Jag/vi har nu försökt att komma i kontakt med detta företag sedan 5 juli och endast fått detta svar: Hej Fia, Din förfrågan (19728) har tagits emot och granskas inom kort av vår supportperso... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köpte och betalade en kylfläkt och fick ett svarsmail att orden behandlas. Det är allt!!! Går inte att få kontakt med dom trots flera skickade mail. Verkar som att dom bara tar betalt och inte gör någ... Se mere
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra produkter kom med hemleverans. Returnerade dock 1 av 3 varor utan några problem. Pratade med en Johanna på kundtjänst som bistod med snabba svar och åt... Se mere
Jag köpte ett skoställ , det gick bra i början, det kom snabbt, den avvek mycket från bilden. Utan att montera den så returnerade jag den, jag betalade frakten, jag har mailat 5 ggr efter en återbeta... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Boldliving! Tyvärr är denna butik stängd sedan en tid tillbaka!
Kontaktoplysninger
Stockholm, Sverige
- boldliving.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Min vara var trasig/fungerade inte alls…
Min vara var trasig/fungerade inte alls som utlovat. Jag försökte kontakta företaget för att göra en reklamation men de har för säkerhets skull sett till att göra sig helt onåbara per telefon och mejl svarar det alls inte på. Varning utfärdas därmed för all form av handel med detta fullkomligt oseriösa företag.

Besvarelse fra Boldloving
Skickat tillbaka reklamation gått två…
Skickat tillbaka reklamation gått två veckor inget svar och skuld till klarna Skärp er Ulf Hansson

Riktigt bluff företag
Riktigt bluff företag! Jag lämnade ett dåligt betyg med kommentar på detta företag här på trustpilot för över 2 veckor sedan. Jag bedömde ett reklamationsärende. Boldliving svarade på min bedömning att deras kundtjänst ska ta kontakt med mig för att reda problemet. Självklart skriver företaget så, när det är en publik kommentar som alla kan se! Men företaget har fortfarande inte hört av sig till mig. Exakt samma respons som under hela mitt reklamationsärende med dem, dom svarar i princip aldrig på mailen jag skickade.
Jag vill varna alla att absolut inte köpa något ifrån detta bolag! Det kan verka seriöst på deras hemsida men det är ett bluff företag rakt igenom!

Besvarelse fra Boldloving
Paketet kom snabbt och jag sände det i…
Paketet kom snabbt och jag sände det i retur men har ännu inte fått pengar tillbaka.
Med vänlig hälsning
Carin Jarlsåker

Besvarelse fra Boldloving
Gick snabbt att få varan levererad

Besvarelse fra Boldloving
Jag fick en trasig vara, inget returkvitto och inga pengar tillbaka!
Jag fick en trasig vara, bad om returkvitto och pengarna tillbaka, igen och igen. Till slut skickar de en ny vara trots att jag skrivit att jag inte ville ha en ny då kvalitén var urusel. Jag vill ha pengarna tillbaka och har inte hämtat ut vara nr 2 då jag inte vill ha den. Missnöjd!

Fungerade bra
Jag har fortfarande inte fått svar på…
Jag har fortfarande inte fått svar på vad jag ska göra med den 45 mer långa vattenslangen som ni har skickat till mig som en annan person har returnerat
Och reklamerat jag har fortfarande inte fått någon ny för den trasiga
Hälsingar Lena Isaksson

Besvarelse fra Boldloving
Helt ok men kanske lite billigare…
Helt ok men kanske lite billigare utförande än väntat.
Mycket bra
Mycket bra. Är nöjd med allt och kommer återkomma 👍🏼👍🏼👍🏼
bra urval och snabb respons och leverans
Ni säger att det tar 2-3 daga
Ni säger att det tar 2-3 daga
Det tok 10 daga
Så min pojke fick inte sin present på födelserdagen

Inga problem
Enkelt att handla och relativt snabb…
Enkelt att handla och relativt snabb leverans.
Mycket längre leveranstid är vad som…
Mycket längre leveranstid är vad som angavs på hemsidan när jag beställde.
Men fick uppdateringar om förseningen och snabba utförliga svar när jag kontaktade kundtjänst via mail.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.