Bole Norge AS. Anmeldelser 32

TrustScore 3 ud af 5

2,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håpløs kundeservice! Nekter å forholde seg til forbrukerkjøpsloven, og tviholder på at de har 1 års garanti på varen og at de har heller ikke noe ansvar siden varen fungerte da jeg mottok den.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svært dårlig kundeservice! Defekt vare og garantisak. Ville reklamere på dagen, men finnes ikke tilgjengelig kundeservice å få snakke med. Etter en enormt lang behandlingstid, tidkrevende og lite ef... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Bole! Hos oss finner du et bredt sortimang for gårdbrukere, dyreeiere og hageentusiaster – vi gjør ditt gårdsliv enklere med landbruksutstyr!

Kontaktoplysninger

2,9

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundeservice av sjelden god kvalitet

Fin nettside og godt utvalg. Lynrask levering fra deres side, og da Bring.no droppet ballen på sin side så betalte faktisk Bole.no for å rette opp feilen for meg og problemet ble løst innen to arbeidsdager. En nettbutikk med følelsen av å være i en godt etablert lokalbutikk.

21. juni 2023

Rask levering!

Rask levering!
Rask tilbakemelding ved henvendelse på e-post!
Som bonde syns eg dei har samla mykje på ein plass - til bra pris.

23. maj 2023

Hej!

Tack för ditt fina omdöme, vad härligt att höra att du är nöjd!

Du är varmt välkommen att kontakta oss vid framtida beställningar eller om du har några funderingar.

Ha en bra dag!

/Bole.no

Svært dårlig kundeservice!

Svært dårlig kundeservice!
Defekt vare og garantisak. Ville reklamere på dagen, men finnes ikke tilgjengelig kundeservice å få snakke med. Etter en enormt lang behandlingstid, tidkrevende og lite effektiv postgang (fra Sverige!) og det at de ikke hadde den samme varen inne på lager gjorde at jeg mistet en hel batch med verdifulle rugegg og tapte uker med inntekt.

8. juni 2022

Hej Eli!

Jag har försökt hitta ett ärende på dig men jag kan inte se att du har mejlat in till oss för att få hjälp. Är du snäll och mejlar till kundeservice@bole.no så kan vi hjälpa dig vidare, tack.

Ha en fin dag

Med vänliga hälsningar

Bole.no

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempefornøyd!😃 Jeg bestilte et…

Kjempefornøyd!😃 Jeg bestilte et isolert hønsehus med varmekabler i gulvet, og hadde pakken på døren allerede etter en uke. Huset så minst like flott ut i virkeligheten som på bildene. Det var lett å bygge med klare instruksjoner, gjennomført og solid bygg, og med ingen manglende deler. Varmekablene virker fint😃 Jeg er veldig fornøyd med produktet Bole solgte meg og med leveringstid!

7. december 2021

Hej,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att din köpupplevelse var positiv och att du är nöjd med ditt hönshus.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag!

Veldig fornøyd!

Pakken kom frem fire virkedager etter bestilling, den var pakket godt og inneholdt det jeg bestilte. Kundeservice var kjappe med svar, og jeg fikk følelsen av å bli godt ivaretatt.

22. juni 2021

Hej,

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att din köpupplevelse var positiv och att du är nöjd med vårt bemötande.

Önskar dig en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seriøst firma med god kundeservice. Anbefales

Bestilte varer ble raskt ekspedert. Sporing av forsendelse, men dessverre skade på forsendelse. Dette ordnet Bole raskt og effektivt. Ny vare på veg.
Veldig hyggelig kundeservice. Bole kan anbefales på det sterkeste.

23. april 2021

Hej,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att din köpupplevelse var positiv.
Vi strävar alltid efter bästa kvalitet och att upplevelsen hos oss skall vara så positiv och smidig som möjlig.
Om du har några fler frågor eller synpunkter, är du alltid välkommen att kontakta oss igen.

Önskar dig en trevlig dag.

Styr unna.

Varmeslynge ?
Finner bare e poster med etterlysning av hjul.
Hjulene er bekreftet betalt, men ikke mottatt.
Nå er de avbestilt.
Varmeslyngen ble returnert samme dag den kom, vanskelig å bruke den på en skyveport....
Vi begynte i desember ang disse hjulene, dere greide ikke finne ut hvilken hjul vi skulle ha, tross mål og bilder av porter og skinner.
Da jeg endelig fikk bestilt hjulene, måtte jeg gi opp epost og tlf nr til han som skulle ha dem pga betaling for det han trodde var hjulene.
Varmeslyngen som dere har sendt isteden for hjulene, skulle til Tyvestad iflg det som sto på pakken, feilsendt....
Det lå ingen retur lapp i pakken heller, men posten returnerte den samme dag den kom.
Han som skulle ha hjulene, har aldri vært i kontakt med dere....
Jeg har har hatt utallige tlf til dere og hver gang la dere inn ny bestilling og skulle sjekke opp den gml bestillingen.
Som en av disse sa : De har ingen opplæring og kjennskap til varene, derfor blir det ofte feil med bestillinger...
Sjekk historikk, en varmeslynge er deres stunt, vi skulle ha hjul til skyve port fra dag en !!

ps. En ny leverandør fikset hjul på tre dager, det fra de samme målene jeg sendte dere.

11. marts 2021

Hej Helen,

Tack för ditt omdöme men det som du beskriver stämmer inte riktigt.

Din man har beställt 1st värmekabel den 13 februari på en annan order 5010000579 så det är därför ni fått den. Den är beställd av er, vi har levererat och ni har betalat.
Hängrullarna är beställda senare av er, den 25 februari på ordernr 5010000624. Där har ni inte fullföljt ordern. Vi skickade ut en paymentlink till er via SMS den 25 februari kl. 09.51 där ni skulle välja betalsätt (kort eller faktura). Av någon anledning har ni inte valt betalsätt/godkänt ordern. Gör man inte det så avbryts ordern efter 24 timmar. Därför har den aldrig skickats. Ni har heller inte fått betala för dem då ni inte angett betalsätt.

Hoppas detta ger er lite klarhet. Vill ni fortfarande ha produkterna så löser vi givetvis det på en ny order. Vi har försökt nå er via telefon idag men utan resultat. Har även mailat till dig. Maila oss gärna på kundeservice@bole.no så tar vi hand om ert ärende direkt.

Önskar dig en god fredag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Styr unna Bole.no før det blir for sent.

Etter som dette firma kommer opp til stadighet på Google ads. trodde man aktøren var seriøs. Bestilte da noe (dyrt) beslag til en foldeport, men det skjer jo ingenting selv etter en ukes tid ligger ordrene fortsatt som ventende. Ikke svarer de på kundeservice heller på en evighet. Prøvde da å kannsellere ordre med kundeservice, men det var heller ikke enkelt. Ikke kan man utføre dette på web siden deres heller, når man først er gått i "fellen". Mye tyder på at dette er et firma som bare melker kua, og kun videreformidler order til andre å utføre selve arbeidet. De har tydeligvis ikke styr på hvem eller hvor ordrne er i transport heller. Angrer altså nå på hele bestillingen til 7500,- kr.

6. november 2020

Ikke bra

Ikke bra! Dette var elendig kundeservice etter jeg hadde sendt varer i retur. Så å si ingen kontakt på 3 måneder-heller ikke mulig å få svar på telefon,men så kom det noe,dvs 2-eposter ang sluttoppgjøret.Og det tok 1/2 år før oppgjøret kom.Det firmaet vil ikke være noe jeg vurderer å kjøpe noe hos i fremtiden :(

29. september 2020

Styr unna!!!

Styr unna denne butikken. Varer står som "på lager" men blir sendt fra et annet land, dette tar svært lang tid og det er ingen beskjed blir gitt fra butikken. De skylder på Covid men det var samme greia første gangen jeg bestilte der i fra.

5. august 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.