Super personeel,professionele uitleg,zeer aangename winkel. Wij zijn nieuwe klant bij jullie en zullen zeker nog aankopen doen Wij hadden onze meubels 30 jaar en vernieuwen ons volledige inter... Se mere
Virksomheden har svaret
Mon expérience chez Bolia a été particulièrement positive, au-delà même de mes attentes. Après avoir parcouru l’outlet de Bolia, je suis tombée sous le charme d’une table qui a immédiatement re... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijke en hulpvaardige verkoopsters , toch duurt het lang om een antwoord te krijgen op de her vulling van mijn sofa..
Virksomheden har svaret
rustig en klassevolle ontvangst. daarna waar nodig goede uitleg, gaan mee in je verhaal. kortom: heel tevreden.
Virksomheden har svaret
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra BOLIA
Zeer vlotte en correcte service.
Unieke locatie.
Degelijk en stijlvolle aanbiedingen.
Alles op niveau dus.

Besvarelse fra BOLIA
Het personeel bij Bolia aan de Beurs in Brussel is super! Zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Hier komen we graag terug!

Besvarelse fra BOLIA
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige service. Ik voelde me gehoord en geholpen van begin tot eind.

Besvarelse fra BOLIA
Behulpzaam winkelpersoneel. Goede productkennis. Heel mooi design maar ook heel duur zelfs met een korting van 25%. Wij kochten een tafel op 4/7/26 die zal geleverd worden op 13/8/26.

Besvarelse fra BOLIA
Nous sommes très satisfaits de l'accueil, des conseils et du suivi lors de notre commande chez Bolia. Nous avons été impressionnés par le choix et les possibilités de configuration de notre canapé.

Besvarelse fra BOLIA
Ik bestelde een linnen vloerkleed bij Bolia Gent.
Het tapijt werd gestuurd met slechte kwaliteit. (vervuild met stukjes vlas).
Ik diende het terug te sturen en ontving een tweede exemplaar. Met hetzelfde probleem!
Tapijten worden in de winkel mooi voorgesteld echter GEEN kwaliteit bij ontvangst.
GEEN aanrader om er een tapijt te kopen!
Ik heb er alleen veel tijd door verloren

Besvarelse fra BOLIA
J ai été accueillie avec beaucoup de gentillesse et de compétence

Besvarelse fra BOLIA
Ik werd ontvangen door Lucia, een prachtig vrouw, behulpzaam, geduldig, gedienstig, een topper.
Zeer blij met mijn ervaring.

Besvarelse fra BOLIA
De vloerlamp is in messing en de adapter in zwart , dat is lelijk. Er zit ook een foto bij. Met een stukje buis en een gouden rondelletje en dan een wit rond plaatje mat/ blinkende kant. Er is geen instructie hoe ik dat precies moet plaatsen. Dat zou handiger zijn. Moet dat gouden rondelletje er los op of moet dat vast gedraaid worden . Dat wit plaatje , moet de blinkende of de matte kant naar boven liggen of omgekeerd. Er werden ook twee identieke lampen geleverd. Ik heb één lamp besteld. U mag die zelf komen halen. Ik ben al ouder en heb geen auto. Het is best dat u zelf alles regelt voor retour.

Bovenal :
de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel
Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek.
Zeer goede communicatie = zeer belangrijk
Beste dank nogmaals aan mevr Anisa én collega
Uitzien naar de levering.
Pro

Besvarelse fra BOLIA
We waren zeer tevreden over de tijd die Marie in Bolia Brugge voor ons nam en haar deskundig interieuradvies. Ook heel vlot mailverkeer en offertes. We hadden wel op voorhand aangekondigd dat we zouden langskomen.
De contacten met de klantenservice liepen evenwel veel minder vlot. We hadden naast onze meubels, waarvoor we 50% voorschot betaalden, ook een tapijt gekocht. Dit werd onmiddellijk afgerekend en de aflevering zou na 6 dagen gebeuren via Gls. Toen het tapijt na 14 dagen nog niet geleverd was, nam ik contact met de klantenservice. Daar zei men dat het tapijt nog niet was betaald. Bij verder nazicht zei men dat het toch was betaald maar verkeerd geboekt. Ik zou onmiddellijk een mail krijgen en de levering zou asap gebeuren. Na ruim een week … geen mail en geen levering.
Toen ik opnieuw belde, werd ik te woord gestaan door een uitsluitend Engelstalige dame ! Ik vroeg om iemand door te schakelen die Nederlands sprak maar dat ging niet. Ik heb dan in mijn nogal beperkt Engels het probleem moeten uitleggen. Uiteindelijk heb ik dan wel een orderbevestiging gekregen per mail. Nu nog wachten op een bezorgmoment door GLS …
Jammer dat een dergelijk toch duur design merk ook niet volledig kwalitatief inzet op de dienst naverkoop.