För mig är det viktigt att känna förtroende för den som ska handlägga en försäljning av mitt bolag. Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som f... Se mere
Virksomheden har svaret
Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsp... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Se mere
Virksomheden har svaret
Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.
Karlavagen 18, 11431, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb och personlig service, även om det är lätt att annonsera!
Det finns ett argument som ständigt används. 40.000 potentiella kunder, men det finns ingen statistik!
Hur många personer har fått utskicken?
Hur många öppnade posten? etc.
Att annonsera på denna webbplats har en mycket hög kostnad. Det har gått 2,5 - 3 månader, 6 personer har varit intresse, även om jag svarat dem så har endast 2 av dem återkommit. Uppriktigt sagt är jag inte säker på om 4 personer är riktiga eller inte.
Mycket snart efter att annonsen är placerad på webbplatsen, ett e-postmeddelande skickas för att göra en Truspilot kommentar.
ja, du kan vara nöjd med tjänsten och skriva direkt omdömning på Trustpilot. Men jag ville vänta och se hur systemet fungerar.
Kort sagt, jag är inte alls nöjd, jag betalade för mycket pengar för ingenting.
Redan efter annonsen vidtar detta företag inga åtgärder. Ärligt talat hittade jag fler intresserade än 270kr på den berömda annonssajten vi alla känner till.
2024-04-09
Jag skriver denna del baserat på det givna svaret.
Jag ville svara på detta för att vägleda människor rätt
Jag fick höra att statistik hade skickats.
Det skickas ingen statistik.
Endast detta företag skickar ett mail med företag som är på sälj med vissa intervall. Detta mail skickades till mig igen.
Det finns ingen statistik.
Hur många personer fick detta mail?
Hur många läser dessa mail?
Hur många av dessa potentiella köpare är verkliga?
Hälsningar

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Vi annonserade ut vårt bolag via bolagsplatsen.se och har varit mycket nöjda! Vi fick bra respons på vår annons, snabb och personlig service vid frågor samt hjälp att utforma vår annons på ett tydligt och attraktivt vis. Vi fick mycket för pengarna! Och dessutom: bolaget är sålt!

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Mycket bra och proffesionell service. Snabb återkoppling och lyhörd inför säljarens önskemål.
Rekommenderar starkt. Snabbt enkelt och toppen support och kommunikation från Hugo👌
Egentligen för tidigt att betygsätta. Haft kontakt en kort tid.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Det som har hänt runt min fråga om att sälja,
över förväntan.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Proffsigt bemötande och snabba svar från Hugo, det kändes tryggt och bra hela vägen. Vi fick många svar från potentiella köpare och sålde vårt bolag. Fem plus.👍

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Vi började med att kontakta flera "vanliga" företagsmäklare och där mottagandet verkligen var av blandad kompott. Förstod snart att vi var för små för de flesta, så då hittade vi hit. Bolagsplatsens service har varit snabb och proffsig. Svarat direkt på våra frågor och en fin annons satttes ihop snabbt. Vi kunde själva också gå in och lägga till och dra ifrån det lilla som behövdes.
Det enda som kanske kan påpekas var värderingen som gjordes. Den hamnade lite fel och vi fick flera kommentarer av potentiella köpare att den inte gav spegling av ett troligt värde. Nu är vi efter 6 månader i slutfasen av försäljning.
Kan varmt rekommendera Bolagsplatsen!

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Jag anlitade Bolagsplatsen efter ett par olika kontakter med mäklare. Här var det i motsats till dem full fart direkt och superfin service, där jag direkt fick fullt förtroende och det märktes snabbt att detta var en seriös plattform.
Annonsen låg uppe efter bara ett par timmar och jag blev genast kontaktad av intressenter av mitt företag. Det tog knappt två månader så hade jag flera köpare av företaget och landade i en superfin matchning, som kan fortsätta att bygga mitt varumärke vidare.
Jag känner att resultatet blev extra lyckat då jag själv kunde gallra bland intressenterna, då det för mig var viktigt vem som tog över.
En otroligt lyckad försäljning som kostade en bråkdel av de lite för trötta företagsmäklarna som jag kontaktade.
Jag rekommenderar varmt Bolagsplatsen och skulle garanterat använda dem igen.
Anette

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Snabb och kvalitativ support, bra rådgivning inför försäljningsprocessen, värderingskalkyler för försäljningsobjektet värdefulla.
Väldigt enkelt och snabbt att få ut företaget på annons.
Väl investerade pengar!
Från start trevligt bemötande och snabb återkoppling, dessutom bra respons på annonseringen.
Rekommenderas
Snabbt och proffsigt, bra bemötande och kompetent genomförande. Inga konstigheter, rekommenderas
Bolagsplatsen marknadsförde ett av våra företag, där vi kom i kontakt med presumtiva köpare. Köpeavtal har nu tecknats rörande ett förvärv.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.