via hendes betalingsservice hver måned. Skam jer!

20. november 2025

Hej Suzanne

Vi kan godt forstå, at situationen er frustrerende for bl.a. din mor.
Vi har tidligere både været i telefonisk kontakt med dig, og besvaret henvendelser med samme budskab som denne.

Vi gør selvfølgelig vores bedste for at sikre, at din mor og andre uden MitID får en løsning, der passer til deres behov ud fra de betalingsmetoder, vi tilbyder.

Skulle der være behov for det, står vi til rådighed via vores kundeservice.

Mvh Lonnie, Bolignet-Aarhus

Hurtig og kompetent hjælp

12. november 2025

Hej Gustav

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du har fået den helt rette hjælp, da du henvendte dig til os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen en anden gang. 😊

Pris pris pris

Pris pris pris

7. november 2025

Hej Søren

Vi forstår ikke begrundelsen for din 1-stjernet anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrencedygtige priser, og vores priser er blandt de billigste på markedet.

Hvis du har oplevet noget andet, vil vi meget gerne høre mere, så vi kan undersøge det nærmere. Du er velkommen til at kontakte os på support@bnaa.dk eller 8250 5050, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Det er nemt at oprette sig

Det er nemt at oprette sig, så længe man har adgang til en smartphone og mobilnet, og så virker det inden for kort tid.

2. november 2025

Hej Martin

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt, du finder oprettelsen nem - og at internettet kom op at køre ved dig kort tid efter. 😄
Hvis du får behov for vores hjælp engang, er du velkommen til at kontakte os på 8250 5050.

Ros til medarbejdere

Medarbejdere, der altid står klar til at yde god kundeservice!

12. oktober 2025

Hej Lindita

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, du er tilfreds med den service, som vores medarbejdere leverer, når du kontakter os. 😄
Vi gør meget ud af, at give vores kunder en god oplevelse, så det er dejligt at modtage sådan en kommentar. 😊

hurtig og præcis

6. november 2025

Hej Viggo

Tak for den fine anmeldelse.
Skønt at din internetforbindelse fra os fungerer godt - det kan vi lide. 😁
Du er velkommen til at kontakte os på 8250 5050, hvis du skulle få behov for vores hjælp engang 😊