För mig är det viktigt att känna förtroende för den som ska handlägga en försäljning av mitt bolag. Jag fick en bra kontakt med personen och jag känner stort förtroende för honom den erfarenhet som f... Se mere
Virksomheden har svaret
Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsp... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Se mere
Virksomheden har svaret
Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.
Karlavagen 18, 11431, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Över förväntan. Väldigt bra service. Enda jag har att påpeka är att det är för billigt : )

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Tyvärr alldeles för dyrt för att ”endast” annonsera, de gör i stort sett inget mer. Tyvärr dålig respons och omöjligt veta om det överhuvudtaget finns några intressenter på denna sida.
Inte en enda gång har frågat om de kan hjälpa till på något sätt utan bara SMS och mail om att uppgradera och sätta ut annonsen på nytt till en NY Kostnad.
Använd Blocket säger jag till 1-5% kostnad.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Jag är köpare och har inte kunnat komma i kontakt med säljaren från Bolagsplatsen. Jag har mailat honom och ringt kontaktcentret i 3-4 veckor och de ringer aldrig tillbaka. Hemsk service, rekommenderar inte.
Uppdatering efter svar från Linda: Jag har försökt komma i kontakt med säljaren från Bolagsplatsen. Jag har ringt många gånger till Bolagsplatsen som säger att de har lämnat meddelandet till sin medarbetare som aldrig ringer tillbaka. Så jag har dåligt betyg för Bolagsplatsen och inte säljarna där. Linda du kan kolla med din kundtjänst angående de meddelanden jag har lämnat.
Linda - I din tjänst gentemot dina kunder, är du nöjd med att en kund behöver ringa och maila dig många gånger under 3-4 veckor för att få svar? Och att få ett svar bara på grund av en dålig recension på trustpilot? Jag är verkligen inte nöjd med den här upplevelsen.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Fantastiskt bra hjälp. Tydligt och klart. Samuel svarade mina frågor på bästa sätt.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Bra och välfungerande plattform för att hitta eller sälja bolaq på, killarna som driver Bolagsplatsen är också verkligen serviceminded. Rekommenderas!

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Klockren plattform för att hitta bra bolag till salu. Som serie entreprenör så föredrar jag att förvärva något som redan finns för att bygga vidare på, och då är Bolagsplatsen ett bra ställe.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Enkelt att få hjälp med vilande bolag som kan gå vidare med verksamhet

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Fantastisk service. Inom en vecka hade vi fått 14 intressenter varav den ena köpte vårt företag. Tusen tack för en bra plattform! Ingrid

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Bra bemötande, professionell hjälp med annons utformning. Bra genomslagskraft vi nåde fram med vårt budskap till flertal intressenter. En mycket bra "Platform" möjligen den bästa i Sverige.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Varit så nöjd från början till slut ! Proffsig annons , support längs vägen ! Det var tänkt som en första start , men fick flera köpare och nu är i slutfasen ! Så det behövs bara Bolagsplatsen ! Tack Hugo för all hjälp och support ! Jag är så glad att det blev så bra !

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Det är för tidigt att sätta fem, ingen affär i hamn ännu, men hittills har det verkat fungera, fått några intressenter och lätt att komma överrens med BP

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Jag sålde mitt bolag tack vare er.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Professionellt bemötande med bra lösningar utefter vårt behov👍 Kontinuerlig uppföljning för att säkra vårt värde av köpet vilket uppskattas stort.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.