BOLIA Anmeldelser 6.188

4,5

Vi betalte for levering som inkluderer innbæring til anvist rom og montering. Budet som kom var så travel, at han kun satt fra seg sofaen innenfor dørstokken. Da vi etterspurte montering, responderte... Se mere

Imødekommende og meget kompetente og løsningsorienterede - kudos. Derfor kommer jeg gerne tilbage- også denne gang. Tak Camilla & Team.

1. Møbelforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Dagligstuemøbelbutik
  5. Havemøbelforretning
  6. Sofabutik

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

4,5

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Flotte produker av god kvalitet

Leveransen svarer til forventninger.
Ingen skader på transport. Ingen montering.

26. juli 2016

Hei Sven Erik

Takk for tilbakemelding her på trustpilot.

Vi er glad for å høre at du har hatt en god opplevelse med Bolia og håper å se deg igjen om ikke så lenge.

Ønsker deg en god helg og en strålende sommer.

Kjøp av møbel

God service, ærlighet, gode løsninger.

26. juli 2016

Hei Sissel.

Tusen takk for en super tilbakemelding.

Håper vi ser deg igjen snart.

Ønsker deg en strålende sommer.

Kjøp av sofa

Vi er meget fornøyde med produktet, prisen og leveringen.

2. juli 2016

Hei Eva.

Takk for en super tilbakemelding.

Håper vi ser deg igjen snart.

Ønsker deg en strålende sommer.

Fornøyd

Fantastisk design og god service

27. juni 2016

Hei Igor

Det gleder våre Bolia hjerter og høre at du er fornøyd med vårt design og service.
Vi takker deg for en strålende vurdering og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Ønsker deg en strålende dag.

Gro

Kjøp av kommode etc

God service. Godt kjøp på salg.

26. juni 2016

Hei Anna

Takk for din tilbakebemelding her på trustpilot og vi er glad for å høre at du har opplevd god service og fått deg en kommode til en god pris.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til våre butikker på et senere tidspunkt.

Ha en fantastisk dag

Gro

Mangler skruer!!!

Bra spisebord, men til den prisen så forventer man at det er komplett

17. juni 2016

Hei

Takk for din tilbakemelding her på trustpilot.

Beklager at det skjedde en feil i forbindelse med pakkingen av produktet ditt. Det er meget uheldig, men jeg er glad for å se at kundeservice har sendt skruene til deg med posten umiddelbart etter at du kontaktet oss.

Jeg håper at du er fornøyd med ditt nye bord.

Ønsker deg en flott dag!

Solveig

Utmerket

God service og rask levering.

9. juni 2016

Hei Frode

Tusen takk for tilbakemeldingen her på Trustpilot.

Jeg håper du blir glad for varene dine.

Ønsker deg en god helg.

Fint tæppe

Meget fint tæppe af god kvalitet. God vejledning og hjælp ved valg af tæppet , og levering var nøjagtig på det oplyste tidspunkt og uden bemærkninger. Kan anbefales til andre.

14. maj 2016

Hei Lars

Det gleder Bolia å lese om din strålende tilbakemelding her på trustpilot.

Ønsker deg en fantastisk dag.

Mvh Alice, Bolia International A/S

Sofakjøp

Nettside ikke optimal for bruk av nettbrett, men da veldig behjelpelige med å legge inn ordre pr telefon. Bra at man slipper å vente i uvisse når produktet kommer, men får en dag og et tidspunkt for leveringavhenting.

26. februar 2016

Meget bra service

Bra service, kort bestilling, hyggelig meget tilstedeværende betjening

28. januar 2016

Hei Thor

Det gleder oss å lese om servicen du har opplevd og at alt er som det skal være hos Bolia.

Mange takk for at du har tatt deg tiden til å vurdere oss her inne, for å dele din gode opplevelse.

Ønsker deg en strålende god helg.

Mvh Alice, Bolia International A/

Bolia.com

Meget god kundeservice i butikk og meget god info på nett i forbindelse med levering !

17. december 2015

Hei Einar og Bodil

Deilig å høre at dere er fornøyd med service og informasjoner på nett.

Håper dere elsker de nye møblene og at vi ses igjen en annen gang.

God erfaring med Bolia

Ingen negativ feedback

3. december 2015

Hei Siv Helen

Godt at alt var positivt med din bestilling.

Håper vi ses igjen - online eller i butikk.

Ønsker en god dag.

Mvh Katharina, Bolia International.

Deilig shopping hos Bolia.

Vi elsker service og produkter.

26. november 2015

Hei Dag

Det er en glede å lese om din strålende opplevelse hos Bolia.

Du er alltid velkommen til ny shopping hos oss.

Mvh Alice, Bolia International A/S